Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

kaydirigubbakcemile3
Iste buna hic bir lafim yok cunki bu corbayi cok kez denedim gerci tadi cok kotu geldigi icin uzun zaman kullanamadim ama 15 gunluk bir diyetle tam 9.500 kilo verdim ustelik cildim bir harika oldu bu tam bir vitamin deposu vucudun ihtiyaci olan hic bir vitamin ve mineral kaybi olmadan yenilen muz ile gereken potasyum uzeyi korunarak dikkatlice hazirlanmis bir diyet listesi bunun asil hazirlayicilari Isvec'li obezite doktorlaridir ki orada corbayi daha cazip bir hale getirmek icin icine bolca sovan yada sarimsak tozu ekleniyor .
Tadi biraz itici geliyor dogrusu ama ben ogure ogure ictim tam 15 gun ve dokuz bucuk kilo vermisdim ustelik ne tansiyonum dustu ne basim dondu ne halsizlesdim .
Bu corbayi bu denli hizli kilo verdirir hale getiren sey icinde bulunan kereviz saplari dogada vucutdaki yagi yakan sebzeler cok az bunlardan ikisi ananas ve kereviz sapi yani diger rejimlerde kullandigimiz meyve ve sebzeler sadece kilo almamamizi ve vucutda biriken yagi kullanarak yakilamsini saglar ama bu iki besin maddesi iclerinde bulunan enzimler sayesinde gercekden yagi yakan besinlerdir.
Yanlis animsamiyorsam ananas eger taze bicimde yani konserve degil gunde 8 adet yenebilirse cok hizli kilo verdirebiliyor elbette bu imkansiz kimse gunde 8 adet taze ananasi tuketemez mide iflas eder .Kereviz sapida eger suyu sikilip gunde bir kac bardak icilirse ayni etkiyi sagliyor ama bobrek rahatsizligi olanlar asla denemesin bobrek tasi yapabilir.
Ayrica bu corbadaki lahana tiroidi hizli calistirip (dengesini bozmadan) terlemeyi hizlandiriyor domates sogan zaten c vitamini depolari yani uzun sozun kisasi bu corbanin tadina dayanabilecek varsa mutlaka denesin ve her gun yaklasik yarim kilo verdigini gozleriyle gorsun.
Saglikli Diyetler.

mrb canım anladığım kadarıyla sen bu çorbada deneyimlisin galiba ben içebilirim kesinlikle bundan eminim ah ah neleri içmedikki senden ricam canım benim bu özel çorbayı nasıl yapıyordun neler katıyordun içine bunu tam olarak yazabilirsen çok sevinicem malzeme hazırlığı yapıyorum zatende nasıl pişircemi bilmiyorum

raupe selam ben şunu öğrenmek istiyorum istiyorum, bu 13 kiloyu 2 ayda lahana çorbasını nasıl kullanarak werdini söylüyorsun peki nasıl içtin aralarda ne yedin 2 ay sürdürdüm diyosun çünkü anlatırsan çok sewinirim.ben 6 günde 2-2,5 kilo kadar werdim.1,5 ayım kaldı 13 14 kilo wermem(erkek arkadaşımla iddiaya girdikte:) ) gerekio bu çorbayı sürekli içincede ne olduğunu gördüm 6. günde tansiyonum düştü bırakmak zorunda kaldım bana yol gösterirsen çok sewinirim şimdiden teşekkür ederim.

Geç yazdığım için özür dilerim, Fransa'daydım kaç zamandır. Bu diyet, harfiyen uygulanıldığında haftada 8 kilo verdiren bir diyet (miş), ama çok zor, zaten tehlikeli olur diye tamı tamına uymadım hiçbir zaman. Süre. 2 aya yayıldı ve o şekilde yarım yamalak, düzensiz yaparak ama mutlaka SPOR desteğiyle verdim 13 kiloyu. Yoksa vücut bi tuhaflaşıyor, sarkmalar oluyor, kilo vermesem daha iyiydi, diyorsun. 2 ay için de 13 kilo fazla tabi, haftada 1 kilo vermek en doğrusu, 2 ayda 8 kilo verilebilir rahatlıkla. Kendini zorlama, hırslanma, hırslandıkça rejimi bozarsın, ters teper. Ya da hasta filan olursun, sonuç olarak hiçbirimizin burada kendi yaptığı rejimi savunmaya ya da tavsiye etmeye hakkı yok, çünkü mutlaka ve mutlaka bu işin uzmanına gitmek gerek, gidin diyetisyene. Herkesin bünyesi farklı ve uzmanlar kendinize özel bir beslenme programı veriyor, ille de işkence çekicem diyosanız bari doktor kontrolünde olsun.

