Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Biz okuldaki bütün öğretmen arkadaşlar bu çorbayı denedik.ve kesinlikle sonuç güzel.ben daha önce diyetisyen yardımıyla 15 kilo verdim ve korumakta zorlanıyordum ama bu diyetle işim kolaylaştı.ayrıca defalarca denedik içine kremalı sebze çorbası katınca tadı güzel oluyor.tam anlamıyla uydum ve 1 haftada üç kilo verdim.şimdi haftada üç gün uyguluyorum koruma amaçlı.tavsiye ederim

ıçine bulyon, kremalı çorba karıştırdıktan sonra tadında büyük oranda değişiklik olur ama bu diyetle alakası kalmaz. ınternette uzmanların ağzından yazılmış çorbada bunlar yok malesef. Eğer böyle olsaydı bende devam edebilirdim.

arkadaslar.. ben yazın bu diyeti 1bucuk ay yaptım. ve gerckten kilo verdim ama işkenceden baska bisey değil. sonrasında hastalıktan belimi dogrultamadım ve sürekli saclarım dökülüyor:KK43: yapmayın bunu.düzgün beslenin:KK43:

bu diyeti başarıyla uygulayanlar hepinizi tebrik ediyorum.ben yapamadım çünkü çok fazla kilom yoktu ayrıca işkence gibi geldi.bu çorbayla 2 günde bir kilo verdim.ancak porsiyon azaltıp istediğimi akşam 18 den önce yiyip bol su içerek ve spor yaparak ta bir günde bir kilo verdim şimdi de tartıldım gene 63 geliyorum açlık tokluk farketmeden.bu çorba bana dolaylı yoldan da olsa yardımcı oldu.onu içmemek için hayatım düzene girdi çok mutluyum.çünkü böylede kilo verebiliyorum.umarım herkes istediği kilolara kavuşur.

merhaba bende bu diyeti yaptım ilk günler tadı katlanılır gibiydi ama sonrasında çok zorlandım acıkınca orbanın tadı gelioyodu aklıma doyuyodum o derece :)))) ama 3 gün düzenli yaptım bir kaçamak ile 3 kilo verdim çok kilonuz yoksa bu diyeti yapmayın obezitelere verilen bir diyet bu ve yılda 2 kereden fazla yapmayın deniyor bunuda dikkate alın lütfen

kızlar bende bugün başladım
yaptığım çorbada çok lezzetli oldu inanın,içine lahana,kereviz,domates,maydonoz,sivri biber,etsuyu tablet,kereviz yaprağı,karabiber,acı arnavut biberi,limon suyu ve sirke ekledim bayıla bayıla içilecek bir çorba oldu
benim amacım hem detoks yapmak hem de biraz forma girmek,çorbayı lezzetsiz bulanlar içerisine bu tip tad verecek şeyler atarlarsa inanın normalde bile akşamları yemekle beraber içilecek bir çorba gibi oluyor
lahana suyunu geçen sene yapmaya kalkmıştım inanın o çorbadan daha fena bişey akannehir

kızlar bende bugün başladım
yaptığım çorbada çok lezzetli oldu inanın,içine lahana,kereviz,domates,maydonoz,sivri biber,etsuyu tablet,kereviz yaprağı,karabiber,acı arnavut biberi,limon suyu ve sirke ekledim bayıla bayıla içilecek bir çorba oldu
benim amacım hem detoks yapmak hem de biraz forma girmek,çorbayı lezzetsiz bulanlar içerisine bu tip tad verecek şeyler atarlarsa inanın normalde bile akşamları yemekle beraber içilecek bir çorba gibi oluyor
lahana suyunu geçen sene yapmaya kalkmıştım inanın o çorbadan daha fena bişey akannehir

