- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 34
sebze gününde neler yiyebilirizki ya :) fikri olanlar :)
Imm pırasa olabilir
Brokoli has olabilir
Birde fırında patates yiyebilirsiniz yazmış
Beüksel lahanası olabilir
Yani haslanığ yiyileblecek bunlar geliyo aklıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sebze gününde neler yiyebilirizki ya :) fikri olanlar :)
Kızlar bugün 3. Günüm başladığım da 62.8 dim bu sabah 61.1 dim benim kacamaklarim oldu ama cips de yedim çikolatada çayida tek sekerle içiyorum harfiyen uyulsa ne kilolar verdirtir ama irade sıfır
Bugün 4. Gündü sabah 60.7 çıktım ama diyeti bırakıyorum vitaminsizlikten ağzımin içinde yaralar çıktı sürekli baş ağrısı halsizlik en kötüsü yaralar ama ilaç sürdüm insl iyi gelir
benim dün akşam bozuldu maalesef akşam yemekte misafirim geldi şehir dışından balık yaptım balık ve salata yedim maalesef meyve olmadı misafirin önünde siz onu yiyin ben çorba içeyim diyemedim:26::26::26::26:İlk gününüz nasıl geçti kızlar
Bn biraz acıktım acıkcası :))
Ama şükür bitti carsamba günü kendime bi tartı almayı düşünüyorum inş
diyetin ikinci günü ..tabi akşam biraz bozdum..bol maydoonoslu bi gün :) pazartesi başlayan grubuna :) tartılma olayı cuma olacak bende...bool suyu unutmayalım..bir hafta sıkalım dişimizi sonra gelsin içine giremediğimiz elbiseler :)
Ahh keske keske nerde.... Allahım o günleri bi görsemdiyetin ikinci günü ..tabi akşam biraz bozdum..bol maydoonoslu bi gün :) pazartesi başlayan grubuna :) tartılma olayı cuma olacak bende...bool suyu unutmayalım..bir hafta sıkalım dişimizi sonra gelsin içine giremediğimiz elbiseler :)
Canım diyette bol su tüketiceksin yazmış bunu yaptınmı ....geçmiş olsun canım öleyse 4. Gunde 3 kılo vermiş oldun ölemiBugün 4. Gündü sabah 60.7 çıktım ama diyeti bırakıyorum vitaminsizlikten ağzımin içinde yaralar çıktı sürekli baş ağrısı halsizlik en kötüsü yaralar ama ilaç sürdüm insl iyi gelir
Bnde öle düşündüm ama bakalımbol su içmezseniz toksinleri atamadığınız için halsizlik yapar diye başta uyarmışlardı..günde 3 lt su diyede belirtmişlerdi..suyunu içtiğin haldemi böyle oldu
benim dün akşam bozuldu maalesef akşam yemekte misafirim geldi şehir dışından balık yaptım balık ve salata yedim maalesef meyve olmadı misafirin önünde siz onu yiyin ben çorba içeyim diyemedim:26::26::26::26:
bu sabah itibari ile tekrar döndüm sabah kahvaltı dahil 3 kase çorba içtim sebze olarak şimdiye kadar sadece 1 havuç yedim işyerine 2 salatalık 1 havuç getirmiştim akşam karnıbahar veya brokoli haşlayabilirim bak maydonoz da güzel bir fikir o da olabilir ben de suyu bol bol içiyorum şu ana kadar 1 lt yi geçti akşama kadr kesin 3 lt yi bulur
Ahh keske keske nerde.... Allahım o günleri bi görsem
Oturup aglıcam gercekten yha
Canım diyette bol su tüketiceksin yazmış bunu yaptınmı ....geçmiş olsun canım öleyse 4. Gunde 3 kılo vermiş oldun ölemi
Bnde öle düşündüm ama bakalım
Canm aman dikkat edelim bol kalorili bi kacamak olmasın bnce ikinci günümüz hayırlı bitsin inş
Bol bol su içelim kızlar bol bol su
Bide bn corbayı blendera cekmedim böle taneli çigniyorum yha daha güsel oluyo sankı
Corbayı yer yemez bi ates basıyo beni bi 5 dk sonra geçiyo dün aksama dogru basladı bu sabahta oldu
Sizdede oluyomu ..???
Ayy kızlar inş en azından haftada 3 kılo versem...
bende böyle bişey olmadı o kadar da acı bastım içine bugün sebze olarak 2 havuç 1 salatalık yedim
Evet konyaaa ben hollandadayim aslen memleket karaman :) sen konyalimisin ?Edalı sen yurtdışındamısın? Almanya?
bol su içmezseniz toksinleri atamadığınız için halsizlik yapar diye başta uyarmışlardı..günde 3 lt su diyede belirtmişlerdi..suyunu içtiğin haldemi böyle oldu
Ahh keske keske nerde.... Allahım o günleri bi görsem
Oturup aglıcam gercekten yha
Canım diyette bol su tüketiceksin yazmış bunu yaptınmı ....geçmiş olsun canım öleyse 4. Gunde 3 kılo vermiş oldun ölemi
Bnde öle düşündüm ama bakalım
Canm aman dikkat edelim bol kalorili bi kacamak olmasın bnce ikinci günümüz hayırlı bitsin inş
Bol bol su içelim kızlar bol bol su
Bide bn corbayı blendera cekmedim böle taneli çigniyorum yha daha güsel oluyo sankı
Corbayı yer yemez bi ates basıyo beni bi 5 dk sonra geçiyo dün aksama dogru basladı bu sabahta oldu
Sizdede oluyomu ..???
Ayy kızlar inş en azından haftada 3 kılo versem...
Evet konyaaa ben hollandadayim aslen memleket karaman :) sen konyalimisin ?
Evet konyalıyım "yoghurt " yazmandan bildim:) yurtdışından olduğunu
Sende almanyadami yasiyosun?
Bu arada ne yapiyosun hangi diyettesin sen simdi ben bu yoghurt :) diyeti bitsin lahana yapcam gene Hic veremesemde en az lahanada 1.5-2 gidiyodu
Sende almanyadami yasiyosun?
Bu arada ne yapiyosun hangi diyettesin sen simdi ben bu yoghurt :) diyeti bitsin lahana yapcam gene Hic veremesemde en az lahanada 1.5-2 gidiyodu