- 25 Şubat 2008
- 3
- 0
canım bol su tüket bide sana tavsiyem elma sırkesi al hergun 1 yemek kasıgı kadar su ılık su ile karıstırıp iç,ben ayın 21 ınde basladım bugun ayın 1 i ve 3 kılo verdım ama benım mutlu oldugum sıkılasmam oldu, aldıgım krem de baya bır işe yaradı kaydirigubbakcemile2
ben de bugün itibari ile başladım ama benim lahana diyetimde sadece lahana içilmiyor ..
lahana çorbasının yanında
1.gün sadece meyve muz hariç
2.gün sadece sebze
3.gün sadece et
4.gün 5 tane muz 4 bardak ligh süt
5.gün sadece meyve ve sebze
6.gün sadece sebze ve et
7.gün meyve sebze et
bakalım sonuç nasıl olacak
canim zaten orginal liste bu lahana diyetinde corbanin yaninda her gun senin yazdiklarin yeniliyor sirf lahana corbasi yenilmiyor
ben de bugün itibari ile başladım ama benim lahana diyetimde sadece lahana içilmiyor ..
lahana çorbasının yanında
1.gün sadece meyve muz hariç
2.gün sadece sebze
3.gün sadece et
4.gün 5 tane muz 4 bardak ligh süt
5.gün sadece meyve ve sebze
6.gün sadece sebze ve et
7.gün meyve sebze et
bakalım sonuç nasıl olacak
canım valla 5 gunde 5 kılo supermıs bunyen ıyıymıs valla, ben dıyetı bıraktım ama sanırım kılo vermem de durdu, bakalım ne olacak ama ekmek kesınlıkle yemıyorumeyvahedigeldismile
Bu liste tam doğru değil. öncelikle hergün mutlaka içilmesi gereken 8 bardak suyu yazmamışsın ki bu, diyetin belkemiği. Lahana çorbası yağları yakacak, suyla da bunlar bol bol dışarı atılacak, olayın özü bu. Bir de 3. ve 5. günlerin yeri karışmış, ayrıca et günü sadece et yenmeyecek, 4 tane de domates var, et de 300 gramı geçmeyecek ve kırmızı et olacak. Neyse, hepsini tek tek düzeltmeyim de uyulması gereken listeyi yazayım:
1.gün çorba ve muz harici meyve
2.gün çorba ve patates, baklagil harici sebze
3. gün çorba ve meyve sebze (muz, patates ve baklagiller yasak, yeşil fasulye de yasaklara dahil tabi)
4. gün çorba, 4 muz, 1 litre süt
5. gün çorba, 300 gr. kırmızı et, 4 domates
6. gün çorba, 300 gr. kırmızı et ve sebze (baklagiller ve patates hariç)
7. gün çorba, bir küçük porsiyon esmer pirinç, bir kase yoğurt ve sebze (yasaklar geçerli)
ÖNEMLİ!!!!: Diyet boyunca günde 8 bardak su içilecek ve ASLA ilaç kullanılmayacak. Ayrıca kendinizi iyi hissettiğiniz günler çıkın, 1 saat yürüyün. Çorbayı ne kadar içerseniz o kadar yağ yakarsınız, üç öğünde de çorba olsun.
Bu kadar...