Börekler Lahmacun Böreği-BAĞDAT BAHARAT SPONSORLUĞUNDA

Cidden cok guzel olmus ellerinize saglik ama bu bildigin lahmacun?
Teşekkür ederim.Diğer bazı tariflere bakarsanız çok benzer börekler var.Sadece şekil farklılığı ve içine veya üstüne kullanılan malzeme farkı var.Bu yufkadan olduğu için lahmacun böreği diye geçiyor.

Adracığım ellerine sağlık,evde zaman zaman bende lahmacun yaparım ama hamuru hep dert olmuştur benim için.Hazır yufkayla yapmak hiç aklıma gelmemişti,iyi fikir,sevdim ben bu işi,en kısa zamanda senin tarifinle deneyeceğim,teşekkürler.

Evde lahmacun yapmak hamurundan dolayı gerçekten zor oluyor canım.Yufkayla çok pratik oldu.Umarım yapınca beğenirsin.Çok teşekkür ederim güzel yorumuna.

Eline sağlık adracım .
Çok nefis görünüyor ....

yufka ınce yaa sıkıntı olmuyor mu acaba adra

Eline sağlık Adracım...bişey sormak istiyorum, 2 yufka arasına hiçbirşey sürülmüyor mu?yada sürülebilir mi?

yufka ınce yaa sıkıntı olmuyor mu acaba adra
1 yufka değil 2 tane yufkayı üst üstte koyuyorsun canım.Bir sıkıntı olmuyor.

Eline sağlık Adracım...bişey sormak istiyorum, 2 yufka arasına hiçbirşey sürülmüyor mu?yada sürülebilir mi?
Yok canım hiçbirşey sürülmüyor.Çok yağlı olur ve hafif çıtır olması lazım.Malzemenin içinde yağ var.Malzeme de onu yumuşatıyor zaten gerek yok.Sürülmemesi fikrindeyim.Teşekkür ederim ayrıca.

Çok iyii yaaa ellerine sağlık canımm yarışmada başarılar

Adra yaparsa biz beğenmeyiz mi aaa çok mantıklı hamur yok kilo aldırmaz birazda olsa
Sağol canım.Beni sizler yarattınız.Evet normal hamurdan daha az kalorili bence de.

Çok orijinal olmuş
Şimdi öğlen yemekte olsaydı ne giderdiii ımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…