Çok teşekkürler.Çok orijinal olmuş
Şimdi öğlen yemekte olsaydı ne giderdiii ımmm
Çok teşekkürler.Valla olsaydı ben de yerdim. Ispanak var menüde.
Size de afiyet olsun.ben de sevmem pek ıspanak ı ama börek de güzel olur.
size afiyet olsun :)
ben de öğlen lahmacun böreki olmasa da lahmacun yerimm
hı cok guzelmıs denıcem elıne saglık basarılar cnm1 yufka değil 2 tane yufkayı üst üstte koyuyorsun canım.Bir sıkıntı olmuyor.
Yok canım hiçbirşey sürülmüyor.Çok yağlı olur ve hafif çıtır olması lazım.Malzemenin içinde yağ var.Malzeme de onu yumuşatıyor zaten gerek yok.Sürülmemesi fikrindeyim.Teşekkür ederim ayrıca.
Dene canım kendim yaptım diye demiyorum ben çok beğendim.hı cok guzelmıs denıcem elıne saglık basarılar cnm
Dene canım kendim yaptım diye demiyorum ben çok beğendim.Teşekkür ederim.
Kesinlikle var.Lahmacun gibi limon sıkıp soğanla yiyebilirsin canım.Çok teşekkür ederim iyi dileğine.lahmacun tadı varmı? limon falan sıkılıyormu lahmacun gibi?
çok güzele benziyor, oyumu sana verdim: )
ve bence sen 1. olursun: )
bende yapıcam inş en yakın vakitte, ellerine sağlık.
2.oyumuda çocukluğumu hatırlattığı için sigara böreğine verdim: )
Çok teşekkürler canım.Veee Adracimm noktayi koymussun ellerine emegine saglik cnm basarilar
Yok ayrılmıyor canım.2 yufka arasına yağ sürmeyinc3 ayrılmıyomu birbirinden
Beğendiğine sevindim canım.Çok teşekkürler.ayy çok güzel gözüküyor deneyeceğim mutlaka ellerine sağlık
Beni son ana kadar katılmayı düşünmüyordum sonra şeytan dürttü beni.Adra bız senle curı uyesı olacaktık hanı
Harıka gorunuyor son dakka golu nefıs
Basarılar dılıyorum cnm
Ye gitsin be boşver.Elinsaf diyorum başkada bi şey demiyorum..
Diyet miyet demiycem deniycem bunu haftasonu ! Mükemmel gözüküyo.. Ellerine sağlık valla.
Ama belki denemem be.. Yazık günah onca diyet noldu diye pişmanlık krizlerine sokmam belki kendimi..
Yada belki dener bi lokmacık yerim ha olur mu dersin ? İç sesimide alıp gidiyorum ve yarışmada başarılar diliyorum
Sağol canım.Beni sizler yarattınız. Evet normal hamurdan daha az kalorili bence de.
Beğenmen mutlu etti beni.Harika görünüyor. Emeğine sağlık.
Çok beğendim.
Oyum senden yana.
Burdayım.