valla sen bilirsin canım ama tuvalete çıkamadın mı hiç? ondandır şişliğin diyorum ben ama sen daha iyi bilirsin tabii.lahana gaz yapıyor merak etme göbeğinin şişkinliği bundan. benim de 4. günüm bugün, bu ikinci yapışım ve bu sefer kaçamaklarla devam etsem de 1 kilo verdim :) dün akşama kadar benim de karnım baya şişmişti, lahana herkesde gaz yapar sende bir sorun yok, sen devam et diyetine.
MAALESEF CNM 4. GÜNÜMDE BIRAKTIM BEN LAHANA DıYETıNı ÇÜNKÜ ESKıDEN GıRDıĞıM PANTOLONA DAHı SIĞAMADIM GÖBEĞıM 2 METRE ÖNE FIRLADI :çok üzgünüm::çok üzgünümEVAM EDERSEM PATLIYCAM DıE KORKTUMsenağlama
DEVAM ETSE MıYDıM ACABA ?? KAFAM ÇOK KARIŞTI AMA O KADAR SIKINTI ÇEKıP TE ÜSTÜNE ŞıŞMEK PSıKOLOJıMı FENA HALDE BOZDU BAŞARAN ARKADAŞLARI KISKANDIM DOĞRUSU BEN DıYET ŞıŞMANIYIM ÇÜNKÜsenağlama
Arkadaslar bugun basladım bu dıyete wermem gereken 10 kılo wa,1.78 boyum we 75 kıloyum su an...ama sunu soyleyım onca yorum okudum hatta aynı seyımı yıyıyoruz suphelıyım:))kerevız we lahanadan nefret etsem de bu sebze corbası gayet yenılebılır,sankı dıger arkadaslar abartmıslar,kokusu da bır gece onceden pısırılıp hafıf ılık yenırse burnunuza gelmıyor dahı,denıyecek olanlara soylemesı,mıs gıbı lımonlu saglıklı bır sebze yemegı hepsı bu!!!ama blendırdan gecırmeyın kı wıtamını olmesın...
neden kımse bu safya cvp yazmıyor ya(
ılk sayfada bu corbayı ıcıpte cokgusel kılo veren arkdslar nerdeler sımdı ?? bırı corbanın tarıfını eksıksız yazabılırmı ? kac gun ıcılcek ne yencek ne yenmıycek kullanan ve kılo veren ardkslar lutfen yardımcı olurmsunuz ??
ben bu kadarını buldumender saraç'tan;
Hazırlanışı:-Küçük bir bütün beyaz lahana
-1baş soğan
-3-4 diş diş sarımsak
-1demet maydanoz
-Birkaç adet sivrbiber
-1çay kaşığı kimyon
-1çay kaşığı zerdeçal
-1 tatlı kaşığı zencefil
-2-3 tatlı kaşığı zeytinyağı