- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
-
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
Ben hazir su kullaniyorum cesmedeki sular kirecli oluyor burada klorsuz dedigi kirecsiz demek aslinda. Kirecsiz su olacakKlorsuz dediğiniz içme suyu değil mi yani çeşme suyu değil yani
72 kiloyum.ilk fırsatta alıp başlıcam.Hayir bozmuyor kesinlikle basla derim gaz yapabilirmis sadece bu da atiklari attigi anlamina gelirmis. Kac kilosunuz
5 6 kilo rahat verirsin o zaman ins. Biraz kilosu fazla olan kilosu az olandan daha fazla verir herzaman tadi cok guzel bu arada ben sevdim ve deli gibi acken bile icince hicbisey yiyesim gelmiyor tok tutuyor. Bizim 2.gunumuz72 kiloyum.ilk fırsatta alıp başlıcam.
Sonucu yazicaz cnmkızlar deneyin bakalım sonuca göre bende düşünüyorum
Ay inşallah5 6 kilo rahat verirsin o zaman ins. Biraz kilosu fazla olan kilosu az olandan daha fazla verir herzaman tadi cok guzel bu arada ben sevdim ve deli gibi acken bile icince hicbisey yiyesim gelmiyor tok tutuyor. Bizim 2.gunumuz
Maydonozdan dolayi cnm tansiyon dusuruyor. Bende arada kasiniyorum normalmis cildu yeniliyomus ondan oluyomusBugün ikinci günüm tartilmadimhenüz ama kiyafetlerimden anlıyorum sanki hafifliyor gibiyim ara ara başım dönüyor ama olsun
Oyle tok tutuyor ki inanamazsin hemen dene sonuclari bekliyorumAy inşallahgerçekten tok tutuyor mu yaa.inanasım gelmiyor bir türlü. Tok hissetmek ve ben
Aldım malzemeleri. Bir kere daha okuyup hemen pisiricem.
Şuan hazırlıyorum canım. Yazicam deneyimlerimi sürekli.Oyle tok tutuyor ki inanamazsin hemen dene sonuclari bekliyorum
Bu da bir yöntem. Dene bakalım nolcak.:/Benim misafirim vardi kisir pogca tatli yedim bakalim nolcak yemekten o kadar kismak istemiyorum yoksa kuru birakinca kilo alirim diye korkuyom yememi pek degistirmicem ben bakalim nolcak
En azindan tok tutuyor o şok diyet neydi ya resmen baydiMaydonozdan dolayi cnm tansiyon dusuruyor. Bende arada kasiniyorum normalmis cildu yeniliyomus ondan oluyomus
Yani onu birakip bunu denemen iyi oldu tadini da sevdim ben sanki kendimi rahatlamis hissediyorumEn azindan tok tutuyor o şok diyet neydi ya resmen baydi
Aynen. Evet surekli paylasalim durumlari icince yorum bekliyorumBu da bir yöntem. Dene bakalım nolcak.:/
Fena değil bence :)Biraz erken kalkip hazirlayamazmisiniz tadini begendinizmi