Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar ben de bugun başladım içine lahana sogan sarımsak kabak dereotu maydonoz domates, havuç attım düdüklüde bi güzel kaynadı blendır ile ezdim içine bol limon sıkıp içtim gerçekten iyi oldu, daha önce de yapmıştım gercekten fayda gördüm boyum 1.73 kilo:71,4 bakalım 1 hafta sonra kaç çıkaacam, acayip hırs yaptım , bide xtra jel sipariş ettim onunda faydasını görürüm umarım, zaten basen sorunum var bel incecik . size hergün tartılıp yazacağım, umuyorum faydasını görürüm

bugün 2 inci günüm henüz tartılmadım lahana çorbasını pişirip blendırdan geçirmiyorum direk üstüne biraz tuz bolcada limon koyup yiyorum her sabahta düzenli 1 saat sporumu yapıyorum arada biraz kaçamaklarım oluyor bakalım ne kadar vericem eyvahedigeldismile

ben bunu 2 kere denedim..2 side felaketle sonuçlandı.
birinde 1 kaşık içtim koca tencereyi döktüm..
diğerinde cesaretlendim içine tatlandırıcı şeylerde koydum ama nafile.
2 kaseden sonra mide bulantısından hepsi dışarı..2 gün boyunca çorbayı düşündükçe irkildim..
benim için çok kötü bir deneyimdi.

arkadaşlar mrblar benim kendimce 5 kilo fazlam var ve bunun için lahana çorbası yapmaya karar verdim amaa ben öylee malesef ki diyet yapamıyorum hani şunu yeme bunu yeme aç kal gibi kaydirigubbakcemile3 o yuzden bende öglen falan içmeyi düşünüyorum bi kaç siteye baktım da bu çorbada kereviz sapı da varmış ama anladığım kadarıyla o zaman berbat bi tadı oluyo :sinifsinif: ben bunu sadece soğanları yağda salça ile karsalayıp içine lahana ve maydonoz koyup bulyon da tabii düdüklüde bekletsem ve öyle kullansam acabaa etkisini gösterir mi ?? içine çook şey koyup da midem bulanırsa diye korkuyorum annem beni mahveder o kadar şeyi karıştırdın içmedin diye kaydirigubbakcemile3 bu çorbayı kullanan arkadaşlara soruyorum teşekkürler buyrunnnnnnnnn

Kızlar merhaba ben bu diyeti daha öncede yaptım (geçen sene) ve yararını gerçekten gördüm eğer az bişey dikkat edilirse kiloyu tekrar almıyorsunuz ben malum kış ayı hareketsizlikten dolayı kilo aldım ama eskisi kadar değil.. Tekrar başladım bugün 3. günüm boyum 1.77 kilom diyete başladığımda 68 di bugün tartıldım ve 66.4 geldim.. Çorbamı ise baharat ve limonla tatlandırıyorum kimyon, karabiber, pul biber, kekik ve birazda zeencefil koyuyorum günde en az 3 kase içiyorum ama yazıldığı gibi mesela ben 2. gün sadece sebze yemedim az bişey ızgara balık yedim bence zayflatan şey bu çorbadan çok içebildiğin kadar çok içmek..

bende basladım kızlar bugun 3uncu günüm tam 63 kilo ile basladım bu sabah tartıldıgımda 61.800 geldim yani 1 kilo az geckin vermisim ben 3 günde koca bir tencere bitiridm bugun ikin ci koca tenceremi yaptım onuda 3güne bitirirsem 3kiloa daha versem yeter bana ama tadı gercekten iğrenc ya hele ilk gün hayatımın en kötü günlerindendi bakalım insallah verbilirim bir hafta sonunda bıracagım içmeyi ve çörek otunu suyla karıstırıp ac karnına içme diyetine baslayacam en azından kaybettiklerimi geri almayayım diye bunu deneyecem off allhım bi zayıflasam yazda geliyo gidecem fatih caddeye en güzel cicileri alacam yasasın

evet gün geçtikçe sıkılasıp eriyorum :) 3 günde 1,5 kilo verdım ve 1 cm inceldim ,kızlar bilmiyorum ama benim çorbamın tadı bir harika oluyor özellikle bol limon ile, ani diyet haricinde de içilebilir çok vitaminli ve acayip tok tutuyor adet dönemimde başladım özellıkle o şişkınlıgı de aldı uzerımden daha da kesmeyı dusunmuyorum çok faydalı cidden , mucize gibi

