kızlar bende bugün başladım
yaptığım çorbada çok lezzetli oldu inanın,içine lahana,kereviz,domates,maydonoz,sivri biber,etsuyu tablet,kereviz yaprağı,karabiber,acı arnavut biberi,limon suyu ve sirke ekledim bayıla bayıla içilecek bir çorba oldu
benim amacım hem detoks yapmak hem de biraz forma girmek,çorbayı lezzetsiz bulanlar içerisine bu tip tad verecek şeyler atarlarsa inanın normalde bile akşamları yemekle beraber içilecek bir çorba gibi oluyor
lahana suyunu geçen sene yapmaya kalkmıştım inanın o çorbadan daha fena bişey akannehir
cnm kaç kilosun kaç olmak istiyorsun değişikleri de yazrsın umarım çünkü bu çorba diyeti tam benlik daha önce yaptığım dietlerde hep geri aldım al ver al ver dengem altüst oldu bu diyetle sanırım verilen kilolar geri alınmıyormuş şöyle düşünebilirsiniz bu kız diet yapmış yapmış sonra homini gırtlak yemiş geri almış diye ama inanın ben çok yiyen bi insan hiç değilim abur cubur ve hamur işine yer yok hayatımda ama yine de kiloluyum :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
gayet de alınıyor tatlım.. bunun en canlı örneği benim=) bu yaz bu corbayla müthiş bi kilo verdim.. ama bırakır bırakmaz alıyorsun. herzaman bu corbayı yiyemezsiniz.. ki irademi sinirlerimi bünyemi bi cok seyi yıprattı. saclarım dökülmeye basladı mesela.. onun için ilaç kullandm epey bir.. sonra hiç hasta olmayan ben bütün kış hastaydım.. yataklardan çıkamadım.. iyi düşünün derim ben..
gayet de alınıyor tatlım.. bunun en canlı örneği benim=) bu yaz bu corbayla müthiş bi kilo verdim.. ama bırakır bırakmaz alıyorsun. herzaman bu corbayı yiyemezsiniz.. ki irademi sinirlerimi bünyemi bi cok seyi yıprattı. saclarım dökülmeye basladı mesela.. onun için ilaç kullandm epey bir.. sonra hiç hasta olmayan ben bütün kış hastaydım.. yataklardan çıkamadım.. iyi düşünün derim ben..
of ne yapayım ben ya mafoldumben bazı yorumlarda da herkese tavsiye ederim diyor yapan kişiler ben artık kilo poblemimi hayatımdan çıkarmak halletmek istiyorum gençliğimi inanın bu uğurda harcadığımı hissediyorum internetin başına geçtim mi hep bu konu arkadaşlarla hep bu konu yaa yeter artık kalıcı zayıfalatan bişi yok mu benim psikolojim çok yıpranmış bi durumda şu an yardımlarınızı bekliyorum sewgili arkadaşlar:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun canım.ilk yazıları okuyunca yapıyım dedim ama senin uyarın sonucu vaz geçtimteşekkürler.Valla böle şeyleri yapmayın benim teyzem biraz tombiş bi hatun 16 yaşında evlendi kendi isteği ile o zamana kadar zayıftı evlendikten sonra doğum yaptı 17 yaşında bi kilo aldı durdurana aşk olsun şimdi 70 kiloyu vuruyo tartı.Azimetti hayatından ekmek hamur işi kızarma vs şeyleri çıkarttı akşam yemeklerini azalttı ve evde iş yaparken bile beline poşet bağladı o poşet felaket terletiyo ayda 10 kilo verdi.Bence sağlıklı yoldan verin.Uzattım biraz kusurma bakmayın.
bu çorba illa sıcak mı içilmeli arkadaşlar?bir günde bitirmek şart değil değilmi,ben kalanı bi pet şişeye falan koyup yanımda taşımayı düşünüyorum da:uhm:
cnm kaç kilosun kaç olmak istiyorsun değişikleri de yazrsın umarım çünkü bu çorba diyeti tam benlik daha önce yaptığım dietlerde hep geri aldım al ver al ver dengem altüst oldu bu diyetle sanırım verilen kilolar geri alınmıyormuş şöyle düşünebilirsiniz bu kız diet yapmış yapmış sonra homini gırtlak yemiş geri almış diye ama inanın ben çok yiyen bi insan hiç değilim abur cubur ve hamur işine yer yok hayatımda ama yine de kiloluyum :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: