lastikli halı örtüsü

Merhaba arkadaşlar ben de hali örtüsü dikip satıyorum. İlgilenen olursa msj yazsın :)

Eklentiler

• IMG_20151119_052014.jpg
    IMG_20151119_052014.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 17.199
Ben de evde dikip facebook uzerinden satıyorum arkadaşlar. İlgilenen varsa msj atabilir

Wellsoft havlu polar kumaştir.Antibakteriyeldir. istenilen desende dikilir :) ben de dikiyorum. Yardımcı olabilirim :) facebook'ta satıyorum

Eklentiler

• IMG_20151119_052217.jpg
    IMG_20151119_052217.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 27.109
çok iyi bişi bence
nette satan cok kişi var. modeller yalnız hep aynı
kızılay dagıtmıs gibi.

Hali ortusu bekleyenlere geldiği ortuleriniz nasıl memnun musunuz. Hangi siteden sipariş verdiniz. Merlin home den düşünüyorum vermeyi face de annekaz yayınlamıştı iyi olmasa yayınlamadı herhalde. Karar veremedim lastikli olması süper fikir ama kumaş biraz düşünüyor beni gırgır lanir mi acaba . alanlar cevap verin lütfen

Ben aldım bir haftadr kullanıyorum memnunum gır gır oluyo çok fazla kaymıyo

Ben aldım bir haftadr kullanıyorum memnunum gır gır oluyo çok fazla kaymıyo
Hangi site den aldiniz acaba? Toplanama yapmıyor hiç degilmi resimdeki kadar guzel duruyor mu ve en önemlisi kumaş nasıl? Çok soru sordm kusura bakmayın ama aldıktan sonra memnun kalmayıp geri yollamak sıkıntı yaşamak istemiyorum

Arkadaşlar ben merlin homedan aldım pudra rengini sitenin resminde ki gibi guzel goruntusu ben pek kumastan anlamam ama yumusak ben memnun kaldım 3 gün oldu daha ama yikadim sulu boya döktük sildim çıktı bide bire bir olcu verdim güzel oldu

Pembe rengi hangi odanıza aldınız mutfağa gidermi acaba bende ordan kareli aldım ama düz renk sonra gelmiş mutfağa kullanışlı olurmu acaba

Bence olur arkadasim zaten bişey dokulurse yikarsin birazda güzel olsun istedim o desenliler hoşuma gitmedi pek ben salona aldim 6m2

X