- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.685
-
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
Tadı iyi.7 gb kalkmam lazım. BilemiyorumBiraz erken kalkip hazirlayamazmisiniz tadini begendinizmi
Sen bilirsin cnm. Kizlar ya beni cok tok tutuyor hicbisey yiyesim gelmiyor gun icindeTadı iyi.7 gb kalkmam lazım. Bilemiyorum
Gerçekten miiiiSen bilirsin cnm. Kizlar ya beni cok tok tutuyor hicbisey yiyesim gelmiyor gun icinde
Sen de kaçamak yaptın anlaşılan ama böyle bir sonuç elde edilemez ki cnmEvet bayagi tok tutuyor ama ben yinede yiyorum istemeye istemeye keske yemesem valla bu aksamda ekmek arasi doner yedim 2 tane valla ben cok zararli seyler yiyom bu gidisle kilo veremicem dun pasta borek bugun ekmek arasi
Cnm zaten %100 eminim ben kilo veremem bu hafta alabilirim hic sasirmayin ya boyle misafir gelince yada misafirlige gidince olmuyor ya moralim bozuldu simdi cook fazla kacamak yaptim dayanamadim tartildim 56.5 dum tokken simdi tokken 56.8imSen de kaçamak yaptın anlaşılan ama böyle bir sonuç elde edilemez ki cnmyarından itibaren dikkat edelim inş
Haklisin ama bu siralar cok tembellestim cnm ya hicbisey yapasim gelmiyor yataktan zor kalkiyorum hep uyumak istiyorum cok uzuldum ya niye bu kadar yedim ben tok tutuyor gercekten de ama misafirlikte olmuyor. Simdi annemdeyim disardan soyledik yedim ekmek aralariniBen bugun yaptım sadece üzülme hep beraber vereceğiz inş gidecek olan kilolar :) sen dediğim evde yürüyüş programını uygulasana iki gündür ben de yapmadım kaldığım yerden devam edeceğim
Afiyet olsun cnm yarından itibaren kaçamak yapmayalım inşTok tutuyor ama misafirlikte mecbur yiyorum yaa
Haklisin ama bu siralar cok tembellestim cnm ya hicbisey yapasim gelmiyor yataktan zor kalkiyorum hep uyumak istiyorum cok uzuldum ya niye bu kadar yedim ben tok tutuyor gercekten de ama misafirlikte olmuyor. Simdi annemdeyim disardan soyledik yedim ekmek aralarini
Evet cnm kahvaltimi yaptim domates salata ve yagli salcali ekmek nasil? Yine fazla kacirmismiyim ekmek olmasaydi olcakti daAfiyet olsun cnm yarından itibaren kaçamak yapmayalım inş
Tabiki olur ben içtikten hemen sonra yiyorum yaArkadaşlar, bir şey sorucam.sabah yapıyorsun lahanayı.üçe bölerek içiyorsun.en son içtiğ i n saat 7 civarı olsa,sabahtan akşama kadar yaklaşık on saat durmus olacak lahana suyu.e o zaman sabah erken kalkıp yapmanın bir anlamı yok.gece yatmadan once yaparım.sabah içerim.öğlen için alırım kalanını.akşama bir daha yaparım,diye düşündüm. Sizce mantıklı değil mi?
Bir şey daha sorucam.bunu içtikten kaç saat sonra yemek gerekiyor?Saraçoğlunun sitesinde saat yoktu.
Zaman sıkıntısı oluyor benim için.yiyorum ben de mecbur.Tabiki olur ben içtikten hemen sonra yiyorum ya
Aynen canım ben de çalışıyorum zaman sıkıntısı oluyorZaman sıkıntısı oluyor benim için.yiyorum ben de mecbur.