Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Sana link vermeyi unuttum dedim ya kafam çok karışık. Yanlız linki bulamıyorum zaten herkez kendi kafasına göre uyguluyor.
Ben sana kendi yaptığımı yazayım.. 2 yaprak lahana, 2 baş soğan, biraz maydonoz, yeşil biber de yazıyor ama bu mevsimde yenmez tavsiye etmem, biraz sarımsak limon suyu, bir kaşık zeytinyağı bunları biraz ocakta döndürüp suyunu ekle...

sağol ben buldum okudum ayrıca senin tarif daha iyi öyle yapcam kafanı karıştıran her neyse onuda kaldır at bi kenara çünkü direk yağ olarak kalıyor vücuttaguclubacismile

of offfffff dun hic sevmedigim halde irademe yenik dustum ve pilav yedim bu sabah tartildim ve dun gram verememisim bu sefer agir gidiyor kilo vermem 3 gunde 1.400 gram vermisim:KK43:(

slm arkadaslar bende corbayi yaptim 9günde6kilo verdim halen devam ediyorum 2kinci haftayagirdim hedefim 30kilo vermek herkese bol sanslar tadi hosuma gitti

sağol ben buldum okudum ayrıca senin tarif daha iyi öyle yapcam kafanı karıştıran her neyse onuda kaldır at bi kenara çünkü direk yağ olarak kalıyor vücuttaguclubacismile

Canım eşime şu ara sardım kıskançlık yapıyorum mafoldumben ışte kendi kendimize sıkıntı yapıyoruz... Bak sana tarifi verirken şunu unutmuşum içine nane, karabiber de ekleyebilirsin..

Son düzenleme:
merhabalar bende bugün başladım bu çorbaya bakalım bir haftada neler olucak.ayrıca diyetin yanında evde kendime göre spor da yapıyorum.boyum 1.71 kilom 65 ve ben 60 kg olmak istiyorum.ancak bu diyeti başarıyla uygulamış arkadaşlara bi sorum olacak muz yerine diğer meyelerden yesek olur mu? acaba

Canım eşime şu ara sardım kıskançlık yapıyorum mafoldumben İşte kendi kendimize sıkıntı yapıyoruz... Bak sana tarifi verirken şunu unutmuşum içine nane, karabiber de ekleyebilirsin..

bi ara bende öyle sardım eşime ama bi şey çıkmadı boşuna kendini üzersin bu ara hormonların yükselmiş filan olabilir kendi kendini telkin et eşinin iyi yönlerini düşün fazla da eşine yansıtmamaya çalış bence düzelir kendine a.s.

merhabalar bende bugün başladım bu çorbaya bakalım bir haftada neler olucak.ayrıca diyetin yanında evde kendime göre spor da yapıyorum.boyum 1.71 kilom 65 ve ben 60 kg olmak istiyorum.ancak bu diyeti başarıyla uygulamış arkadaşlara bi sorum olacak muz yerine diğer meyelerden yesek olur mu? acaba

sonuçlarını muhakkak yaz çok merak ettim başarılar

bende yapiyordum bu sabah birakmak zorunda kaldim midem geceden beri agriyordu sabah corbayida yiyince daha kotu oldu ve istifra ettim keske devam edebilseydim cunku gercekten yaglari eriten bi diyet bu biraz duzeliyim yine baslarim ben muz yerine baska birsey yeniyor mu bilmiyorum ama ben listedeki gibi cok muz yemiyorum sabah ogle aksam yarimsar muz ve yarimsar bardakta sut icerek gunu tamamliyorum yani 1,5 muz 1,5 bardakta sut icmis oluyorum buda cok degil zaten

bi ara bende öyle sardım eşime ama bi şey çıkmadı boşuna kendini üzersin bu ara hormonların yükselmiş filan olabilir kendi kendini telkin et eşinin iyi yönlerini düşün fazla da eşine yansıtmamaya çalış bence düzelir kendine a.s.

Çevremdeki herkez kendi kendimi kurduğumu söylüyor. Sanırım bende psikolojik bir problem var en yakın zamanda doktora gidicem.. :a015:

o kadar insan yazmış, bir kişi bile motive edeyim, moral vereyim dememiş, kimse de sallamamış. ben de yazmıyorum işte verdiğim kiloları:)

ben geldim.2.günümü tamamladım bugün gece tartıldım ve 64 kiloyum.belimde de 2 cm lik incelme var.göbeğim de daha düz şiş değil yani.çok mutluyum.ama tavsiyem evde olsa bile spor yapın.mekik,yanlara doğru esneme ve sopa hareketi göreceksiniz belinizin inceldiğini.

kızlar bende bugün başladım bu diyetealkisalkisalkis...hatta şu an büyük kupa fincanıma koydum içiyorum keyifle...hayatımda tanıştığım en harika diyet...çünkü ben bu çorbanın tadına bayıldımmm:içelim: 1 hafta sonra neler olacak bakalım...nisanın 27sinde evlilik yıldönümüm...şuan 78.500 kg yim...o gün 65 olmam gerekaklinialirimsmile

arkadaslar ben 7 gun bu diyeti yaptim cok az bazi kacamaklar yapmama ragmem gram kaybetmedim.acaba neden 5 kilo fazlam atmam lazim lutfen yardim edin

selam güzel hanımlar..bugün gittim malzemeleri aldım..yarın hayırlısıyla bende başlıyorum.1 hafta uygulamayı düşünüyorm..dayanabilirsem devam ederim..bu diyeti evlenmeden önce bir kaç kez yapmıştım ve çok iyi sonuçlar almıştım.şimdi evlilik doğum derken 10 kilo yapıştı kaldı.boyum 175 kilom 75 hedefim 65..haftaya pazar sonucumu yazarım...öptüm kızlar...

Çok büyük konuştum ama bende hergün aynı çorbayı yiyecek olmaktan bıktım tiksindim. Bende ilk günler çok beğeniyordum çorbanın tadını ama sonradan baydı.. Bundan sonra yediklerime dikkat ederek ve akşam 19 dan sonra hiç bir şey yemeyerek kilolarımı vericem inşallah.

sana katılıyorum catgirl24 ben de 2 gün yapabildim.ama olmuyor insan sevmeyerek bir işi yapamıyor yapsa bile ancak 2 gün dayanabiliyor benim gibi :kedi: şimdi tartıldım 63 kg geliyorum.çünkü akşam 18 den sonra birşey yemiyorum.porsiyonlarımı azalttım ve lokmalarımı daha uzun çiğniyorum.sabah ve akşam 100 mekik çekiyorum.5 dk boynca sopa hareketi yapıyorum.bi de mezdeke eşliğinde oynuyorum.çorbaanın aksine tüm bunları zevkle yapıyorum.ben tüm bu yaptıklarımı alışkanlık haline getirmek istiyorum.arkadaşlarımla biraraya geldiğimde ellerine sağlık şimdi rejimde olmasam tüm börekleri yerdim diye hayıflanmak yerine nefsimle savaşmadan bir dilim benim için yeterli demek istiyorum.Ve inanıyorum ki bunu yaptığım zaman başarılı olacağım.

Evet haklısın hiç yememekle, ölçülü yemeği karıştırmamak lazım. Zayıflamak için hayatı kendimize dar etmeye gerek yok. Bende artık akşam 20 den sonra yemiyorum.. Ve bayağı iyi zayıfladım.

evet kizlar tiksindiginiz bir seyi yemek istemiyorsunuz gun boyu ac kalirim daha iyi diyoruz ama buda yanlis tabi bende az ve sik yemek yemeye basladim umarim ise yarar

X