- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
Bayanlar, azim azim azim!
Ben bir ayda 8 kilo verdim, diyet bitince yatana kadar yedim 2 kilo almıştım , fakat 2 gündür normal herşeyi yiyorum MAŞAALLAH 70 den fazla çıkmıyorum, tamam 8 kilo fazla değil, ama inanın o kadar fark ediyorsunuz ki, hemen hemen istediğimi giyiyorum, daha bi yakışıyor, önceden giydimi sağdan soldan kilolar fışkırırdı, şimdi yok denecek kadar minik! benim göbek fazla idi, 10 cm inceldim, çok fark etti! Lütfen sabredin azmedin, hırslanın, hele bide herkesin aaaaa zayıflamışsın, ne güzel olmuşsun, nasıl becerdin? Demeleri çok güzel! Ben başardıysam , herkes başarır, emin olun, iradem çok kuvvetli değildir! Bugün tekrar başladım diyete ALLAHIN izniyle, hedefim 1 ay içinde 10 kilo eksilmek,elma diyeti yapıyorum, dün elmaları aldım, ya ALLAH, BİSMİLLAH başladım!
Size bir sorum var, lahananın çorbasını değilde, haşlayıp suyunu içsem, çorba etkisi yaparmı? Cevaplayan olursa, sevinirim
hemşerim 8 kg ne demek farkedilmez olurmu kesin farkedilir yaaa bakalım senden aldığım azimle deneyeceğim 7 günü:26::26::26: