Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

sebze gününde neler yiyebilirizki ya :) fikri olanlar :)

Imm pırasa olabilir
Brokoli has olabilir
Birde fırında patates yiyebilirsiniz yazmış
Beüksel lahanası olabilir
Yani haslanığ yiyileblecek bunlar geliyo aklıma

İlk gününüz nasıl geçti kızlar
Bn biraz acıktım acıkcası :))
Ama şükür bitti carsamba günü kendime bi tartı almayı düşünüyorum inş

Kızlar nerdesiniz yahu bu böle olmazki ama :))
Bişi dicem bu kür yapışırken azda olsa kepek ekmgi yenilebilir mi yarın sebze günü mesela ekmksiz nası olcak bilmiyorum
Karnım accc acıktıkca su içiyorum bakalım :))

Kızlar bugün 3. Günüm başladığım da 62.8 dim bu sabah 61.1 dim benim kacamaklarim oldu ama cips de yedim çikolatada çayida tek sekerle içiyorum harfiyen uyulsa ne kilolar verdirtir ama irade sıfır

Bugün 4. Gündü sabah 60.7 çıktım ama diyeti bırakıyorum vitaminsizlikten ağzımin içinde yaralar çıktı sürekli baş ağrısı halsizlik en kötüsü yaralar ama ilaç sürdüm insl iyi gelir

diyetin ikinci günü ..tabi akşam biraz bozdum..bol maydoonoslu bi gün :) pazartesi başlayan grubuna :) tartılma olayı cuma olacak bende...bool suyu unutmayalım..bir hafta sıkalım dişimizi sonra gelsin içine giremediğimiz elbiseler :)

bol su içmezseniz toksinleri atamadığınız için halsizlik yapar diye başta uyarmışlardı..günde 3 lt su diyede belirtmişlerdi..suyunu içtiğin haldemi böyle oldu

İlk gününüz nasıl geçti kızlar
Bn biraz acıktım acıkcası :))
Ama şükür bitti carsamba günü kendime bi tartı almayı düşünüyorum inş
benim dün akşam bozuldu maalesef akşam yemekte misafirim geldi şehir dışından balık yaptım balık ve salata yedim maalesef meyve olmadı misafirin önünde siz onu yiyin ben çorba içeyim diyemedim:26::26::26::26:

bu sabah itibari ile tekrar döndüm sabah kahvaltı dahil 3 kase çorba içtim sebze olarak şimdiye kadar sadece 1 havuç yedim işyerine 2 salatalık 1 havuç getirmiştim akşam karnıbahar veya brokoli haşlayabilirim bak maydonoz da güzel bir fikir o da olabilir ben de suyu bol bol içiyorum şu ana kadar 1 lt yi geçti akşama kadr kesin 3 lt yi bulur

Ahh keske keske nerde.... Allahım o günleri bi görsem
Oturup aglıcam gercekten yha

Canım diyette bol su tüketiceksin yazmış bunu yaptınmı ....geçmiş olsun canım öleyse 4. Gunde 3 kılo vermiş oldun ölemi

bol su içmezseniz toksinleri atamadığınız için halsizlik yapar diye başta uyarmışlardı..günde 3 lt su diyede belirtmişlerdi..suyunu içtiğin haldemi böyle oldu
Bnde öle düşündüm ama bakalım

Canm aman dikkat edelim bol kalorili bi kacamak olmasın bnce ikinci günümüz hayırlı bitsin inş
Bol bol su içelim kızlar bol bol su
Bide bn corbayı blendera cekmedim böle taneli çigniyorum yha daha güsel oluyo sankı
Corbayı yer yemez bi ates basıyo beni bi 5 dk sonra geçiyo dün aksama dogru basladı bu sabahta oldu
Sizdede oluyomu ..???
Ayy kızlar inş en azından haftada 3 kılo versem...

bende böyle bişey olmadı o kadar da acı bastım içine bugün sebze olarak 2 havuç 1 salatalık yedim

bende böyle bişey olmadı o kadar da acı bastım içine bugün sebze olarak 2 havuç 1 salatalık yedim

