Bayanlar, azim azim azim!
Ben bir ayda 8 kilo verdim, diyet bitince yatana kadar yedim 2 kilo almıştım , fakat 2 gündür normal herşeyi yiyorum MAŞAALLAH 70 den fazla çıkmıyorum, tamam 8 kilo fazla değil, ama inanın o kadar fark ediyorsunuz ki, hemen hemen istediğimi giyiyorum, daha bi yakışıyor, önceden giydimi sağdan soldan kilolar fışkırırdı, şimdi yok denecek kadar minik! benim göbek fazla idi, 10 cm inceldim, çok fark etti! Lütfen sabredin azmedin, hırslanın, hele bide herkesin aaaaa zayıflamışsın, ne güzel olmuşsun, nasıl becerdin? Demeleri çok güzel! Ben başardıysam , herkes başarır, emin olun, iradem çok kuvvetli değildir! Bugün tekrar başladım diyete ALLAHIN izniyle, hedefim 1 ay içinde 10 kilo eksilmek,elma diyeti yapıyorum, dün elmaları aldım, ya ALLAH, BİSMİLLAH başladım!
Size bir sorum var, lahananın çorbasını değilde, haşlayıp suyunu içsem, çorba etkisi yaparmı? Cevaplayan olursa, sevinirim
booooll su almayı unutmayalımmmmmmmmm
kilo kaybınız nasıl memnun kaldınız mı...sonucu merak ediyorum.
7 gunde 6 kg verdim. Hic bozmadan ama corba degil sadece iki bardak lahana ve maydonoz suyu icerek
7 gunde 6 kg verdim. Hic bozmadan ama corba degil sadece iki bardak lahana ve maydonoz suyu icerek
Kız nasıl yaptın? Detaylı anlatırmısın?
Ne yedin? Ne içtin? Maydonoz suyunu nasıl yaptın? Lahanayı kaç dakika haşladın? MAŞAALLAH güzel vermişsin
Tam1 sene oldu diyete başlayalı benim gibi kilo vermesi zor biri bile 10 kilo verdi :)) Şimdi biraz muzurluk yapıp aldığım 1,4 kg vermek hemde tekrar başlamak için lahana diyetine başladım diyete başlarkenden lahana diyeti ile başlamıştım ara ara bir kaç günlük yaptim... Genel olarak dikkatli beslenip bol yürüyüş yaptim 10 kilonun 5 kilosu farklı zamanlarda yaptığım bu diyetle vermiştim ve dikkat edildğinde ise kilo alınmıyor onu biliyorum 1. günü bitiriyor gibiyim yarın tartıda sonucu görürüm :)))
Arkadaslar corbayi robotan cekiyomusuniz yoksa kucuk kucuk dograyiptami iciyosunuz??
Selam kizlarr
Bu corbayi icibte kilo veren birisi
Rica etsem bana tam olarak malzemeleri yazabilirmi yarin yapicamda
1 büyük lahanayı 4e bölüp 1/4'ini atıyorum düdüklüye,küçükse hepsini doğruyorum,,2biber 1 domates 3 soğan doğrayıp büyük büyük atıyorum içine,sonra nane karabiber tavuk bulyon azda salça atıp ocağa koyuyorum,fısladıktan sonra 5-10 dkka bekletip ocağı kapatıyorum,sonra azcık ılıyınca robottan geçiriyorum hepsini,düdüklüye geri koyup kapağını kapatıp dolapta saklıyorum,içmek istedikçe büyük cezvede ısıtıp bardakla içiyorum,hepsi bu,,,