Lahana diyetinden çıktıktan sonra ne kadar dikkat edeceğimi söylediysem de işler pek öyle olmadı. İlk üç gün gayet iyi giderken değişik tarifler denemeye başlamamla ilk haftanın sonunda 1 kilo aldığımı fark ettim. Ve böylece biraz daha dengeli ama yine de kaçamaklarında olduğu bir sisteme soktum kendimi. İyi de oldu çünkü kilomu kontrol altına aldım Ve yaklaşık 25 günün sonunda tekrar lahana diyetine başlamaya karar verdim. Tekrar başlama sebebim gerçekten dikkat ettikten sonra diğer diyetler gibi kilo aldırmaması ve yaparken yorgun hissettirmemesidir. Yani çok abartmadığınızda verdiklerinizi misliyle geri almıyorsunuz.
Meyve, sebze, meyve sebze, protein ve son olarak esmer pirinç, salata şeklinde 5 gün uygulayacağım bu sefer. Bugün ikinci günüm.
Başlangıç: 85.2
1. Gün: 84.6
Çorbanın içine bu sefer ne bulduysam koymadım:) 3 büyük soğan, 2 domates, yarım lahana,1 adet kabak ve yarım su bardağı kırmızı mercimek ile yaptım. Çorbayı yaparken maydonoz yoktu ama daha sonrasında alınca her gün limonla ovarak yarım demet kadar yemeye karar verdim. Elma,muz, üzüm yedim gün içinde. 2.5 lite su ve 2 tane türk kahvesi içtim. Umarım bu kez 81'i görürüm :)