Bmde acı koydum kuz pulbiber
Bnde karnıbahar ve 1 havuc yedim
Bakalım nolcak yha
Tartıldnmı sabh kac gr gıtmış

içtim hatta tuvalete gidip gelmekten yorulmuştum artık ama bünyemde pek sağlam değil dayanıksızım ondan olabilir

hiç patates diyeti deneyen varmı aranızda o da haftada 3 kilo götürmüştü daha önceden

Son düzenleme:

sağol canım içtim ama yine de bünye sağlam değil hemen biryerlerden bişey çıkıyor 4 günde 3 kilo verdirdi yine de güzel bi diyet bugün de 60.5 tim

Sende almanyadami yasiyosun?
Bu arada ne yapiyosun hangi diyettesin sen simdi ben bu yoghurt :) diyeti bitsin lahana yapcam gene Hic veremesemde en az lahanada 1.5-2 gidiyodu

Yha kızlar bişi sorcam bu lahana diyetini her hafta yapabılıyomuyız yoksa yapamıyomuyız
Yada 1 hafta yapıp 1 hafta yapmasak sonra dewam etsek ne olur acaba bi fikri bilgisi olan varmı

Sende almanyadami yasiyosun?
Bu arada ne yapiyosun hangi diyettesin sen simdi ben bu yoghurt :) diyeti bitsin lahana yapcam gene Hic veremesemde en az lahanada 1.5-2 gidiyodu

Avusturya. Diyeti bıraktım eşimle iddiaya girmiştik, 31.01.2014 kadar 10 kilo verecektim ama iddiayı kaybettim, diyeti bıraktım ve şimdi 71 oldum . Ne güzel 69 dum, ama bende lahanaya geri başlıcam ALLAHım izin verirse! Çünkü lahana gerçekten inceltiyor bence, ama tartıda fazla dedikleri gibi haftada 7-8 kilo verdirmiyor o yüzden beklenti büyük olunca tartıdada o eksi 7-8 kiloyu göremeyince insan başka diyete başvuruyor

ben yaklaşık 3 hafta arka arkaya bu lahana diyetini uyguladım, ELHAMDÜLİLLAH bi rahatsızlığını görmedim sadece rengin uçmuş diyen oldu, yoksa halsizlik felan olmamıştı! 4. Hafta yaban Mersin'i ve elma diyeti yaptım (kendimce uyguladım öyle bi diyet yoktur belkide) son günler halsizleştim, 3 hafta boyunca bol su 2-3 litre içtim, sonra 4 bardak yeşil çay, birer bardak ısırgan otu çayı detox çayı , form çayı içtim sıfır şekersiz, hergün 2x yürüyüş yaptım,4. hafta artık o kadar çoştum ki, dağ tepe çıktım hep! Ama çay hiç içmedim Kesinlikle tatlı , ekmek , cips.... Ağzıma almadım ! Ama vücud durdu, galiba 1,5 kilo felan verdim 4. Hafta, okadar dikkat etmeme rağmen! Diyete başladığım günden son güne kadar bi karne hazırladım, hergün için kendime not verdim, hiç torpıl geçmedim, neyse onu yazdım, altına günlük tarttıldım kilomu yazdım kenarına hafta hafta hedefimi yazdim. ( hiçbir zaman hedefime ulaşamadım Maalesef ) ama kötü not aldığım günün ertesi günü ya hiç vermediğimi, yada 400 grama kadar terazide fazla çıktığımı tesbit ettim! Yani bayanlar size tavsiyem madem bu nefis;( çorba diyetine başladınız , boğazınızı tutun, sabredin ve hiç kaçamak yapmayın, ve aynen uygulayın! Înanın farklı oluyor o zaman! Ben 02.01.2014 de 77 kilo ile başladım 02.02.2014 de 69 la bıraktım ve yatana kadar yedim 2 kilo aldım! İllaki kilo verdim diye hobidi gırtlak yenirse hangi diyeti yaparsan yap alırsın! Çünkü vücud daha sıkılaşmadan yeni kiloya alışmadan yersek olacağı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…