Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

birinci gun bitiyor aksam bir elma daha yedim....Bol su ictim ...Biraz basim agriyor diyettenmi acaba bilemiyorum...Ama kendimi ac yorgun ve ya halsiz hissetmiyorum...Cok sik tuvalete cikariyor. bakalim yarin nasil gececek yarin sebze gunu gun boyu salatalik domates yemeyi ve birde corba icmeyi dusunuyorum aksam haslanmis bir iki patates bakalim...herkese iyi aksamlar...

Gunaydin kizlar
Bende bugun corbami yaptim ve basladim
Daha oncede sormustum ama kimse yazmadi
Ben gec yatiyorum gece acikinca corbadan icebilirmiyim yoksa gece yiyince kilomu yapar

Gunaydin kizlar
Bende bugun corbami yaptim ve basladim
Daha oncede sormustum ama kimse yazmadi
Ben gec yatiyorum gece acikinca corbadan icebilirmiyim yoksa gece yiyince kilomu yapar

Bu çorbanın bir kasedeki kalorisi 50 filanmış bir yerde okudum. Gecenin bir yarısı içebilirsen iç bişey olmaz bu çorbayı ne kadar cok içersen o kadar yağlar yanıyormuş. Ancak bal yiyen baldan bıkarmış Cankızzz :)...
Ben çok fazla içemiyorum mesela hemen bir tokluk ve doygunluk hissi oluşuyor Dün 2 şer kepçeden 3 kase içebildim. Ama çok açlık hissetmedim. Ama diyetin ilk günüydü tabiiii sonraki günler nasıl olur bakacağız. tek yaşadığım sıkıntı akşamki şiddetli baş ağrısıydı. Ağrı kesici alınca geçti. Başarılar sonuçları yazarsan sevinirim...

Bu çorbanın bir kasedeki kalorisi 50 filanmış bir yerde okudum. Gecenin bir yarısı içebilirsen iç bişey olmaz bu çorbayı ne kadar cok içersen o kadar yağlar yanıyormuş. Ancak bal yiyen baldan bıkarmış Cankızzz :)...
Ben çok fazla içemiyorum mesela hemen bir tokluk ve doygunluk hissi oluşuyor Dün 2 şer kepçeden 3 kase içebildim. Ama çok açlık hissetmedim. Ama diyetin ilk günüydü tabiiii sonraki günler nasıl olur bakacağız. tek yaşadığım sıkıntı akşamki şiddetli baş ağrısıydı. Ağrı kesici alınca geçti. Başarılar sonuçları yazarsan sevinirim...

Ayy cok Tskler cnm cevap yazdigidm icin
Ohh oh cokcok yiyimde gitsin yaglar :):):)
Bas agrisi bende her diyet yaptigimda oluyor
Sen kacla basladin 1gunde nekadar verdin

Ayy cok Tskler cnm cevap yazdigidm icin
Ohh oh cokcok yiyimde gitsin yaglar :):):)
Bas agrisi bende her diyet yaptigimda oluyor
Sen kacla basladin 1gunde nekadar verdin

dün sabah aç karnına 67.8 kg ıdım bugun sabah ac karnına 66.7 geldim tartım yeşil ışık yaktı ilk defa ve fat(-) sinyali verdi çok mutlu oldum.anlatamam... Regl öncesi 3 .günüm tartıda sayısal rakamlar çok oynama yapar benim ama bakalım işte....

kızlar merhabalar aranızda yeni sayılırım ben bu çorbaya iki gün dayana bildim bugün üçüncü günüm olacaktı ama sabah kalktığığımda parmaklarımı bile oynatacak halim yoktu vücudumdan soğuk terler falan boşalmaya başladı annem sağolsun hemen tarhana çorbası yaptı öyle biraz kendime gelebildim. diyeceğim şu ki benim nisana kadar 60 kiloya düşmem gerek 70 kiloyum şimdi başka bi diyet öneriniz varmı halsiz bırakmayanında..

kızlar merhabalar aranızda yeni sayılırım ben bu çorbaya iki gün dayana bildim bugün üçüncü günüm olacaktı ama sabah kalktığığımda parmaklarımı bile oynatacak halim yoktu vücudumdan soğuk terler falan boşalmaya başladı annem sağolsun hemen tarhana çorbası yaptı öyle biraz kendime gelebildim. diyeceğim şu ki benim nisana kadar 60 kiloya düşmem gerek 70 kiloyum şimdi başka bi diyet öneriniz varmı halsiz bırakmayanında..

Bu diyeti yaparken kendini halsiz hissetmemen için mutlaka 3-4 litre en az su içmen gerekiyormuş.Belki burda bir hata ettin bilemiyorum.

Bu diyeti yaparken kendini halsiz hissetmemen için mutlaka 3-4 litre en az su içmen gerekiyormuş.Belki burda bir hata ettin bilemiyorum.

pazartesi günü 3.5 litre dün de 4 litre su içim. geçen hafta 6 gün boyunca pirinç lapası diyeti yapmıştım acaba üst üste ikisi mi dokundu ki...

dün sabah aç karnına 67.8 kg ıdım bugun sabah ac karnına 66.7 geldim tartım yeşil ışık yaktı ilk defa ve fat(-) sinyali verdi çok mutlu oldum.anlatamam... Regl öncesi 3 .günüm tartıda sayısal rakamlar çok oynama yapar benim ama bakalım işte....

