- 23 Mart 2010
- 33
- 1
- 35
bu 4 haftam ve ilk defa sabah çorbayı içierken böggggg dedim halbuki çok rahata içerdim erken saatlerde içtigimden olsa gerek ama ne olursa olsun içmeye devam
arkadaslar ben daha yarın baslamayı düşünüyorum.. icine mutlaka kereviz koymamız gerekiyormu suanda corbayı pişiricem sadece lahana sogan domates ve biber koydum.. kereviz almam lazımmı?
kereviz sapının yağ yakımını hızlandırdığını söylüyorlar o yüzden koymakda fayda var.
bu da benim tarifim,oldukça doyurucu
6-7 adet taze soğan
2 -3 adet kerevizin sapları
3-4 biber
3-4 domates
1 orta boy lahana
ufak ufak kesip büyük boy bir tencerede haşlıyor sonrasında blender dan geçiriyoruz.başka bir tencerede 2 su bardağı hazır domates çorbasını(ben bulgurlu domates çorbasını tavsiye ederim tadı harika oluyor)pişirip püre şeklindeki lahana çorbamıza ekleyip biraz daha kaynatıyoruz.tuz atmıyoruz,içerken baharat,limon serbest.sonuç 5.günümün sabahında tartıda 4.6 kilo gitti zemuszemus
ne kadar süreyle ve günde kaç öğün tüketiyorsunuz arada başka şeyler yiyomusunuz yoksa sadece bunumu yiyorsunuz
başak 4 haftadır harfiyen uyarakmı yapıosun çorba rejimini,yoksa ara vererekmi? üstüste yapmak zararlı diyorlar.4 haftada kaç kilo verdirdi peki? biraz çok soru sordum ama :)
ya ben ne yapacağımı bilemiyorum pazartesi başladım bugün perşembe yani 4. günüm ama ben sadece 500 gr. wermişim nerde hata yapıyorum mutlaka bir yanlışlık yapıyor olmalıyımlmaz: