canım benim eski mesajlarımdan çorbanın tarifini bulabilirsinkızlar merhaba ben bu çorbadan içmek istiyorm ama birinci sayfada tarifi bulamadm ben az yiğerek çorbayıda tüketmek istiyorum tam programlı bi rejim olrak değil yani acaba faydasını görürmüyüm 80 kiloyum ve yaza kadar 15 kilo vermem lazım tam tarifini yapılışını yazabilirmisiniz ve günde ne kdar tüketmek gerekiyor
kızlar merhaba ben bu çorbadan içmek istiyorm ama birinci sayfada tarifi bulamadm ben az yiğerek çorbayıda tüketmek istiyorum tam programlı bi rejim olrak değil yani acaba faydasını görürmüyüm 80 kiloyum ve yaza kadar 15 kilo vermem lazım tam tarifini yapılışını yazabilirmisiniz ve günde ne kdar tüketmek gerekiyor
bulguru çok az atmanı tavsiye ederim biliyorsun kalorisi çok yüksek,hazırı da satılıyor marketlerde 1 paketi 60 kalori civarı,ben onlardan kullandım.bu gün 2. tencere çorbamı hazırladım aslında ara vermem gerekiyor ama kilo alırım diye çok korkuyorum,o yüzden hergün yine de 1 kase içmeye karar verdim.Başarılı olacağına inanıyorum canım,benim de daha vermem gereken 8 kilo var umarım 1-2 ay sonra burda verdiğimiz kiloları kutluyor oluruz zemuszemus
canım sebze günlerinde patates yasak,meyve günlerin de de muz yasak bunları yemeyeceksin diğer sebze ve meyveleri tüketeceksin.Kızlar ben de lahana çorbası diyeti yapıyorum buğün ikinci günüm. sebze gününde çiğ ya da haşlama sebze yiyin diyor ya siz hangi sebzeleri yiyorsunuz, ben patates yedim acaba yanlış mı yaptım?boyum 1.74 kilom 89 yaş 28 42-44 arası giyiniyorum bakalım ne değişikler olacak size yazarım:)
selam kızlar 2 hafta sonunda nihayet 3 kilo vermişim çok güzel ya hiç veremiyecekmişim gibime geliyordu ilk hafta gr vermedim sonra yılmadım ve devam ettim ama arada kaçamaklarım oldu
ama ekmek asla yemedim kaçamak derken sadece sebze yemegi oldu 1 porsiyon o kadar bol bol lahana çorbası hatta aklıma geldikçede içtim .