- 4 Mart 2009
- 453
- 1
- 36
canım benim vermem gereken 4 kilom vardı,kış aylarında bu kiloyu hep alıyorum ve çok rahatsız oluyorum insanlar kilo almışsın deyince,P.tesi başladım dün akşama kadar sadece bu çorbadan sebze meyve ve bir gün de ızgara tavuk yedim,bugün kahvaltıda misafirim olduğu için 2 krep yedim,ama düne kadar 2 kilom gitmiş,şimdi çorbamdan az kaldı,onu da bitirip karbonhidrat almadan diyete devam edeceğim,ekmek,makarna,pilav,şeker yooooooooooooooooooooook ohaoldumsmile
Esimle bende 6 gündür bu corba diyetini yapiyoruz.Ikimizinde 10 kilomuz var verecek.Esim bu diyetle 5 günde 3,5 kilo verdi ama ben 1 kiloyu zor verdim.Zannedersem lahana bana yaramiyor.Cünkü gecen sene de hic bozmadan yapmistim.1 haftada sadece1,700 vermistim.Guartir hastasiyim ve bu lahana diyeti ise yaramiyor bizde herhalde.
Ama guatirli olupta bayaa kilo veren varmi arkadaslar?.Varsa ben biraz daha devam edicem.Cünkü bugün biraktim.BAska diyet yapayim bari dedim.
arkadaşım erkeklerin metabolizması bizden daha farklı ve çok kolay kilo verebiliyorlar,onların günlük tüketmesi gereken kalori miktarı ile bizim aramızda dağlar var,o yüzden yılmadan devam etmelisin,vücudu şaşırtarak kilo verebiliyorsunuz,1 haftalık yapılan karbonhidrat diyetini de deneyin ,hem aç kalmıyorsunuz hem de kilolar gidiveriyor,tek şart karbonhidratlı hiçbirşeyi yemiyoruz :lepi:
lahana çorbasımı yapsam lahana kürümü? lahana kürü yaptıktan sonra lahanaları atmak istemiyorum da.
Bende bu karbonhidrat diyetini yapmak istiyorum zaten ama ben ne yesemki diye bir türlü karar veremedim.Sen nasil yapiyorsun canim.Bana örnek bir gün lük yiyecekler sayarmisin.onlarin sayilar varmis onu gecmiycekmisiz ama vallahi anlayamadim tam.
ARKADAŞLAR ÇOK MERAK EDİYORUM CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM BU DİYETİ YAPAIP DA KAÇAMAKSIZ Bİ ŞEKİLDE KİLO VERMEK ŞÖYLE DURSUN GÖBEĞİ ŞİŞEN VAR MI BENİM ÖYLE OLDU DA HİÇBİR SAĞLIK PROBLEMİM DE YOK HER DENİLENİ DE YAPTIM BUGÜN 4. GÜNÜM AMA ŞİŞMEDEN DOLAYI BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM kafamçokkarıştı ÇOK UMUT BAĞLAMIŞTIM OYSAKİ ŞİMDİ BEN NE YAPACAĞIM YA HEM UMUTLARIM BOŞA GİTTİ HEM DE VÜCUDUM ALT ÜST OLDU DAVUL GİBİ OLDUMsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ARKADAŞLAR ÇOK MERAK EDİYORUM CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM BU DİYETİ YAPAIP DA KAÇAMAKSIZ Bİ ŞEKİLDE KİLO VERMEK ŞÖYLE DURSUN GÖBEĞİ ŞİŞEN VAR MI BENİM ÖYLE OLDU DA HİÇBİR SAĞLIK PROBLEMİM DE YOK HER DENİLENİ DE YAPTIM BUGÜN 4. GÜNÜM AMA ŞİŞMEDEN DOLAYI BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM kafamçokkarıştı ÇOK UMUT BAĞLAMIŞTIM OYSAKİ ŞİMDİ BEN NE YAPACAĞIM YA HEM UMUTLARIM BOŞA GİTTİ HEM DE VÜCUDUM ALT ÜST OLDU DAVUL GİBİ OLDUMsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
lahana çorbasımı yapsam lahana kürümü? lahana kürü yaptıktan sonra lahanaları atmak istemiyorum da.
lahana gaz yapıyor merak etme göbeğinin şişkinliği bundan. benim de 4. günüm bugün, bu ikinci yapışım ve bu sefer kaçamaklarla devam etsem de 1 kilo verdim :) dün akşama kadar benim de karnım baya şişmişti, lahana herkesde gaz yapar sende bir sorun yok, sen devam et diyetine.
MAALESEF CNM 4. GÜNÜMDE BIRAKTIM BEN LAHANA DİYETİNİ ÇÜNKÜ ESKİDEN GİRDİĞİM PANTOLONA DAHİ SIĞAMADIM GÖBEĞİM 2 METRE ÖNE FIRLADI :çok üzgünüm::çok üzgünümEVAM EDERSEM PATLIYCAM DİE KORKTUMsenağlama
DEVAM ETSE MİYDİM ACABA ?? KAFAM ÇOK KARIŞTI AMA O KADAR SIKINTI ÇEKİP TE ÜSTÜNE ŞİŞMEK PSİKOLOJİMİ FENA HALDE BOZDU BAŞARAN ARKADAŞLARI KISKANDIM DOĞRUSU BEN DİYET ŞİŞMANIYIM ÇÜNKÜsenağlama