Yap tabi kız.Ellerine sağlık Adram bayıldımm hemen yapmam lazım
Yarışma da başarılar
CanımNevoş beğendin mi?Çok teşekkür ederim canım.
Efser seni gördüğüme çok sevindim canım.Beğendiğine sevindim.Daha sık gel.Özletme kendini.
Teşekkür ederim canım.
Damak zevklerimiz uyuyor demekki canım.Çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim Derin'ciğim.Beğenmene çok sevindim.Adra'cım her zamanki gibi yine döktürmüşsün
Ellerine sağlık nefis görünüyor.
Yarışmada başarılar canım
Çok teşekkürler canım.Çok harika görünüyor mis gibi kötü burnuma ellerinize saglik yarismada basarilar dilerm
Teşekkür ederim canım.ay ama bu çok güzel yaaaaağzımın suyu aktı resmen ellerine sağlık
Evet biraz son dakika oldu.Vayyy son dakika golü ha enfes görünüyor hiç dayanamam
Son dakika karar verdim öyle oldu canım.Vay be bu börekte nesi son anda gol oldu bizecimcimegfb kusura bakma ya oy gidiyor baksana bu tarif
in önünde hiçbirimiz duramaz sanki
adra eline sağlık çok güzel duruyor söyleyecek lafım bile yok
Çok teşekkürler Dombik.Vayyy çok güzel olmuş adra. Yağuşukluellerine sağlık başarılar
Vay be bu börekte nesi son anda gol oldu bizecimcimegfb kusura bakma ya oy gidiyor baksana bu tarif
in önünde hiçbirimiz duramaz sanki
adra eline sağlık çok güzel duruyor söyleyecek lafım bile yok
Yok yalan değil kız 2 oy hakkımız varmis belki biri senindir belli mi olur
Demekki her sey yalanmis hain
Teşekkürler Matmazel.Ana son dakika golu oldu bu
Ellerine sağlık canım basarilar
Evet canım hamurla uğraşmak istemeyenler için güzel bir seçenek.Yemekten anlıyorsun sen pc'ye yapıştığına göre.adra bu ne böyle tam benlikhamurla ugrasmak istemeyen icin kolay ve sahane bir tarif olmus
ellerine saglikpcye yapistim
yarismada basarilar dilerim
Değişik tarifleri seviyorum hanımabla.Adracım harika olmuş ellerine sağlık,çok değişik br tarif olmuş bayıldım..
Başarılar diliyorum sanada yarışmada
Teşekkür ederim Vuslat'cığım.Off çok güzel:) Ellerine sağlık Adracım, nefis görünüyorBaşarılar dilerim canım