- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.685
-
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
Yediğime de çok dikkat etmedim ben.:/bakalım nolcak:/Aynen canım ben de çalışıyorum zaman sıkıntısı oluyor
Kac kilosunuz ve kacinci gununuz?Yediğime de çok dikkat etmedim ben.:/bakalım nolcak:/
72 kiloyum.3.günüm.fiziksel olarak herhangi bir değişiklik yaşamadım henüz,kaşınma terleme gibi..Kac kilosunuz ve kacinci gununuz?
Kisiden kisiye gore degisebilir72 kiloyum.3.günüm.fiziksel olarak herhangi bir değişiklik yaşamadım henüz,kaşınma terleme gibi..
Tartildin mi ki? Benim yarin 7.gun ozaman tartilcam ve bugun regl de oldum siskinlik gitcek kesin yarim kilo falan veririmTurkuazKrampon terleme bende de oluyor iki gün kaçamak yaptığım için bnm kiloda değişiklik yok malesef bu hafta inş
Evt cnm 57.3 um mlsfTartildin mi ki? Benim yarin 7.gun ozaman tartilcam ve bugun regl de oldum siskinlik gitcek kesin yarim kilo falan veririm
Tebrik ederim Gunbatimiii harikasın ben yarın tartilip haber vereyim inşTartildin mi ki? Benim yarin 7.gun ozaman tartilcam ve bugun regl de oldum siskinlik gitcek kesin yarim kilo falan veririm
Super cnm ben 3 gunlik aradayim 2 sonra baslicam kilom ayni ama gercekten ben faydasini hissediyorum.Merhaba kızlar diyet nasıl gidiyor ben 56.7 yim 500 gr gitmişTurkuazKrampon
Ben de yarın 3 günlük araya baslicam bugün de yapasim geldi :) aç kalmadan az da olsa verebiliyorsunSuper cnm ben 3 gunlik aradayim 2 sonra baslicam kilom ayni ama gercekten ben faydasini hissediyorum.
Yedin mi?Benim ilk günümdü , tadı gayet güzel etkisi için emin olamadım . 58 kiloyum 7 günün sonunda tartilmayı düşünüyorum .
Bu arada lahanaları atıyor musunuz , ben onları yedim
Günaydın , yok ben ben sevdiğimden ötürü yedim . Sarma yaparkende haşlanirya o zaman da yerim hep :)Yedin mi?afiyet olsun da onlarin vitamin ve minarelleri suya geciyor zaten kuspesini yemene gerek yok bence. Bizde yaklasik o kilolardayiz ikimizde vermisiz umarim sende verirsin:)
Afiyet olsun ama unlu gidalardan falan uzak durmaya calis etkisi daha iyi olurGünaydın , yok ben ben sevdiğimden ötürü yedim . Sarma yaparkende haşlanirya o zaman da yerim hep :)
Teşekkür ederim insallah .