burda hemşerilerim toplanmış bende karamanlı sayıolırım bir ilçesindenim ama soran olursa konyalıyım diyorum çünkü küçük bir ilçe pek bilen yokEvet konyaaa ben hollandadayim aslen memleket karaman :) sen konyalimisin ?
ben yaklaşık 3 hafta arka arkaya bu lahana diyetini uyguladım, ELHAMDÜLİLLAH bi rahatsızlığını görmedim sadece rengin uçmuş diyen oldu, yoksa halsizlik felan olmamıştı! 4. Hafta yaban Mersin'i ve elma diyeti yaptım (kendimce uyguladım öyle bi diyet yoktur belkide) son günler halsizleştim, 3 hafta boyunca bol su 2-3 litre içtim, sonra 4 bardak yeşil çay, birer bardak ısırgan otu çayı detox çayı , form çayı içtim sıfır şekersiz, hergün 2x yürüyüş yaptım,4. hafta artık o kadar çoştum ki, dağ tepe çıktım hep! Ama çay hiç içmedim Kesinlikle tatlı , ekmek , cips.... Ağzıma almadım ! Ama vücud durdu, galiba 1,5 kilo felan verdim 4. Hafta, okadar dikkat etmeme rağmen! Diyete başladığım günden son güne kadar bi karne hazırladım, hergün için kendime not verdim, hiç torpıl geçmedim, neyse onu yazdım, altına günlük tarttıldım kilomu yazdım kenarına hafta hafta hedefimi yazdim. ( hiçbir zaman hedefime ulaşamadımMaalesef ) ama kötü not aldığım günün ertesi günü ya hiç vermediğimi, yada 400 grama kadar terazide fazla çıktığımı tesbit ettim! Yani bayanlar size tavsiyem madem bu nefis;( çorba diyetine başladınız , boğazınızı tutun, sabredin ve hiç kaçamak yapmayın, ve aynen uygulayın! Înanın farklı oluyor o zaman! Ben 02.01.2014 de 77 kilo ile başladım 02.02.2014 de 69 la bıraktım ve yatana kadar yedim 2 kilo aldım! İllaki kilo verdim diye hobidi gırtlak yenirse hangi diyeti yaparsan yap alırsın! Çünkü vücud daha sıkılaşmadan yeni kiloya alışmadan yersek olacağı bu
ben cuma gününü bekliyorum tartılmak için..akşam 45 dk plates sauna ve 20 dk orta koşu yaptım.. ustunede 3 dilim börek..4 lt su içtim galiba cuma gününü bekliyorum...
ee o börek ne oldu lahana diyetindeyken evet spor çok güzel ama börek olmamış
burda hemşerilerim toplanmış bende karamanlı sayıolırım bir ilçesindenim ama soran olursa konyalıyım diyorum çünkü küçük bir ilçe pek bilen yok
maşallah sana hemşo 8 kg çok güzel ben ptesi başladım maalesef ilk akşam meyve yerine salata ve balık yedim onun dışında bugün 3. günüm şimdilik iyi gidiyor bakalım 7 güne tamamlayabilecekmiyim herkes 2. günün çok zorlu olduğunu yazmış ama beni hiç zorlamadı 2. gün şu anda 1,2 kg kaybım var bakalım daha ne kadar gidecek
Sağolasın hemşo, sanada bol sabırlar
Bu diyet başlı başına sabır işi!
ALLAH kolaylık versin, ama tütütüü MAŞAALLAH sende iyi gidiyon, böyle devam! Karaman Konya'ya bağlı diilmi? Ben şimdiye kadar hep böyle bildim
eskiden öyleydi karaman konyaya bağlı idi ama artık il oldu yaa 1990 civarında o zaman bizi de karaman a bağlamışlardı
bu arada bugün 4. günüm sadece ilk gün akşam balık ve salata yemiştim ama bu sabah tartıldığımda düne göre 300 gr almışım moralim bozuldu biraz ki dün 30 dk tempolu yürüyüş üstüne de 20 dk aletli çalışmıştım neden böyle oldu anlamadım:26::26::26:
Hmmmmm, bilmiyordumsayende öğrenmiş oldum:)
Bende yürüyüş yaptığım zaman ama uzun ve tempolu ve yokuş çıktığım zaman tartıda fazla geliyordum, ama ben hiç yürüyüş yapmazdım diyetten önce . Her yere arabayla giderdim, diyete başlayalı , yürüyüşede başladım,son hafta dahada çoğalttım yürüyüşü, hemen kas mı yapıyoruz, napıyoruz bilmiyorumki? Kas öyle kolay yapılırmı onuda bilmiyorum, ama sen diyete tam uyuyorsan, ve sıfır kaçaksızsa, korkma o 300 gramdan derim ben!
tek umudum yarın regli olmam lazım ondandır o şişlik diyorum ama bilmiyorum hatta moralim bozuldu bugün muz ve yağsız süt günü yarın bırakayım diyorum
günaydınlarrrr :) bol iradeli günler... her yudum suyu içerken suya anlam yükleyin...ve bu suyun sizin yağlardan arındırdığını düşünün..yada cildinizin canlandığını ..yada zihninizin açıldığını..suyu düşüncenizle maya atın..nasıl bir maya olduğuna siz karar verin..bbu bir nlp ile zayıflama yöntemlerinden biridir...
spora yeni başladıksak eğer kas kütlesinde artma olur kiloda degişme olmaz sonra yağlar gider diye biliyorum..spor hocalarımın bana söylediği
Sakın bırakma,tabi sen bilirsin genede! 300gr
Fazla gelmen kesin özel durumundan dolayı
bilmiyorum yaa bugün müshil hapını dayayacağım gene sabah fazla gelirsem bırakacağım moralim bozuluyor artık yaaa
bilmiyorum yaa bugün müshil hapını dayayacağım gene sabah fazla gelirsem bırakacağım moralim bozuluyor artık yaaa
Ne kadar güzel yazmışsın
Bayanlar, azim azim azim!
Ben bir ayda 8 kilo verdim, diyet bitince yatana kadar yedim 2 kilo almıştım , fakat 2 gündür normal herşeyi yiyorum MAŞAALLAH 70 den fazla çıkmıyorum, tamam 8 kilo fazla değil, ama inanın o kadar fark ediyorsunuz ki, hemen hemen istediğimi giyiyorum, daha bi yakışıyor, önceden giydimi sağdan soldan kilolar fışkırırdı, şimdi yok denecek kadar minik! benim göbek fazla idi, 10 cm inceldim, çok fark etti! Lütfen sabredin azmedin, hırslanın, hele bide herkesin aaaaa zayıflamışsın, ne güzel olmuşsun, nasıl becerdin? Demeleri çok güzel! Ben başardıysam , herkes başarır, emin olun, iradem çok kuvvetli değildir! Bugün tekrar başladım diyete ALLAHIN izniyle, hedefim 1 ay içinde 10 kilo eksilmek,elma diyeti yapıyorum, dün elmaları aldım, ya ALLAH, BİSMİLLAH başladım!
Size bir sorum var, lahananın çorbasını değilde, haşlayıp suyunu içsem, çorba etkisi yaparmı? Cevaplayan olursa, sevinirim