cnm kaç kilosun kaç olmak istiyorsun değişikleri de yazrsın umarım çünkü bu çorba diyeti tam benlik daha önce yaptığım dietlerde hep geri aldım al ver al ver dengem altüst oldu bu diyetle sanırım verilen kilolar geri alınmıyormuş şöyle düşünebilirsiniz bu kız diet yapmış yapmış sonra homini gırtlak yemiş geri almış diye ama inanın ben çok yiyen bi insan hiç değilim abur cubur ve hamur işine yer yok hayatımda ama yine de kiloluyum :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cnm kaç kilosun kaç olmak istiyorsun değişikleri de yazrsın umarım çünkü bu çorba diyeti tam benlik daha önce yaptığım dietlerde hep geri aldım al ver al ver dengem altüst oldu bu diyetle sanırım verilen kilolar geri alınmıyormuş şöyle düşünebilirsiniz bu kız diet yapmış yapmış sonra homini gırtlak yemiş geri almış diye ama inanın ben çok yiyen bi insan hiç değilim abur cubur ve hamur işine yer yok hayatımda ama yine de kiloluyum :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

gayet de alınıyor tatlım.. bunun en canlı örneği benim=) bu yaz bu corbayla müthiş bi kilo verdim.. ama bırakır bırakmaz alıyorsun. herzaman bu corbayı yiyemezsiniz.. ki irademi sinirlerimi bünyemi bi cok seyi yıprattı. saclarım dökülmeye basladı mesela.. onun için ilaç kullandm epey bir.. sonra hiç hasta olmayan ben bütün kış hastaydım.. yataklardan çıkamadım.. iyi düşünün derim ben..

gayet de alınıyor tatlım.. bunun en canlı örneği benim=) bu yaz bu corbayla müthiş bi kilo verdim.. ama bırakır bırakmaz alıyorsun. herzaman bu corbayı yiyemezsiniz.. ki irademi sinirlerimi bünyemi bi cok seyi yıprattı. saclarım dökülmeye basladı mesela.. onun için ilaç kullandm epey bir.. sonra hiç hasta olmayan ben bütün kış hastaydım.. yataklardan çıkamadım.. iyi düşünün derim ben..

of ne yapayım ben ya mafoldumben bazı yorumlarda da herkese tavsiye ederim diyor yapan kişiler ben artık kilo poblemimi hayatımdan çıkarmak halletmek istiyorum gençliğimi inanın bu uğurda harcadığımı hissediyorum internetin başına geçtim mi hep bu konu arkadaşlarla hep bu konu yaa yeter artık kalıcı zayıfalatan bişi yok mu benim psikolojim çok yıpranmış bi durumda şu an yardımlarınızı bekliyorum sewgili arkadaşlar:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun canım.ilk yazıları okuyunca yapıyım dedim ama senin uyarın sonucu vaz geçtimteşekkürler.Valla böle şeyleri yapmayın benim teyzem biraz tombiş bi hatun 16 yaşında evlendi kendi isteği ile o zamana kadar zayıftı evlendikten sonra doğum yaptı 17 yaşında bi kilo aldı durdurana aşk olsun şimdi 70 kiloyu vuruyo tartı.Azimetti hayatından ekmek hamur işi kızarma vs şeyleri çıkarttı akşam yemeklerini azalttı ve evde iş yaparken bile beline poşet bağladı o poşet felaket terletiyo ayda 10 kilo verdi.Bence sağlıklı yoldan verin.Uzattım biraz kusurma bakmayın.

arkadaşlar bende bu diyete başlamak istiorum da bana şöle güzel bi tarif verebilir misiniz?

of ne yapayım ben ya mafoldumben bazı yorumlarda da herkese tavsiye ederim diyor yapan kişiler ben artık kilo poblemimi hayatımdan çıkarmak halletmek istiyorum gençliğimi inanın bu uğurda harcadığımı hissediyorum internetin başına geçtim mi hep bu konu arkadaşlarla hep bu konu yaa yeter artık kalıcı zayıfalatan bişi yok mu benim psikolojim çok yıpranmış bi durumda şu an yardımlarınızı bekliyorum sewgili arkadaşlar:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun canım.ilk yazıları okuyunca yapıyım dedim ama senin uyarın sonucu vaz geçtimteşekkürler.Valla böle şeyleri yapmayın benim teyzem biraz tombiş bi hatun 16 yaşında evlendi kendi isteği ile o zamana kadar zayıftı evlendikten sonra doğum yaptı 17 yaşında bi kilo aldı durdurana aşk olsun şimdi 70 kiloyu vuruyo tartı.Azimetti hayatından ekmek hamur işi kızarma vs şeyleri çıkarttı akşam yemeklerini azalttı ve evde iş yaparken bile beline poşet bağladı o poşet felaket terletiyo ayda 10 kilo verdi.Bence sağlıklı yoldan verin.Uzattım biraz kusurma bakmayın.