[/Bslmlar bayanlar..21 yasındayım,ben duygu 175 boyundayım kılom suan 69 ama cok kılo aldım..ideal kılom 60..3 haftadr fıtness a gıdıyorum...dun de lahana dıyetıne basladım,cok yerde okudum sıkayet eden cok az...benm corbamın tadı ıyı oldu,bıkaz yerde okumustum tavuk bulyon ve hazır corba attım içine ...cok yerde tadı kötu oldu yazıyo,bnmkının tadı gzl acaba dıyorum yanliş nşi mi yaptım...1 tane buyuk beyaz lahanaya havuc,engınar,kabak,kereviz,maydonoz,6 tane sogan,5 tane falan domates attım,sonra duduklude pişirdım,blendrdan gecrdm...bugn 2. gunum....tek sorunum tuvalete fazla cakamıyorum acaba sınamekı ıcsem faydası olur mu ya da zararı....bana cvp yazabılırsenız cok mutlu olurum...byss:):):)

Kimse cevap vermedi ben de aldım
bugün kullanmaya başladım
artık siz sorun ben cevaplayayım

cnm nasıl, ne zamandır kullanıyosun, ben sipariş etmiştim zaten. hatta bulunduğum yerin ilçe merkezine de geldi ama pzrtesi günü beldelere dağıtım yapılıyomuş.. çatlıycm meraktan... leg magic aldım ben de bacak egzersiz aleti, onunla kullanıcam daha etkili olsun diye. nasıl sence işe yarar bişey mi?

bu arada çorbanın tarifini ben de göremedim... yazarsanız sevinirim..

çorbanın tarifi beyaz lahana yaprakları istediğin kadar, domates biber kereviz sapları dahil havuç maydonoz pul biber soğan 2 3 adet, bunları bi güzel düdüklüde kaynatıorsun ve sonra blendırdan geçiriyorsun grrçekten tadı nefis ben çokk severek içiyorum ve cidden müthiş kaydirigubbakcemile2

kımse kımsye dogru duzgun cvp yazmıyo=(.....herkes kendı telınden calıyo bı sekılde bırbırımıze nasıl faydamız olucak kı=(=(=(...bu sese kulak verırsenız sevınırım bayanLar:)

duygucum ben sana yardımcı olmaya çalısırım nedir sorun?akannehir

kımse kımsye dogru duzgun cvp yazmıyo=(.....herkes kendı telınden calıyo bı sekılde bırbırımıze nasıl faydamız olucak kı=(=(=(...bu sese kulak verırsenız sevınırım bayanLar:)

bu arda sinemakı sanırım sorun kesınlıkle içme acayip bir karın agrısı yapıyor, onun yerine günde 2-3 kez kayısı al ya da ben müsli yiyorum kesınlıkle kuru meyveli müsli yagsız süt ile bırlıkte çok işe yarıyor. umarım yardımcı olmusumdurfisfisfis

arkadaslar ben daha fazla dayanamadım iğrenc tadına ve bıraktım içmeyi 2 kilo verdim 5 günde elma sirkesi ile devam etmeyi düsünüyroum

selam kızlar bu 3 haftam diette ve bugün tartı günümdü toplamda 3 haftada 4 kilo vermiş bulunuyorum ilk hafta kilo verimi olmadı 2 hafta dahada sıkı oldu dietim ve 2 kilo verdim son hafta ise sebze yemegi yedim arada ama yürüyüş yapmadıgım için sadece 1 kilo verdim ama oda iyi bence.
diete 98 kilo ile başladım şimdi ise 94 yolun başı ama uzun bir süreç beni bekliyor yaza kadar haziran sonuna kadar hedefim 15 kilo

herhalde bu çorbayı kana kana içen bi ben varım :)

bende varım canım ama ben sadece lahana taze sogan kuru sogan koyuyorum en son pişirdigimde bend ekabak akoydum güzeldi tadı ha birde tavuk bulyon atıyorum içine 1 tane

bende varım canım ama ben sadece lahana taze sogan kuru sogan koyuyorum en son pişirdigimde bend ekabak akoydum güzeldi tadı ha birde tavuk bulyon atıyorum içine 1 tane

o da olabilir ,kabak ilkıne koydum ıkıncısıne koku yaptığı için koymadım ben , kereviz ve saplarını mutlaka koy çünkü kereviz yağ yakımı sağlıyor canım

Son düzenleme:
yine lahana çorbamı içtim cidden işe yarıyor ve inanılmaz tok tutuyor ,yanında da light çubuk kraker yedim gerçekten bu diyeti yapmaktan hiç sıkılmıyorum, çorbamın tadı da gerçekten bir harika özellikle bol limonla, xtra jel de sanırım işe yarıyor etlerim sıkılaşmaya başladı , bu diyetle çook mutluyum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…