Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

sevgili duyguL yazdıkLarımı dıkkate aLdıgın için cOk tesekkurLer:)sınavLarım oLdugu için bakamadım....ben sınamekıyı normaLde de içiyOrum tadına aListım zaten ama dıyet için zararı oLur mu diye meraK ettim:)bnm bgn 5. gunum ama kıLo vermemiş gibi hissedıyorum:KK43:...2. gunumde tartıLdıgımda 1 kıLo vermiştım,sonra da tartıLmadım hiç..acaba şişikınLıgım oLdugu için mı böyLe hıssedıyOrum:KK43::KK43::KK43:.....2 gun kaLdı..bazıLarı bırakmayıon son 3 gunde ii kıLo verdırıyo demiş baska forumLarda onun için sOnuna kdr dayancam...bu arada bnm corbamda cOq qzL oLdu,herkes kötu dıyO hata mı yaptım acaba dıyORUM:):):):):)sOnucumu burdan payLasıcam umarım ii bi sOnuc aLırım yaaa:KK43::KK43:

Valla ben baya bı ındım benım bı de vucudum hızlı kılo verıp alıyor belkıde ondandır canım :)

bgn 6. gunum ve topLamda 1 bucuk kıLo verdım...bu dıyete basLmadan önce ben zetn 1 aydr dıyetteydm sanırım kıLo vermem durdu:KK43::KK43:....cOk mOraLım bOzuk:KK43:

bende öyle 1 haftada canım 2,2 kilo verdım ama sıkılasma kremı de kullanıorum faydası oldu onun sankı daha cok vermıs gıbıyım:) 6 gunde 1,5 kılo vermek ıyı bısey ama ayda 6 kılo eder:=)

bu 4 haftam ve ilk defa sabah çorbayı içierken böggggg dedim halbuki çok rahata içerdim erken saatlerde içtigimden olsa gerek ama ne olursa olsun içmeye devam

kaydirigubbakcemile2ben bu çorbayla 5 günde 4 kilo verdim ayrıca metabolizmamda hızlandı.bu diyeti yapalı 5-6 ay oldu sadece 1-2 kilo aldım.şimdi yeniden yapmayı düşünüyorum.bencede çorbanın tadı berbat ama tartıdaki değişikliği görünce insan motive oluyo.

ne kadar süreyle ve günde kaç öğün tüketiyorsunuz arada başka şeyler yiyomusunuz yoksa sadece bunumu yiyorsunuz

bu 4 haftam ve ilk defa sabah çorbayı içierken böggggg dedim halbuki çok rahata içerdim erken saatlerde içtigimden olsa gerek ama ne olursa olsun içmeye devam

başak 4 haftadır harfiyen uyarakmı yapıosun çorba rejimini,yoksa ara vererekmi? üstüste yapmak zararlı diyorlar.4 haftada kaç kilo verdirdi peki? biraz çok soru sordum ama :)

arkadaslar ben daha yarın baslamayı düşünüyorum.. icine mutlaka kereviz koymamız gerekiyormu suanda corbayı pişiricem sadece lahana sogan domates ve biber koydum.. kereviz almam lazımmı?

arkadaslar ben daha yarın baslamayı düşünüyorum.. icine mutlaka kereviz koymamız gerekiyormu suanda corbayı pişiricem sadece lahana sogan domates ve biber koydum.. kereviz almam lazımmı?

kereviz sapının yağ yakımını hızlandırdığını söylüyorlar o yüzden koymakda fayda var.

