Bende iki yil once falan bu corbayi denemistim.Gercekten tadi cok kotu daha dogrusu surekli içtikce kotu geliyor tadi.Ama gercekten kilo verdiriyor ben tadinida begenedigim için ffazla icemedim ac kaldim ve az az ictim 5 gunde 3 kilo verdim.Bu arada talisihnde ixirini yaptim 9 gunde 3 kilo verdim rejim de yapmadim (emziriyordum oglumu )
Simdi dogumdan kalan kilolarim var birazda hamile kalmadan once almistim 10 kilo falan vermek istiyorum hatta 15 kilo versem super olucak :)))
Bu corba aklima gelmemisti iyiki hatirlattiniz bir hafta corba bir on gunde talisin icecegine dayansam kilolarimdan kurtulucam hesaplar dogruysa... :))))))
arkadaşlar nefret ediyorum artık lahanadan da diyetinden de. sanki bütün gezegen lahana kokuyor. neyse zaten bişey yiyecek durumda da değilim, sözlüm yarın teslim olacak, şırnak' a askere gidiyor ve kaç gündür uykusuzumyemek filan hiç gözümde değil zaten
Günaydın kızlar.
Bu çorbayı pişirdikten sonra süzüp suyunu mu içiyorsunuz yoksa sebzeleri de yiyor musunuz?
kızlar selamm
bakınmama rağmen çorbanın tam tarifini bulamadım.birisi yazabilirse çok sevinirim.lahana,kereviz falan aldım ama internette birçok farklı tarif var.dedim en iyisini kk kızları bilir :)
şimdiden teşekkür ederimm
helina merhaba benim öğrenmek istediğim 2 ayda 13 kilo wermişsin bu 2 ayda nasıl uyguladın acaba diyeti 1 hafta bırakıp 1 hafta dewammı ediyosun yoksa aralarda normal yemek yiyip akşamlarımı çorba içtiniz nasıl oldu öğrenebilirmiyim?
Canım ben başlayalı daha 2 hafta oldu 3.5 kg ancak verebildim. Olumsuz görüşlerden dolayı hiç yapmayı düşünmedim. ama herşeye rağmen denemeye karar verdim. ve şimdilik iyi gidiyorum. yalnız ben harfiyen uyamıyorum. sabah azda olsa kahvaltı ediyorum. ve haftada 2 kez tek öğün bozuyorum. bu güzel bir pazar kahvaltısı oluyor genelde yada c.tesi günü dışarda bir öğlen yemeği. oluyor. böyle devam etmeyi düşünüyorum. 85.500 ile başladım. şuanda 82 kg yum Çokta fazla kasmamak lazım.Hızlı giden kg ların kasdan gittğini sonrasında hızla geri alındğını söylüyorlar. öyle olmaktansa yavaş yavaş sağlıklı vermek
bu arada (evet, lahana yüzünden geç algılıyorum ben de:)) daha önce bu yöntemle 13 kilo verdim, hiç sadık kalmayarak ve sürekli bu rejimi bozarak, bu nedenle 2 ay sürdü. adet günüm yaklaşıyor, o nedenle vücudum normalden şiş ama dünden beri tartıda 1 kilo oynama olmuş, sanırım henüz su kaybı. esas etki sadık kalınan üçüncü günden sonra, 4. günün sabahı farkediliyor, 3-4 kilo kadar.