- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
Tesekkurler cnm tmm sali gunu soylersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yarin 3.haftaya basliyorum ben cok dikkat ediyorum cnm sebzeyle besleniyorum diyebilirim cig lahana yiyorum. Onu sindirmek icin vucut kalori yakiyomus. Corbalarima aci katiyorum. Gune 2 bardak su ile basliyorum. 2 litrw su iciyorum. Az ve sik yiyorum tarcinli yada zencefilli yogurt yiyorum ginde iki defa. Ceviz ve bol yesil salata yiyorum oyle yani
1.800 gram cnmMerhaba :)
Peki canım 2 haftada kaç kilo verdin ?
Iyi gidiyor cnm ama sanki kilo vermem zorlasmaya basladi ayni cikicam gibi geliyor yarin 4. Gunum senin kacinci gunun?TurkuazKrampon nasılsın nasıl gidiyor canim
benim de gitmiyor gunbatimi soyle bir yazi okumustum vucut ideal kiloya ulasinca ya da yaklasinca kilo vermek zor oluyormuşIyi gidiyor cnm ama sanki kilo vermem zorlasmaya basladi ayni cikicam gibi geliyor yarin 4. Gunum senin kacinci gunun?
Bundan sonra baska bisey daha uygulayalim daha iyi gaza geliyoz birakirsak yemeye baslariz:)))
5 günde 2 kilo aldım.bıraktım.Nasil gidiyor _nurbanu_ kure devammi?
A a neden oyle oldu kur yuzunden mi?5 günde 2 kilo aldım.bıraktım.
Evet.Tok tutmasına raģmen yani pek bir şey yememe rağmen kilo aldım.A a neden oyle oldu kur yuzunden mi?
Sasirdim dogrusu senin bunyene iyi gelmedi demek ben yaklasik 2 kilo verdim.Evet.Tok tutmasına raģmen yani pek bir şey yememe rağmen kilo aldım.