bu da benim tarifim,oldukça doyurucu
6-7 adet taze soğan
2 -3 adet kerevizin sapları
3-4 biber
3-4 domates
1 orta boy lahana
ufak ufak kesip büyük boy bir tencerede haşlıyor sonrasında blender dan geçiriyoruz.başka bir tencerede 2 su bardağı hazır domates çorbasını(ben bulgurlu domates çorbasını tavsiye ederim tadı harika oluyor)pişirip püre şeklindeki lahana çorbamıza ekleyip biraz daha kaynatıyoruz.tuz atmıyoruz,içerken baharat,limon serbest.sonuç 5.günümün sabahında tartıda 4.6 kilo gitti zemuszemus

lilie sana birşey sormak istiyorum zahmet olmazsa rejimi nasıl uyguladığını neler yediğini ne şekilde tükettiğini yazarmısın.çünkü ben yanlış yapıyor , yanlış şeyler yiyo olabilirim o yüzden banada yol gösterirsen sewinirim.şimdiden teşekkür ederim.

ne kadar süreyle ve günde kaç öğün tüketiyorsunuz arada başka şeyler yiyomusunuz yoksa sadece bunumu yiyorsunuz

canım benım eskı yazılarımda tarıfını bulabılırsın,bol bol acıktıkça iömen gerekıor ne kadar cok yersen okdar zayıflatıyor gerçekten tok ta tutuyor, ayrıca kereviz ile ilgili bir soru ardı kereviz zayıflamaya yardımcıymıs o nedenle konulmasını onerıyorlar, ama yoksa koymayabılırsınız de sızekalmıs..

ben bugün basladım bakalım neler olucak.. sadece elma ve corba iciyorum birde ılık su.. tadınıda begendim corbanın bana kötü gelmedi.. :)

başak 4 haftadır harfiyen uyarakmı yapıosun çorba rejimini,yoksa ara vererekmi? üstüste yapmak zararlı diyorlar.4 haftada kaç kilo verdirdi peki? biraz çok soru sordum ama :)

canım bu 4 haftam ama harfi yen uymadım sadece süt ve eti fazla tüketemedim iştahım çok kesildi onun yerine haşlanmış sebze ve elma yedim ekmek hiç tüketmedim.
ilk hafta kilo verimi olmadı 2 hafta 2 kilo vedim geçen hafta ise 1 kilo verdim cumartesileri tatı günüm ama sanki bu haftada az vericem gibi görünüyor adat olucam sinyallerini veriyor vucudum su tutmaya başladı yani karnım ve kasıklarımda şişkinlik oluyor.

evet sonunda 60 lı kılolorı gormeye başladım ve 3 cm ınceldım, lahana corbasını bıraktım, ama hergün sabah ilk kalktığımda ,elma sirkesi içiyorum 1 kaşık, ve meyveli muslı yıyorum, öglen de form bıskuviler, hatta dun bezelye pılav yedım ,sıkılaşma kremım de işe yarıyor , ve en önemlısı üşenmeden mekik çekıyorum, gerçekten insan istedımı verıyor, ya ben verdıkce o kadar keyıf alıyorum kı, azmettım ıdeal kılom olan 60 a ulaşacagım, herkese bu önemli yolda basarılar dılıyorum, lutfen sıkılıp bırakmayın, ınat edın mesela ben artık hep bır beden kucuk kıyafetler alıyorum bılerek, ve o kıyafetlere bakınca daha da bı hırslanıyorum, göreceksiniz siz de azimle yaparsanız incecik bir bedene sahip olacaksınız

ya ben ne yapacağımı bilemiyorum pazartesi başladım bugün perşembe yani 4. günüm ama ben sadece 500 gr. wermişim nerde hata yapıyorum mutlaka bir yanlışlık yapıyor olmalıyım :eek:lmaz:

ya ben ne yapacağımı bilemiyorum pazartesi başladım bugün perşembe yani 4. günüm ama ben sadece 500 gr. wermişim nerde hata yapıyorum mutlaka bir yanlışlık yapıyor olmalıyım :eek:lmaz:

canım bol su tüket bide sana tavsiyem elma sırkesi al hergun 1 yemek kasıgı kadar su ılık su ile karıstırıp iç,ben ayın 21 ınde basladım bugun ayın 1 i ve 3 kılo verdım ama benım mutlu oldugum sıkılasmam oldu, aldıgım krem de baya bır işe yaradı kaydirigubbakcemile2

X