lahana maydonoz limon kürü ile birlikte zayıflayalım...

Ben iki Uc gun hamurlu ne varsa yedim +300 gr bile aldim ama son 2 gundur super dikkat ediyorum ve boyle de devam edicem. Belki bu hafta hic bi degisiklik olmaz ama diger 2 haftada boyle dikkat edersem mutlaka degisiklik olacaktir. Kizlar ben acayip kasiniyorum derim soyuluyo cilt tazeleniyo sizde degisiklik var mi? Bi de arada yagli yagli terliyorum
E ehl-i keyf

Eveeeetttt kizlar bugun 7.gunum ve tartildim 55.5 kilo olmusum 1 kilo vermisim. Hemde ilk baslarda o kadar kacamak yapmama rgmen ama son 3 gundur cook dikkat ediyorum bi de dun regl oldum siskinligim gitti biraz buna da bagliyorum bakalim diger haftalar nasil olacak. Ama inanin bana kendimi zayiflamis hissediyrom

Benim ilk günümdü , tadı gayet güzel etkisi için emin olamadım . 58 kiloyum 7 günün sonunda tartilmayı düşünüyorum .
Bu arada lahanaları atıyor musunuz , ben onları yedim

Benim ilk günümdü , tadı gayet güzel etkisi için emin olamadım . 58 kiloyum 7 günün sonunda tartilmayı düşünüyorum .
Bu arada lahanaları atıyor musunuz , ben onları yedim
Yedin mi? afiyet olsun da onlarin vitamin ve minarelleri suya geciyor zaten kuspesini yemene gerek yok bence. Bizde yaklasik o kilolardayiz ikimizde vermisiz umarim sende verirsin:)

Yedin mi? afiyet olsun da onlarin vitamin ve minarelleri suya geciyor zaten kuspesini yemene gerek yok bence. Bizde yaklasik o kilolardayiz ikimizde vermisiz umarim sende verirsin:)
Günaydın , yok ben ben sevdiğimden ötürü yedim . Sarma yaparkende haşlanirya o zaman da yerim hep :)
Teşekkür ederim insallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…