Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım
5 aydır diyestisyene gitmeme rağmen verdiğim kilo 3 maaledef. şimdi bu çorbanın tarifini yazar mısınız bana 2 hafta var diyeiyene gitmeme bi şaşırsın

Gunde kac Tabak corba iciyorsumuz? Benim metabolizmam yavas. Kabizlik sorununada iyi geliyormu acaba?

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım
5 aydır diyestisyene gitmeme rağmen verdiğim kilo 3 maaledef. şimdi bu çorbanın tarifini yazar mısınız bana 2 hafta var diyeiyene gitmeme bi şaşırsın

1 ortaboy lahananın ilk seferde yarısını kullan
3 kurusoğan
2-3 domates
2-3 sivri biber,tuz
1 demet maydonoz düdüklüye at iri parçalar olarak yeteri kadar su ekle kapat fısladıktan sonra 10 dk yeter.Sonra blenderdan geçir tamam
Üstüne yerken bol limon pul biberle ancak yeniyor çok güzel değil çok kötü de değil ,kilo verdirdiği için çok seviyorum

Gunde kac Tabak corba iciyorsumuz? Benim metabolizmam yavas. Kabizlik sorununada iyi geliyormu acaba?

ben 3 kase ıçtım günde .Yanlız 2. gün 2 kase içebildim.Ne kadar çok çorba içersen okadar çok yağlar yanıyormuş bu diyette.Beni biraz kabız yaptı galiba ...Ama sıkıntı yok...Herkesde farklı tesirleri olabilir tabiii. Önceki sayfalarda birisi yazmıştı bağırsaklarımı çok çalıştırıyor diye....

ilginiz için teşekkürler peki diyeti internetteki gibi mi yapacağım sadece bunu mu yiyeceğim.

ilginiz için teşekkürler peki diyeti internetteki gibi mi yapacağım sadece bunu mu yiyeceğim.

1.gun meyve(muz haric) +sinirsiz corba
2.gun sebze +sinirsiz corba (Aksama bir buyuk patates haslanmis yada firinda ben patates salatasi olarak hakkimi kullandim.
3.gun sebze +meyve +sinirsiz corba (muz patates yok)
4.gun sebze +meyve +en fazla 3muz +yagsiz sut +corba
5.gun et,domates sinirsiz sorba tavuk da olabilir +corba (Et en cok 500gr olacak)
6.gun yesil yaprakli sebzeler sigir eti 'balik eti ,tavuk eti haslanmis olabilir + corba
7.gun Kahverengi (esmer pirinç), sebzeler ve şekersiz doğal meyve suları.Esmer pirinc yerine esmer ince bulgurdan kisir yapanlar var aksamina yada 3.gunun aynisini da yapabilirmisiz.

Bol cay,kahve sekersiz tatlandiricisiz icebilirsiniz. En onemlisi icebildiginiz kadar bol su.....
http://lahanadiyeti2.wordpress.com/(bu linkte ayrintili bilgi var..)

Son düzenleme:

siz bu diyetle killo verdiniz mi

siz bu diyetle killo verdiniz mi

Baslarken:67.8
1.gun sabahi:66.7(-1.100)
2.gun sabahi:66.2(-500gr) az corba ictim ve patatesi fazla kacirdim.
3.gunun sabahi 65.3 (-900) toplamda 2.5 kilo darısı herkese olsun süpermiş bu lahana çorbası bugün muz ve light süt günü tartı da her gün yeşil ışık yanıyor fat - gerçekten yağ yakan bir çorba
bugun 4.gunumdeyim

ben dün başladım bugun 2. günüm . 1 kilo 600 gram verdm bile üstelik ben dün kahvaltıda yarım ekmek yedm gun içinde de 1 tane cukulata yemiştim buna ragmen verdm hemde 1 günde bugun hiç kaçamak falan yapmadım yarın sabah tekrar tartılıcam :) 1 günde 1,5 kilo çok iyiii

Merhaba kizlar ben dun elma diyetine baslamistim yesil elma ama kesinlikle uygulayamadim basim cok kötü dinmeye basladi ama bugun lahana aldim pazardan sebze felan suan 60 kiloyum ins 1 haftada 57 lere duserim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…