- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.505
-
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
Biraz zor ama kahvaltı dışında yememeye çalışıcam .Afiyet olsun ama unlu gidalardan falan uzak durmaya calis etkisi daha iyi olur
Yni anda yapilirmi bilmem. Biz 1 haftada kilo verdik su anda 3 gunluk aradayiz bakalim neler olacak bizde bekliyoruzMerhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım. Bende 15 gündür sadece lahana kaynatıp içiyorum,fakat hiç kilo veremedim. Şimdide lahana- maydanoz kürünü uygulamak istiyorum. Deneyip sonuç alan var mı? Ayrıca akşamları yoğurt,limon, kırmızı biber yemeye çalışıyorum. bu iki kür aynı anda yapılır mı?
Kiraz sapi zayiflatir diye duydum ins ise yarar. Yarin sabah basliyorum tekrardan ins guzel sonuclar elde ederiz kizlar.Ben bu 3 günlük arayi bol bol kiraz sapı içerek değerlendiriyorumTurkuazKrampon yanlis yapmıyorum inş
Eşim daha önce zayiflamisti kiraz sapı içerek evde vardı deneyeyim dedim ben de :) üç gündür iki kupa içiyorumKiraz sapi zayiflatir diye duydum ins ise yarar. Yarin sabah basliyorum tekrardan ins guzel sonuclar elde ederiz kizlar.
Ya bilinçli icmedi işyerindeki arkadaşı ikram ediyormuş bizimki deicmis göbek filan kalmadiydi yani ama sonrasında fazlasiylaaldiNe kadar surede kac kilo verdi?
1 kilo vermissin cnm bende daha tartilmadim bugun 5. Gunumdu yarin 6. Arada tartilcam.TurkuazKrampon nasıl gidiyor cnm ben 56.2 yim cnm :)
bugün hatta bayadır görüşmediğim arkadasım görümeyeli zayıflamışssın dedi ne kadar mutlu oldum anlatamam
Yok cnm sabah ac karnaSen tokken mi tartiliyon
valla super olur cnm ben sali tartilacagim cnm o zaman kilomu soyleyim tebrik ediyorum seni deBilmiyorum ama incelmis hissediyorum bende gobek var ondan olabilir. Yarin 7. Gunum 8. Gunde tartilicm resmi paylasirim buradan yine.
Bu kuru bitirdikten sonrs baska kurde bulalim mi gobek eriten soyle ne dersin