Kolay gelsin...

merhaba arkadaşlar. Yarın yılbaşı ve ben lahana çorbası dietimin 4. gününde olucam. bana yardım edin. dietimi bozmak istemiyorum ama yılbaşıda kuru kuru geçmezki. ne yapayım sizce . yarın muz ve süt günüm. sınrsız et olan günümü yarın yapsam olurmu acaba. cevap yazarsanız sevinirim

ben yrn başlıyorum bu dietet valla bismilah çok kilo aldım gene ani ve hızlı bi başlangıç yapmam lazım artık 1 hafta harfiyen uygulamaya yemin ettim bakalım sonuç nolucak
şuanda yapan arkadaşlar varsa destek olalım birbirimize!

tarifi varmı arkadaşlar yazarmısınız merak ettim bende denemek istiyorum:KK66:
beyaz lahana , soğan , sarmısak, kereviz ve kereviz yaprakları, maydonoz, biber ve istersen başka sebzede ekleyebilirsin hepsini küçük küçük doğrayıp üstüne geçecek kadar su koyup sebzeler yumuşayıncay akadar pişiriyoruz. daha sonra ister robottan geçirip ister o şekilde gün içinde içebileceğimiz kadar içiyoruz.

•İLK GÜN : Dilediğiniz ölçüde meyve (muz yasak) yanında yapmış olduğumuz lahana çorbası
•İKİNCİ GÜN: Dilediğimiz ölçüde sebze (baklagiller yasak) yanında yapmış olduğumuz lahana Çorbası
•ÜÇÜNCÜ GÜN: Dilediğimiz ölçüde meyve , sebze yanında yapmış olduğumuz lahana çorbası
•DÖRDÜNCÜ GÜN: Beş tane kadar muz, yaklaşık 1 litre kadar süt ve yanında yapmış olduğumuz lahana çorbası
•BEŞİNCİ GÜN: 5-6 adet kadar domates, 300 gram kırmızı et yanında yapmış olduğumuz lahana Çorbası
•ALTINCI GÜN: Dileğiniz miktarda fazla aşırıya kaçırmamak kaydıyla kırmızı et yanında yapmış olduğumuz lahana çorbası
•YEDİNCİ GÜN: Dilediğiniz miktarda sebze, siyah pirinç , meyve suyu bunların yanında yapmış olduğumuz lahana çorbası

bugün ilk günümdü arkadaşlar inş. kaçamaksız bitiriyorum. yarın sabah kaç kilo gitti yazıcam

tekrar merhaba arkadaşlar, daha önce lahana çorbası diyetiyle (hem de düzensiz, tamamen uyamadan) epey bir kilo verdiğimi yazmıştım ve tekrar denemeye karar vermiştim (uzun bir süre yeni formumu korudum ama son birkaç ayda sıkıntıdan, masabaşında oturmaktan ve düzensiz beslenmeden dolayı birkaç kilo geri aldım), tam da başlamışken özel hayatımda problemler ortaya çıktı ve diyetim yalan oldu. Neyse, bugün diyete yeniden başladım ve 1 hafta boyunca sürdürmeye kararlıyım, sizinle de nasıl bir yol izlediğimi paylaşmak istiyorum, böylece kendime de size karşı bir sorumluluk hissederek gaz vermeyi umuyorum:) ışte gidişat:

