Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar bende bu diyeti ilk 2 sene önce yapmıştım oğlumu emzirdiğim için 3 gün devam edebildim oğlum zayıf olduğu için içim rahat etmedi bıraktım sütümden geçer diye...şimdi yine uygulacam çorbam şu onda ocakta pişiyor yarın başlıyorum gelişmeleri yazıcam yarın sabah tartılıp kilo mu yazarım ...inş hepimiz kilolarımızdan kurtuluruz...

arkadaşlar bugün son gündü ve nihayet bu işkence bitti, sonuç:3 kilo. ılginç olan, tartıda beklediğimden az gelişme olduğu halde vücudumda incelme olması ve herkesin de bunu farketmesi. Kalan 5 kiloyu da yarın tekrar başlayacağım düzenli sporla birlikte un ve şekerden uzak durarak vereceğim, yeter artık, bi daha lahana diyeti yaparsam artık su üstünde yürümeye filan başliycam, ermek üzereyim yahu. Size kolay gelsin, gerçekten işe yarayan bir diyet ama benden bu kadar...

kızlar merhaba ben bu çorbadan içmek istiyorm ama birinci sayfada tarifi bulamadm ben az yiğerek çorbayıda tüketmek istiyorum tam programlı bi rejim olrak değil yani acaba faydasını görürmüyüm 80 kiloyum ve yaza kadar 15 kilo vermem lazım tam tarifini yapılışını yazabilirmisiniz ve günde ne kdar tüketmek gerekiyor

lahana çorbasının tadı güzel olmasına rağmen anca 3 gün içebildim boğazımdan geçmiycek hale geldi.. lahana yemegi yemeğe kadar verdim aynı çorbası gibi blandırdan geçmemiş hali ama ona da anca3 gün dayanabildim ve anladım ki arkadaşlar ben anca aynı yemeği 3 gün üst üste yiyebiliyorum..:KK43: bugün 6. günüm kilo verdimmi bilmiyorum ama sanmıyorum da :KK43: başka rejim yemekleri araştırıcam şimdi...

evet açkarına tartıldım 96.8 çıkdım perşembe günü tartılmayı düşünüyorum inş faydasını görürüm ...

diyet biteli 3 gün oldu ama sanki kilo almışım-alacakmışım gibi hissediyorum mafoldumben dayanamadım bugün tekrar başladım.sabah aç karnına bir adet pepino kavunu yedim.şimdilik çok tokum.ve artık sevmesem de spor yapacağım bakalım bir de böyle deneyeyim.çorbayı 2 gün önce hazırlamıştım bir şey olmuşmudur.bileniniz var mı arkadaşlar

off offff ya daha bugün birinci günümama benim karnım çok acıktı yaaa...
neyse bu isyanımdan sonra yarın ikinci günüm buarada ben diyetle beraber spor salonuna da başladım kızlar gelişmeleri yazıcam...hayırlsı bakalım

kızlar merhaba ben bu çorbadan içmek istiyorm ama birinci sayfada tarifi bulamadm ben az yiğerek çorbayıda tüketmek istiyorum tam programlı bi rejim olrak değil yani acaba faydasını görürmüyüm 80 kiloyum ve yaza kadar 15 kilo vermem lazım tam tarifini yapılışını yazabilirmisiniz ve günde ne kdar tüketmek gerekiyor
canım benim eski mesajlarımdan çorbanın tarifini bulabilirsin

rejimin dışına çıktığın zaman veremiyosun canım ama bazen küçük kaçamaklar dışında.akannehir

bende bugün bitirdim lahana diyetimi 2 haftada 72.4 kilodan 68.0 kiloya düştüm tabi ara ara kaçamak yaptım 1-2 gün ara verdim sonuçta 4 kiloya yakın vermiş bulunuyorum.bende raupe gibi uzun bi süre lahanadan uzak duracam diğer kilolarımıda şimdilik Hollywood diyeti kafama yattı gibi 2 gün ara verip tekrar başlayacağım.sizlere sonuçları yazarım herkese kolay gelsin arkadaşlar:lepi:

