Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

canım benim vermem gereken 4 kilom vardı,kış aylarında bu kiloyu hep alıyorum ve çok rahatsız oluyorum insanlar kilo almışsın deyince,P.tesi başladım dün akşama kadar sadece bu çorbadan sebze meyve ve bir gün de ızgara tavuk yedim,bugün kahvaltıda misafirim olduğu için 2 krep yedim,ama düne kadar 2 kilom gitmiş,şimdi çorbamdan az kaldı,onu da bitirip karbonhidrat almadan diyete devam edeceğim,ekmek,makarna,pilav,şeker yooooooooooooooooooooook ohaoldumsmile

4 kilo nedir ki cnm zaten 2sini vermişsin tebrikler kaydirigubbakcemile5 benim yolum senden biraz daha uzun kaydirigubbakcemile2 ben bu lahana çorbasından çok umutluyum inşallah umutlarım boşa çıkmazz hedefime ulaşırsam sewincimi ilk burda paylaşacağım opuyorumnanaktan

Esimle bende 6 gündür bu corba diyetini yapiyoruz.Ikimizinde 10 kilomuz var verecek.Esim bu diyetle 5 günde 3,5 kilo verdi ama ben 1 kiloyu zor verdim.Zannedersem lahana bana yaramiyor.Cünkü gecen sene de hic bozmadan yapmistim.1 haftada sadece1,700 vermistim.Guartir hastasiyim ve bu lahana diyeti ise yaramiyor bizde herhalde.

Ama guatirli olupta bayaa kilo veren varmi arkadaslar?.Varsa ben biraz daha devam edicem.Cünkü bugün biraktim.BAska diyet yapayim bari dedim.

ben yazın sonunda yapmıştım bu diyeti çok işe yaramıştı. ama ben kahvaltımı düzgün yapıyorum, sadece reçel yemiyorum. onun dışında bir dilim esmer ekmek, zeytin ve peynir. veee bugün yine başladım. hadi bakalım kolay gelsin, başı kolay da sonlarına doğru çok bunalıyor insan çorbadan

Esimle bende 6 gündür bu corba diyetini yapiyoruz.Ikimizinde 10 kilomuz var verecek.Esim bu diyetle 5 günde 3,5 kilo verdi ama ben 1 kiloyu zor verdim.Zannedersem lahana bana yaramiyor.Cünkü gecen sene de hic bozmadan yapmistim.1 haftada sadece1,700 vermistim.Guartir hastasiyim ve bu lahana diyeti ise yaramiyor bizde herhalde.

Ama guatirli olupta bayaa kilo veren varmi arkadaslar?.Varsa ben biraz daha devam edicem.Cünkü bugün biraktim.BAska diyet yapayim bari dedim.

arkadaşım erkeklerin metabolizması bizden daha farklı ve çok kolay kilo verebiliyorlar,onların günlük tüketmesi gereken kalori miktarı ile bizim aramızda dağlar var,o yüzden yılmadan devam etmelisin,vücudu şaşırtarak kilo verebiliyorsunuz,1 haftalık yapılan karbonhidrat diyetini de deneyin ,hem aç kalmıyorsunuz hem de kilolar gidiveriyor,tek şart karbonhidratlı hiçbirşeyi yemiyoruz :lepi:

arkadaşım erkeklerin metabolizması bizden daha farklı ve çok kolay kilo verebiliyorlar,onların günlük tüketmesi gereken kalori miktarı ile bizim aramızda dağlar var,o yüzden yılmadan devam etmelisin,vücudu şaşırtarak kilo verebiliyorsunuz,1 haftalık yapılan karbonhidrat diyetini de deneyin ,hem aç kalmıyorsunuz hem de kilolar gidiveriyor,tek şart karbonhidratlı hiçbirşeyi yemiyoruz :lepi:

Bende bu karbonhidrat diyetini yapmak istiyorum zaten ama ben ne yesemki diye bir türlü karar veremedim.Sen nasil yapiyorsun canim.Bana örnek bir gün lük yiyecekler sayarmisin.onlarin sayilar varmis onu gecmiycekmisiz ama vallahi anlayamadim tam.