Bugün 1. gün. Sabah tartıldığımda 68 kiloydum (boyum 1.70) Hedefim, 10 kilo vermek. Bugün fitness salonuna koşu bandında hamsterlar gibi koşmaya gitmedim, çünkü en zor gün, bugün. Meyve ve çorba günü. Yarın sebze günü olduğu için iple çekiyorum. Canım reçelli tereyağlı ekmek çekti ve az kalsın yiyecektim ama tuttum kendimi (regl dönemim yaklaştığından kriz halindeyim). Kendime günün günahı olarak birkaç kurutulmuş domates ayırdım, bunların dışında 3 öğün lahana çorbamdan ve bol su içtim. 1 elma, yarım küçük kavun yedim. Hafif sersem gibiyim, sürekli tuvalete gidiyorum ve çok afedersiniz, isal oldum, karnımdan sürekli carıl curul sesler geliyor. Yarın olsa da karnıbaharımı haşlasam, salatamı yapsam... Hergün buraya gelişmeleri yazacağım, hem böylece planıma da sadık kalırım. Bir hafta bitsin, akabinde spor salonuna düzenli gitmeye devam edicem (en iyisi de bu zaten) ve yediklerime dikkat etmeyi de elbette sürdürücem. Yarın da 45 dakikalık koşu yapmayı planlıyorum. Yarın görüşmek üzere!

kizlar bu haftasonu gorumcem geldi bir haftadir gorusmemistik sok oldum onu gorunce o kadar zayif olmus ki kiskandim acikcasi kilosu benimle ayniydi bu diyeti yapmis ve spor yapmiyor ama cok yogun calisiyor surekli ayakta ve tammmmmmmmmm 1 haftada 7 kilo vermis hemen malzemeleri aldim ve tiksindigim corbaya dun yeniden basladim ben onun kadar veremem cunku evdeyim hareketsizim butun gun ama 3-4 kiloda versem fena olmaz corbayi icemedim once bu sefer icine yerken esimin kullandigi aci sosu vardi corbanin icine azicik onu koyuyorum kokusunu ve tadini degistiriyor cok midem bulanmadan yiyiyorum dun hic kacamak yapmadim ama bugun tartildim 900 gram vermisim keske biraz daha fazla verseydim cunku 1-2 gun daha cok veriliyor kilo sonra yavasliyor kendimi gorumcem yaptiysa bende yapabilirim irademe sahip olabilirim diye motive ediyorum:)

tekrar merhaba, bugün sebze-çorba günümdü ve aynı zamanda regl dönemimin başladı, karın ağrısı, baş ağrısı ve çorbadan kaynaklanan mide bulantısıyla bir şekilde bugünü de atlattık. Tartıda bir oynama yok (şişlikten dolayı) ama görünürde ekstra bir regl şişliğimin olmamasını diyete bağlıyorum, yani normalde ilk günde gitmesi gereken su, regl nedeniyle gitmedi. Azimle devam ediyorum, bugün pek acıkmadım, canım feci şekilde tatlı çekti ve bir ufak çikolata yedim, o kadar da olsun ama di mi? Yarın görüşmek üzere...

Aslında benimde aklıma yattı bu lahana çorbası diyeti.

Bu arada Bahar82 bende demin geçmiş sayfalarda gezinirken senin yazdıklarına rastladım hatta sonucu ne oldu diye merak ettiğimden sayfaları takip ettim ama bi sonuca ulaşamadım senle ilgili. Bak sayfa şu
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lahana-corbasi-diyeti-deneyimlerimiz-117.html
Ben yarın malzemeleri alıp yapmayı düşünüyorum bakalım ne olcak..

Aslında benimde aklıma yattı bu lahana çorbası diyeti.

Bu arada Bahar82 bende demin geçmiş sayfalarda gezinirken senin yazdıklarına rastladım hatta sonucu ne oldu diye merak ettiğimden sayfaları takip ettim ama bi sonuca ulaşamadım senle ilgili. Bak sayfa şu
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lahana-corbasi-diyeti-deneyimlerimiz-117.html
Ben yarın malzemeleri alıp yapmayı düşünüyorum bakalım ne olcak..