bulguru çok az atmanı tavsiye ederim biliyorsun kalorisi çok yüksek,hazırı da satılıyor marketlerde 1 paketi 60 kalori civarı,ben onlardan kullandım.bu gün 2. tencere çorbamı hazırladım aslında ara vermem gerekiyor ama kilo alırım diye çok korkuyorum,o yüzden hergün yine de 1 kase içmeye karar verdim.Başarılı olacağına inanıyorum canım,benim de daha vermem gereken 8 kilo var umarım 1-2 ay sonra burda verdiğimiz kiloları kutluyor oluruz zemuszemus

selamlar,
sanırım ben hiç akıllanmicam 3 günlük kayak tatiline gittim bu akşam döndüm ve ben malum açık büfe yedim we yine rejim hakgetire haftasonu da 4 günlük yurt dışına tatile gidicem sanırım salı gününden sonra rejim yapabilirim.1 hafta yine rejimsiz geçicek artık 1 haftanın sonunda bakıcaz

Kızlar ben de lahana çorbası diyeti yapıyorum buğün ikinci günüm. sebze gününde çiğ ya da haşlama sebze yiyin diyor ya siz hangi sebzeleri yiyorsunuz, ben patates yedim acaba yanlış mı yaptım?boyum 1.74 kilom 89 yaş 28 42-44 arası giyiniyorum bakalım ne değişikler olacak size yazarım:)

Kızlar ben de lahana çorbası diyeti yapıyorum buğün ikinci günüm. sebze gününde çiğ ya da haşlama sebze yiyin diyor ya siz hangi sebzeleri yiyorsunuz, ben patates yedim acaba yanlış mı yaptım?boyum 1.74 kilom 89 yaş 28 42-44 arası giyiniyorum bakalım ne değişikler olacak size yazarım:)
canım sebze günlerinde patates yasak,meyve günlerin de de muz yasak bunları yemeyeceksin diğer sebze ve meyveleri tüketeceksin.

ben 6. gun birakmak zorunda kaldim iki gun ust uste misafirlige gittim 2 kilo vermistim misafirlikte cokta abartmadan yedim ama yinede yarim kiloyu geri almisim ben sebze gunlerinde genelde brokoli ve karnibahar yiyiyorum

arkadaşlar ben de buğün ikinci günümdü bıraktım hemen size yazayım istedim,halsizlik,baş dönmesi ve mide bulantısı başladı.eşim doktor eve geldiğinde bu halimi görünce çok kızdı eğer diyet yapacaksan sağlıklı yap, tek tip beslenmeyle ya da şok diyetler olmaz dedi ve çorbamı döktü önce üzüldüm ama sonra hak verdim en iyisi sağlıklı kilo vermek.bence kızlar haftalık diyet menüleri oluşturalım ve birbirimizi takip edelim ne dersiniz?

selam 3 gün yapabildim ve sonuç 1 kilo devam edemedim misafirim var pazartesi ayran detoksu yapıcam inş...2 ay önce 2.900 vermiştim 2 günde aayran detoksuyla inş yine veririm...

ya kızlar lahana diyetini yaparken bütüüüüüüüün gün lahanadan başka bişe yokmu peki ya sonra hep böylemi devam edecek :umursamaz:

selam kızlar 2 hafta sonunda nihayet 3 kilo vermişim çok güzel ya hiç veremiyecekmişim gibime geliyordu ilk hafta gr vermedim sonra yılmadım ve devam ettim ama arada kaçamaklarım oldu
ama ekmek asla yemedim kaçamak derken sadece sebze yemegi oldu 1 porsiyon o kadar bol bol lahana çorbası hatta aklıma geldikçede içtim .

selam kızlar 2 hafta sonunda nihayet 3 kilo vermişim çok güzel ya hiç veremiyecekmişim gibime geliyordu ilk hafta gr vermedim sonra yılmadım ve devam ettim ama arada kaçamaklarım oldu
ama ekmek asla yemedim kaçamak derken sadece sebze yemegi oldu 1 porsiyon o kadar bol bol lahana çorbası hatta aklıma geldikçede içtim .

tebrikler arkadaşım ne diyelim darısı başımaaaaaaaaa bilmiyorumkismile

X