Merhaba ben lahana çorbasına cumartesi başladım 58,5 olarak bu sabah tartıldım 57,3:) ilk gün 700gr ikinci gün 500 gr olmak üzere toplam 1.2 kg verdim. ki bu benim için süper çünkü hem tiroid hem de kist için hap kullanıyorum. Çorbamı günük yapıyorum.acıktıkça içiyorum. 1 dilimde kızarmış ekmek yiyorum 2 öğünde.

Yaptığım çorba tarifi

orta boy tencere
lahana
kereviz ve sapı
havuç
domates
sivribiber
kuru soğan
yeşil soğan
maydonoz
tuz+karabiber+paprika ve dilediğiniz baharat
1 sebze bulyon

40 dkka kısık ateşte pişiriyorum.sonra el blendırından geçip 15 dkka daha pişiriyorum.

tadı da çok güzel oluyor tavisye ediyorum.her sabah tartıldıça yazarım

ben de 2 günlük detoksa başladım bugün ve çarşamba lahana çorbasına geçicem umarım bozmadan yaparımda hafiflerim birazcık..daha önce her denediğimde bu çorbayı işe yaramıştı..

lahana çorbasımı yapsam lahana kürümü? lahana kürü yaptıktan sonra lahanaları atmak istemiyorum da.

lahana çorbasımı yapsam lahana kürümü? lahana kürü yaptıktan sonra lahanaları atmak istemiyorum da.

Lahana kürü daha makul ben her sabah suyunu içiyordum ara verdim.. Lahana çorbası bir süre sonra tiksinti veriyor..
Lahana küründe lahananın suyunu içip geri kalanını yoğurtluyorum üzerine nane, sumak, reyhan koyabilirsin güzel oluyor..

ARKADAŞLAR ÇOK MERAK EDıYORUM CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVıNıRıM BU DıYETı YAPAIP DA KAÇAMAKSIZ Bı ŞEKıLDE KıLO VERMEK ŞÖYLE DURSUN GÖBEĞı ŞıŞEN VAR MI BENıM ÖYLE OLDU DA HıÇBıR SAĞLIK PROBLEMıM DE YOK HER DENıLENı DE YAPTIM BUGÜN 4. GÜNÜM AMA ŞıŞMEDEN DOLAYI BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM kafamçokkarıştı ÇOK UMUT BAĞLAMIŞTIM OYSAKı ŞıMDı BEN NE YAPACAĞIM YA HEM UMUTLARIM BOŞA GıTTı HEM DE VÜCUDUM ALT ÜST OLDU DAVUL GıBı OLDUMsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Bende bu karbonhidrat diyetini yapmak istiyorum zaten ama ben ne yesemki diye bir türlü karar veremedim.Sen nasil yapiyorsun canim.Bana örnek bir gün lük yiyecekler sayarmisin.onlarin sayilar varmis onu gecmiycekmisiz ama vallahi anlayamadim tam.

şöyle anlatayım canım ben saymadan yapıyorum gerekte yok zaten yediklerimden dolayı
dönüşümlü olarak bir sabah az yağlı peynir ve domates salatalık yeşilçay diğer sabah ta peynir yerine 1 haşlanmış yumurta öğleye kadar acıkırsam 1 elma öğlen ızgara et ve salata akşam sebze yemeği ve salata yiyorum,eğer öğlen sebze yediysem akşam et yiyorum,bu denge vücudun halsiz kalmaması için önemli ,günde 2 - 3 bardak yeşil çay ile de tamamlıyorum,yalnız bu diyeti en fazla 5 gün yapabiliyorum,h.sonu az olmak kaydıyla karbonhidrat alıp eğer daha verecek kilom varsa beş gün olarak ikinciyi tekrarlıyorum
yediklerime hiç sınır koymadım doyana kadar yediğim için aç kalmadan kilo vermiş oluyorum açıkcası :lepi: sabah akşam sirkeli suya da 1 aydır devam ediyorum ,cildime inanılmaz iyi geldi bayanssulusmile

geçen hafta yaptığım lahana çorbası diyeti üzerine inanılmaz motive oldum.gitti 3 kilom ,h.sonu ara verdim diyete şimdi de anlattıklarımı uyguluyorum arkadaşım

ewet 58,5 la başladığım serüvenime bu sabah itibariyle 56,4 olarak devam ediyorum.çok mutluyumzemuszemus cumartesi sabah tarıldığımda 55 leri görmeyi umuyorumaklinialirimsmile