Cok iyi cnm ya
Insallah bene yarin kilo vermis olurum

merhaba kızlar,
ben bugün başladım limon ve acı biberle gayette güzel bir çorba.
sabah küçük elma yedim o kadar.
yapmaya değer bir diyet gbi gözüküyor.
ben son 5 ayda 10 kilo almışım... :KK43:((
kurtulmam lazım bir an önce
yanında ek vitaminde alın diyorlar vitamin ilaçı içersem halsizlikte yapmaz sanırım.
her akşam yatmada 7 dk sporda olursa yanına bence başarırım ben bu işi... :)

merhaba kızlar,
ben bugün başladım limon ve acı biberle gayette güzel bir çorba.
sabah küçük elma yedim o kadar.
yapmaya değer bir diyet gbi gözüküyor.
ben son 5 ayda 10 kilo almışım... :KK43:((
kurtulmam lazım bir an önce
yanında ek vitaminde alın diyorlar vitamin ilaçı içersem halsizlikte yapmaz sanırım.
her akşam yatmada 7 dk sporda olursa yanına bence başarırım ben bu işi... :)

Başarılar dılerım sonuç alırsan yazarsan seviniriz. Motive oluyor insan. Bende son 5 ayda 6-7 kilo almışım farketmeden veririrz inşallah.

Efenim dün 2.günümdü en zor olan gün dedikleriydi. Gündüz havuç ,domates ve 2 kase çorba içtim.Akşam patates yemeyi düşünmüyordum. Ancak canım tekrar çorba içmek istemedi ve karnım da acıkmıştı. Bu yüzden bol yeşilli bir patates salatası yaptım ve dolu bir tabak yedim valla.Salatayı zeytinyağlı yaptım.Midem bayram etti. Çorba içmedim akşam ..Kaçamak olarak da 3-4 tane badem atttım ağzıma.Başka hiç bişey. Bol su ve şekersiz çay..Bu günde regl oldum.

nasıl yani:KK53::KK53: hiç lahana çorbası içmeden sadece 2 bardak lahana ve maydonoz suyu ile mi peki neler yediniz?

Kız nasıl yaptın? Detaylı anlatırmısın?
Ne yedin? Ne içtin? Maydonoz suyunu nasıl yaptın? Lahanayı kaç dakika haşladın? MAŞAALLAH güzel vermişsin

Evet anlatta bizde deneyelim

Ilk gün 5 kepce kadar tariften yedim. Yaninda portakal kuru kayisi yedim. Diger gun corbanin sogani fena koktu döktüm. Yerine lahana suyu maydonoz suyu ictim kaynar suya atip demleyerek. Yine ayni kurallarla yedim. Sadece 2. Gun patatese tereyag koymadim onun yerine 3. Gun sebze sote yaptim.

3.gun bitiyor ve yarin sabah kalkinca tartilip sonucu yazicam.

Baslarken:67.8
1.gun sabahi:66.7(-1.100)
2.gun sabahi:66.2(-500gr) az corba ictim ve patatesi fazla kacirdim.
3.gunun sabahi ??? merak ediliyor.............

Bu gun 3 kere corba ictim yaklasik 1 lt bol yesillik havuc domates salatalik ve 1 elma ve bol su ve cay...kacamak 2-3 tane badem atistirdim..
regl olmama ragmen istahim cok acilmadi ve tatli istegim olmadi....Biraz bisiklet cevirmeyi dusunuyorum...Bu diyeti yapan ve yapmayi dusunen herkese basarilar :)
Cok da zor degil diyorum 3.gun sonunda........

Kızlar bende aranıza bugün katıldım üyeliğimin ilk günü :) diyete bugun başladım daha ilk günden kaçamak yaptım ama kararlıyım bırakmıcam .BENİMen yakın arkadasım 90 kiloydu bu diyetle 2 ayda 60 kiloya düştü.Ben de 87 kiloyum şuan hedefim 60 hadi bakalım hayırlısı

Kızlar bende aranıza bugün katıldım üyeliğimin ilk günü :) diyete bugun başladım daha ilk günden kaçamak yaptım ama kararlıyım bırakmıcam .BENİMen yakın arkadasım 90 kiloydu bu diyetle 2 ayda 60 kiloya düştü.Ben de 87 kiloyum şuan hedefim 60 hadi bakalım hayırlısı

hosgeldin
basarilar dileriz...Kacamaksiz diyetler...Sonuclari yaza olurmu merak ederiz birakirsan da yaz....

Baslarken:67.8
1.gun sabahi:66.7(-1.100)
2.gun sabahi:66.2(-500gr) az corba ictim ve patatesi fazla kacirdim.
3.gunun sabahi 65.3 (-900) toplamda 2.5 kilo darısı herkese olsun süpermiş bu lahana çorbası bugün muz ve light süt günü tartı da her gün yeşil ışık yanıyor fat - gerçekten yağ yakan bir çorba

Son düzenleme:
X