canim o zaman baslamistim teyzemin kanser oldugunu ogrendik ve benim rejim gume gitti canim hic birsey yapmak istemedi ama simdi yeniden basladim bugun ikinci gunumdu canim cok tatli istedi oglum yerken onun biskuvilerinden 3 tane yedim toplami 130 kaloriymis ama o kadar olsun bu diyeti ben gecen kis yapip turkiyeye ailemin yanina gittim herkes cok inceldigimi soyledi gercektende oyleydi kilomda cokta bi degisiklik yoktu kimse inanmamisti buna tartiya cikinca inandilar vucudumu cok guzel sekle sokmustu bakalim simdi ne olucak cok fena kiskandim gorumcemi

Canım öncelikle geçmiş olsun umarım teyzen şimdi daha iyidir. Gün içerisinde bi kaç ufak kaçamaktan bence birşey olmaz.. Bende bugün çıkıp alıcam lahana maydonoz evde kuru soğanda kalmamış. Gece malzemeleri yaparım artık. Sabahta bismillah diyip başlarım... Hayırlısı olsun inşallah verirriz kiloları ama geri alırsak işte o kötü olur....

merhabalar bende yapmak istiyorum ama kötü kokuyorsa çok korkuyorum benim müthiş bi bulantım var ama acil kilo vermem lazım bi ölçüsü varmı sebzelerin lütfen yazarmısınız bilen varsa ben şuan113.4 kiloyum yani durum fena lütfen yardım

Merhaba hiyada eğer durum vahim diyorsan denemende fayda var. Mesela ben bir konuyu kafaya takmışsam ve azmetmişsem ne kokuyu hissederim ne de acıyı, doğrusu beni hiç bir şey yıldıramaz. Eğer tansiyon, kalp vs gibi problemlerin yoksa denemeye değer bence..

Bende bugün malzemeleri aldım bakalım yarın neler olucak..

Merhaba hiyada eğer durum vahim diyorsan denemende fayda var. Mesela ben bir konuyu kafaya takmışsam ve azmetmişsem ne kokuyu hissederim ne de acıyı, doğrusu beni hiç bir şey yıldıramaz. Eğer tansiyon, kalp vs gibi problemlerin yoksa denemeye değer bence..

Bende bugün malzemeleri aldım bakalım yarın neler olucak..

çok haklısın ama naparsam yapıyım kereviz yiyemem çorbayı nasıl yaptığını ve ne zamanlar yediğini kilonu yazrsan sevinirim

ben daha şimdi yapıcam şu saate kadar hiç bir şey yemedim çünkü moralim alt üst şekilde ben sana tarifini vereyim aşağıdaki linkten bakabilirsin hatta istersen içine kereviz koymayabilirsin... Benim kilom 64 küsurdu 1.5 haftadır akşamları yemeği kesince 4 kilo verdim 61 kiloyum şimdi. Boyumda 160 cm..

Sana link vermeyi unuttum dedim ya kafam çok karışık. Yanlız linki bulamıyorum zaten herkez kendi kafasına göre uyguluyor.
Ben sana kendi yaptığımı yazayım.. 2 yaprak lahana, 2 baş soğan, biraz maydonoz, yeşil biber de yazıyor ama bu mevsimde yenmez tavsiye etmem, biraz sarımsak limon suyu, bir kaşık zeytinyağı bunları biraz ocakta döndürüp suyunu ekle...

kızlar bende bügün lahana sarması yaptım:1rolleyes: kalan parçalar oldu lahanadan
çorba yapim dedim değerlensin diye nette tarif baktım zayıflattığını öğrendim:teytey:
65 kiloyum 5 kilo fazlam var benimde koydum pişiyo deniycem 1 hafta bakalım hayırlısı:1rolleyes:

ben daha şimdi yapıcam şu saate kadar hiç bir şey yemedim çünkü moralim alt üst şekilde ben sana tarifini vereyim aşağıdaki linkten bakabilirsin hatta istersen içine kereviz koymayabilirsin... Benim kilom 64 küsurdu 1.5 haftadır akşamları yemeği kesince 4 kilo verdim 61 kiloyum şimdi. Boyumda 160 cm..

bide beni görsen felaket durumdayım23 nisanda düğünümüz var bide düşünsene durum dahada vahimleşti neyse şimdi eski diyetisyenimin verdiği diyet listeme baktım onu yapıcam yanında sebze çorbası yerine bunu yerim diye düşünüyorum daha iyi olur heralde :Saruboceq::Saruboceq:

X