canlarım bu tarz diyetler her zaman saglıksızdır unutmayın.. ben lahana diyetiyle haftada 3kilo vermiştim.. ama yaşadıgım gerginliğin halsizliğin açlığın haddi hesabı yoktu.. şuanki uyguladıgım beslenme programımla haftada 2 kilo veriyorum düşünün..varsın o 1 kilo verilmeyiversin.. üstelik öğünlerimi öyle eğlenceli hale getirdim ki.. hiç sıkılmıyorum inanın ki.. ve aç da kalmıyorum.. kilo meselesi saglıklı beslenmeye dayanıyor esasında..eger saglıklı beslenirseniz saglıklı kilonuzda olursunuz.. anahtar bu işte. bu nedenle herseyden önce beslenme düzenimizi değiştirmemiz gerek.. elbette burgerler tatlılar cok lezzetli.. ben de cok seviyorum abur cuburu.. ama ölcülü tükettiğiniz zaman bunlaırn hiç biri zararlı değil. bu gibi diyetleri bıraktıgınızda iradeniz o kadar zayıflamış oluyo ki.. sonrasında kilo aldıgınızda diyete baslamak inanılmaz zor geliyo..ben cok hırslı ve iradeli bi insan oldugum halde yeniden diyete baslarken çok çok çok zorlandım.. iyi düşünün..ha yapmak istiyosanız yine yapın tabi.. ama yemek yemeyi, ve diyeti işkence haline getirmenin hiç bir anlamı yok bence=) çünkü yemek yemezseniz mutsuz olursunuz=)
hadi bakalım öpüyorum hepinizi.. takipteyim burayı da a.s. a.s. a.s.

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

bu çorba illa sıcak mı içilmeli arkadaşlar?bir günde bitirmek şart değil değilmi,ben kalanı bi pet şişeye falan koyup yanımda taşımayı düşünüyorum da:uhm:

bu çorba illa sıcak mı içilmeli arkadaşlar?bir günde bitirmek şart değil değilmi,ben kalanı bi pet şişeye falan koyup yanımda taşımayı düşünüyorum da:uhm:

canim bu corba sicak bile zor iciliyor soguk icebilecegini hic sanmiyorum ben icememistim bir gunde bitirilmez o yaptigin corba ama ne kadar cok icersen o kadar faydasini gorursun

ya kimse yok mu artık bu diyeti yapan biz annemle bugün başladık çorbayı çok sewdik çorba artı meyve günümüz gayet iyi geçti ben bozmayı hiç düşünmüyorum 10 gün uygulamak istiyorum gelişmeleri yazıcam kaydirigubbakcemile2

chemist89 arkadaşım ilk sayfadan itibaren bir sürü tarif var bakabilirsin başarılar diliyorum zayıflama yolundaki herkese kaydirigubbakcemile5

canım benim vermem gereken 4 kilom vardı,kış aylarında bu kiloyu hep alıyorum ve çok rahatsız oluyorum insanlar kilo almışsın deyince,P.tesi başladım dün akşama kadar sadece bu çorbadan sebze meyve ve bir gün de ızgara tavuk yedim,bugün kahvaltıda misafirim olduğu için 2 krep yedim,ama düne kadar 2 kilom gitmiş,şimdi çorbamdan az kaldı,onu da bitirip karbonhidrat almadan diyete devam edeceğim,ekmek,makarna,pilav,şeker yooooooooooooooooooooook ohaoldumsmile

X