Yazmıstım ama okumadıgı ıcın arkadas tekrar yazma geregınde bulunmadım.
Aksı durumda var. Ustun zekalı olup ogrenme guclugu ceken cocuklarda var.
Allah herkese en normalınden nasıp etsın ınsallah
Yazdıklarınızı okudum.
Amin inşallah inanın daha önce tesadüfen burada üstün zekalı çocuk ile ilgili konular gördüm çok daha farklı eğitimler almaları gerekiyormuş ve herşeyi takıyorlarmış bende o zaman sizin gibi dua etmiştim..
Gerçekten şüphelendiğim bir konuşun yok hızlı hızlı yazdım ama ilk başta da yazdım aslında içim rahat ama size de yazmak istedim.. Çünkü çok minik de olsa ya öyleyse diyor insan.
Ve öbür cevaplar da da yazdım herhangi bir takıntısı yok hiç dikkatimi çekemedi. Mesela komşumuzu görünce daha önce onu döndürdüğü için gidip elinden tutup Amca döndön yap der. Oyun olarak söyler bence bunu.
Onun dışında yine yazdım. Sadece ben titiz olduğunu düşünüyorum yerden herhangi bir kağıt peçete ya da yemek kırıntıları görünce (sadece evin içinde) getirir anne ıyy çöp der atiim der sonra gider atarım sevinir. Yani düşünüyorum aklıma başka bişey gelmiyor.
Çok şaşırdım çünkü daha önce de başıma geldi o zaman çok daha küçüktü. Ve sağlık ocağında hemşire odasına gider.gitmez ağladı çünkü biliyor aşı olcağını hemşire de o an sakşnleştirmek istedi ama oğlum durmadı ağlamaya ve babasına sarılmaya çalıştı. O da demişti bana bakmadı ve ağladı diye.
Zaten o günden sonra çok daha düştük üstüne daha çok oyun oynayıp ilgilenmeye.
Mesela dışarda kumla toprakla oynayıp kum koyuyorum diyor küreği bulamayınca kürek nerde diyor arıyor küreğini. birindenbişey isterken mesela arkadaşı kutusunu aldı eliff kutuyu veeeyy diyor
Yani hep olumlu şeyler yazmış demeyin lütfen inanın öbür arkadaşların dediği gibi öyle.birşey farketsem önce ben götürürüm benim çocuğum hatta yine götürmeyi de düşünüyorum.
O an sadece ağlıyormuş ve hemşireye bakmamış diye. Ya da artık gözünü kaöçırmıştır belki ağlarken. Korktuğu için..
Hatta eşim dediki o an cevap vermedi ama çıkınca ben sordum tekrardan adını söyledi yani oğlumuzz. normalde yabancıda sorsa bişeyler cevap veriyor.