ARKADAŞLAR ÇOK MERAK EDİYORUM CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM BU DİYETİ YAPAIP DA KAÇAMAKSIZ Bİ ŞEKİLDE KİLO VERMEK ŞÖYLE DURSUN GÖBEĞİ ŞİŞEN VAR MI BENİM ÖYLE OLDU DA HİÇBİR SAĞLIK PROBLEMİM DE YOK HER DENİLENİ DE YAPTIM BUGÜN 4. GÜNÜM AMA ŞİŞMEDEN DOLAYI BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM kafamçokkarıştı ÇOK UMUT BAĞLAMIŞTIM OYSAKİ ŞİMDİ BEN NE YAPACAĞIM YA HEM UMUTLARIM BOŞA GİTTİ HEM DE VÜCUDUM ALT ÜST OLDU DAVUL GİBİ OLDUMsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

lahana bazı bünyelere gaz yapıyor. çok mu haşlıyorsun acaba lahanayı

ARKADAŞLAR ÇOK MERAK EDİYORUM CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM BU DİYETİ YAPAIP DA KAÇAMAKSIZ Bİ ŞEKİLDE KİLO VERMEK ŞÖYLE DURSUN GÖBEĞİ ŞİŞEN VAR MI BENİM ÖYLE OLDU DA HİÇBİR SAĞLIK PROBLEMİM DE YOK HER DENİLENİ DE YAPTIM BUGÜN 4. GÜNÜM AMA ŞİŞMEDEN DOLAYI BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM kafamçokkarıştı ÇOK UMUT BAĞLAMIŞTIM OYSAKİ ŞİMDİ BEN NE YAPACAĞIM YA HEM UMUTLARIM BOŞA GİTTİ HEM DE VÜCUDUM ALT ÜST OLDU DAVUL GİBİ OLDUMsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

lahana gaz yapıyor merak etme göbeğinin şişkinliği bundan. benim de 4. günüm bugün, bu ikinci yapışım ve bu sefer kaçamaklarla devam etsem de 1 kilo verdim :) dün akşama kadar benim de karnım baya şişmişti, lahana herkesde gaz yapar sende bir sorun yok, sen devam et diyetine.

ben ikisini de yaptım. şöyle ki lahana çorbası kısa zamanda çok daha etkili, göz göre göre inceliyorsun resmen o yüzden çok motive edici. ama sonlara doğru çok bayıyorsun lahanadan. ben yaz sonunda önce çorba diyetini yaptım baya bir kilo verdim sonra da hergün lahana suyu içtim. lahana suyu da işe yarıyor tabii ama çorba diyeti kadar etkili değil.

burdaki yorumları okuyarak karar verdim başlamaya 1a y sonra kardeşimin dügünü var zayıflamam lazım bugün 2gün dün 81.20 biraz önce tartıldıgımda 79 60 olmuşum 2.60 gr vermişim karnım indi gerçi yumuşacık oldu ama olsun yanlız dün başım cok agrıdı diyetdenmi yoksa tesadüfmü bilmiyorum

ben diyetime şimdilik üzülerek bırakıyorum aylık sıkıntılı dönemim başlıyor da:1ninca:

lahana gaz yapıyor merak etme göbeğinin şişkinliği bundan. benim de 4. günüm bugün, bu ikinci yapışım ve bu sefer kaçamaklarla devam etsem de 1 kilo verdim :) dün akşama kadar benim de karnım baya şişmişti, lahana herkesde gaz yapar sende bir sorun yok, sen devam et diyetine.

MAALESEF CNM 4. GÜNÜMDE BIRAKTIM BEN LAHANA DİYETİNİ ÇÜNKÜ ESKİDEN GİRDİĞİM PANTOLONA DAHİ SIĞAMADIM GÖBEĞİM 2 METRE ÖNE FIRLADI :çok üzgünüm::çok üzgünüm:KK70:EVAM EDERSEM PATLIYCAM DİE KORKTUMsenağlama
DEVAM ETSE MİYDİM ACABA ?? KAFAM ÇOK KARIŞTI AMA O KADAR SIKINTI ÇEKİP TE ÜSTÜNE ŞİŞMEK PSİKOLOJİMİ FENA HALDE BOZDU BAŞARAN ARKADAŞLARI KISKANDIM DOĞRUSU BEN DİYET ŞİŞMANIYIM ÇÜNKÜsenağlama

X