Sana link vermeyi unuttum dedim ya kafam çok karışık. Yanlız linki bulamıyorum zaten herkez kendi kafasına göre uyguluyor.
Ben sana kendi yaptığımı yazayım.. 2 yaprak lahana, 2 baş soğan, biraz maydonoz, yeşil biber de yazıyor ama bu mevsimde yenmez tavsiye etmem, biraz sarımsak limon suyu, bir kaşık zeytinyağı bunları biraz ocakta döndürüp suyunu ekle...
sağol ben buldum okudum ayrıca senin tarif daha iyi öyle yapcam kafanı karıştıran her neyse onuda kaldır at bi kenara çünkü direk yağ olarak kalıyor vücuttaguclubacismile
Canım eşime şu ara sardım kıskançlık yapıyorum mafoldumben İşte kendi kendimize sıkıntı yapıyoruz... Bak sana tarifi verirken şunu unutmuşum içine nane, karabiber de ekleyebilirsin..
merhabalar bende bugün başladım bu çorbaya bakalım bir haftada neler olucak.ayrıca diyetin yanında evde kendime göre spor da yapıyorum.boyum 1.71 kilom 65 ve ben 60 kg olmak istiyorum.ancak bu diyeti başarıyla uygulamış arkadaşlara bi sorum olacak muz yerine diğer meyelerden yesek olur mu? acaba
merhabalar bende bugün başladım bu çorbaya bakalım bir haftada neler olucak.ayrıca diyetin yanında evde kendime göre spor da yapıyorum.boyum 1.71 kilom 65 ve ben 60 kg olmak istiyorum.ancak bu diyeti başarıyla uygulamış arkadaşlara bi sorum olacak muz yerine diğer meyelerden yesek olur mu? acaba
bi ara bende öyle sardım eşime ama bi şey çıkmadı boşuna kendini üzersin bu ara hormonların yükselmiş filan olabilir kendi kendini telkin et eşinin iyi yönlerini düşün fazla da eşine yansıtmamaya çalış bence düzelir kendine a.s.