gerçekten tebrik ediyorum seni çok güzel başarmışsın ve 6 kilo wermişsin.ben 3 ay önce tekrar bu lahana çorbası rejimini harfiyen uygulamıştım 6 günde 3 kilo kadar werdim 7. günün sabahında tansiyonum düştü bayılcak gibi oldum we hemen bıraktım rejimi.geçen hafta tekrar başlamak üzere klasik çorba tarifini yaptım weeee 1 kaşık aldığım anda bıraktım elimden demekki öncekinde fazla içmişim we bu sefer rahatsızlık werdi.bende şimdi senin dediğin gibi içine domates çorbası katarak yapmayı düşünüorum belki içine bende bulgur atarım.rejim listesinide harfiyen uygularsam umarım başarılı olur :)
Merhaba,
Kendi hazırladığın bitki çayında neler var yazabilir misin?
llilie merhaba
carmen 97 kiloyum canım
Kızlar bir de 2.gündeki patatesi soracaktım. Yemek zorunlu mu yoksa istersen mi yiyebilirsin. Bir de 4.gün muz ve süt yerken yine çiğ sebze yiyebilecek miyiz (mesela yağsız yeşil salata ya da salatalık gibi) yoksa o gün sadece 4 bardak süt ve 5 muz mu var sadece?
Çok teşekkürler, sevgiler.
offf offf turkiyeden tazecik yufka ve baklava getirdi gorumcemin esi bi dilim borek ve 1 tane tatliyi yuttum( cok pisman oldum gitti dun verdigim 800 gram agzima daha birsey surmem
2. gün istemezsen tabii ki yeme patatesi, 4. gün sadece muz, süt ve çorba var, başka şeyler yasak.
iyi ki bana Türkiye'den yiyecek taşıyan yok, ben de yerdim walla:)
Başak hiç tiroid bezine baktırdın mı canım? Bende yıllarca herşeyi yapıp kilo veremedim. Sonunda hipotiroid çıktı, Bodrum a taşınınca değerler normale döndü ama maalesef metobolizma düzelmedi. Çok spor yapıyorum onun için. Belki tiroidle ilgili bir sorundur. Umarım en kısa sürede bu direnci kırar ve aşağıya doğru inersin.
Sevgiler,
başakcım durumlar nedir? Bugün 6. günüm ve bu hafta kilo verme olayım durdu heralde, 2 kilo verdim ve öylece kaldım, aradaki ufak kaçamakları depoladı heralde vücudum ya da beyin vücuda aç kalıyorsun, hiçbirşeyi yakma komutunu verdi. Salak beynim.