Börekler Lahmacun Böreği-BAĞDAT BAHARAT SPONSORLUĞUNDA

hı cok guzelmıs denıcem elıne saglık basarılar cnm

Dene canım kendim yaptım diye demiyorum ben çok beğendim.Teşekkür ederim.

lahmacun tadı varmı? limon falan sıkılıyormu lahmacun gibi?
çok güzele benziyor, oyumu sana verdim: )
ve bence sen 1. olursun: )
bende yapıcam inş en yakın vakitte, ellerine sağlık.
2.oyumuda çocukluğumu hatırlattığı için sigara böreğine verdim: )

Kesinlikle var.Lahmacun gibi limon sıkıp soğanla yiyebilirsin canım.Çok teşekkür ederim iyi dileğine.Kısmet artık hakeden kazansın.

2 yufka arasına yağ sürmeyinc3 ayrılmıyomu birbirinden

ayy çok güzel gözüküyor deneyeceğim mutlaka ellerine sağlık

Adra bız senle curı uyesı olacaktık hanı
Harıka gorunuyor son dakka golu nefıs
Basarılar dılıyorum cnm

Elinsaf diyorum başkada bi şey demiyorum..
Diyet miyet demiycem deniycem bunu haftasonu ! Mükemmel gözüküyo.. Ellerine sağlık valla.

Ama belki denemem be.. Yazık günah onca diyet noldu diye pişmanlık krizlerine sokmam belki kendimi..
Yada belki dener bi lokmacık yerim ha olur mu dersin ? İç sesimide alıp gidiyorum ve yarışmada başarılar diliyorum

Adra bız senle curı uyesı olacaktık hanı
Harıka gorunuyor son dakka golu nefıs
Basarılar dılıyorum cnm
Beni son ana kadar katılmayı düşünmüyordum sonra şeytan dürttü beni.Bir dahaki sefere jüriyim.Teşekkür ederim canım.

Ye gitsin be boşver.Böyle lezzetli birşeyden mahrum kalınır mı? Hem yufkadan daha hafif oluyor.Ertesi gün az yiyip dengelersin.Ama yine de sen bilirsin.Sonra senin yüzünden kilo aldım deme.Çok teşekkür ederim tatlı yorumuna.

Sağol canım.Beni sizler yarattınız.Evet normal hamurdan daha az kalorili bence de.

Sayende gerçekten değişik tarifler öğreniyoruz tatlım :) bugün bizim buranın pazarı yufka aldırayım bizimkilere bari

Harika görünüyor. Emeğine sağlık.
Çok beğendim.
Oyum senden yana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…