lahana maydonoz limon kürü ile birlikte zayıflayalım...

72 kiloyum.ilk fırsatta alıp başlıcam.
5 6 kilo rahat verirsin o zaman ins. Biraz kilosu fazla olan kilosu az olandan daha fazla verir herzaman tadi cok guzel bu arada ben sevdim ve deli gibi acken bile icince hicbisey yiyesim gelmiyor tok tutuyor. Bizim 2.gunumuz

Güzel sonuçlar paylaşırsınız inşallah .
Hafta sonu alıp bende başlamak istiyorum .

5 6 kilo rahat verirsin o zaman ins. Biraz kilosu fazla olan kilosu az olandan daha fazla verir herzaman tadi cok guzel bu arada ben sevdim ve deli gibi acken bile icince hicbisey yiyesim gelmiyor tok tutuyor. Bizim 2.gunumuz
Ay inşallah gerçekten tok tutuyor mu yaa.inanasım gelmiyor bir türlü. Tok hissetmek ve ben
Aldım malzemeleri. Bir kere daha okuyup hemen pisiricem.

Bugün ikinci günüm tartilmadimhenüz ama kiyafetlerimden anlıyorum sanki hafifliyor gibiyim ara ara başım dönüyor ama olsun

Benim misafirim vardi kisir pogca tatli yedim bakalim nolcak yemekten o kadar kismak istemiyorum yoksa kuru birakinca kilo alirim diye korkuyom yememi pek degistirmicem ben bakalim nolcak

Boğazım hiç durmadığı için yatmadan önce içecem.tek öğün olacak bugünkü.yarısını da eşime içiricem.sabahki aşa m ayı atlamak zorundayım. Çalıştığım için hazırlayamam.taze hazırlamak gerekiyormuş ya.işten gelince içicem.artık ne kadar işe yararsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…