- 2 Ekim 2008
- 1.352
- 2
- 57
kaydirigubbakcemile3
mrb canım anladığım kadarıyla sen bu çorbada deneyimlisin galiba ben içebilirim kesinlikle bundan eminim ah ah neleri içmedikki senden ricam canım benim bu özel çorbayı nasıl yapıyordun neler katıyordun içine bunu tam olarak yazabilirsen çok sevinicem malzeme hazırlığı yapıyorum zatende nasıl pişircemi bilmiyorum
Iste buna hic bir lafim yok cunki bu corbayi cok kez denedim gerci tadi cok kotu geldigi icin uzun zaman kullanamadim ama 15 gunluk bir diyetle tam 9.500 kilo verdim ustelik cildim bir harika oldu bu tam bir vitamin deposu vucudun ihtiyaci olan hic bir vitamin ve mineral kaybi olmadan yenilen muz ile gereken potasyum uzeyi korunarak dikkatlice hazirlanmis bir diyet listesi bunun asil hazirlayicilari Isvec'li obezite doktorlaridir ki orada corbayi daha cazip bir hale getirmek icin icine bolca sovan yada sarimsak tozu ekleniyor .
Tadi biraz itici geliyor dogrusu ama ben ogure ogure ictim tam 15 gun ve dokuz bucuk kilo vermisdim ustelik ne tansiyonum dustu ne basim dondu ne halsizlesdim .
Bu corbayi bu denli hizli kilo verdirir hale getiren sey icinde bulunan kereviz saplari dogada vucutdaki yagi yakan sebzeler cok az bunlardan ikisi ananas ve kereviz sapi yani diger rejimlerde kullandigimiz meyve ve sebzeler sadece kilo almamamizi ve vucutda biriken yagi kullanarak yakilamsini saglar ama bu iki besin maddesi iclerinde bulunan enzimler sayesinde gercekden yagi yakan besinlerdir.
Yanlis animsamiyorsam ananas eger taze bicimde yani konserve degil gunde 8 adet yenebilirse cok hizli kilo verdirebiliyor elbette bu imkansiz kimse gunde 8 adet taze ananasi tuketemez mide iflas eder .Kereviz sapida eger suyu sikilip gunde bir kac bardak icilirse ayni etkiyi sagliyor ama bobrek rahatsizligi olanlar asla denemesin bobrek tasi yapabilir.
Ayrica bu corbadaki lahana tiroidi hizli calistirip (dengesini bozmadan) terlemeyi hizlandiriyor domates sogan zaten c vitamini depolari yani uzun sozun kisasi bu corbanin tadina dayanabilecek varsa mutlaka denesin ve her gun yaklasik yarim kilo verdigini gozleriyle gorsun.
Saglikli Diyetler.
mrb canım anladığım kadarıyla sen bu çorbada deneyimlisin galiba ben içebilirim kesinlikle bundan eminim ah ah neleri içmedikki senden ricam canım benim bu özel çorbayı nasıl yapıyordun neler katıyordun içine bunu tam olarak yazabilirsen çok sevinicem malzeme hazırlığı yapıyorum zatende nasıl pişircemi bilmiyorum