- 28 Ocak 2014
- 150
- 30
- 34
Bende öyle yapmayı düşünüyorum önümüzdeki hafta çünkü böyle zor oluyor dayanamıyorumkızlar bende 1 haftadır falan içiyorum.ama aynı zamanda yemeğimide yiyorum.çünkü çok halsiz düşüyorum.sadece çorba ve ufak tefek yemek olmuyor..ayrıca günde en fazla 3 kase içiyorum çok mu az..
Bende öyle yapmayı düşünüyorum önümüzdeki hafta çünkü böyle zor oluyor dayanamıyorumsiz hiç kilo verebildiniz mi dediğiniz şekilde yaparak?
Bugun 5. Gunum hic bozmadim.
bu hafta tartılıcam bakalım pazartesi.ben aynı zamanda 60-69 grubunda diyet yapıyorum valla diyete başlayalı neredeyse 2 ay oluyor ben hala 3 kilo verdim.lahana diyetine geçen çarşamba başladım.pazartesi bakıcam duruma
Slm konya bu isvec diyetide pek bi ise yaramadi 65.9 la basladim 64.5 sonlandirdim 6 gun yaptim . Simdi yoghurt diyeti yapcam yogurtla ben baya vermistim bir haftadA onu deneyim bakalim gene yazarim sonucu konyaaaaaaHadi kolay gelsin bakalım, ALLAH yardımcın olsun! İNŞAALLAH istediğin kiloya ulaşırsın
Slm konya bu isvec diyetide pek bi ise yaramadi 65.9 la basladim 64.5 sonlandirdim 6 gun yaptim . Simdi yoghurt diyeti yapcam yogurtla ben baya vermistim bir haftadA onu deneyim bakalim gene yazarim sonucu konyaaaaaa
Slm kızlar bende bu şahana corbası diyeti yapmak istiyorum
Geceden corbamı yaptım ve 1 hafta muhakkak dayancam
Yarın sabah blendrra cekcem corbayı
Bunalımdayım)) bu kılolar yokmu
Ewet artık yok olmaya mahkumlar
Baslangıc kılom: 66
Bakalım kızlar neler olucak
Kızlar lütfen herkes baslıyo ama sonu yok böle olmasın
Gerçekten bende warım diyebler
Liste yapalım bakalım kac gunde kac kılo verdırıyo gercekten
:))))) sabah görüsürüz
A.S.,genede kötü değil bence! 1,5 kilo eksik geliyorsun şimdi! Bide öyle düşün!
Bende dün diyeti 69,2 ile bitirdim , yani 77 ile başladım 2 Ocak 2014 de, bir ayda 8 kilo gitti! Ama 1 haftadır belki 10 gündür bilmiyorum, lahana çorbası içmedim, yeşil elma ve yaban Mersin'i yedim. Bu yoğurt diyeti nasıl yapılıyor?Ne kadar sürede- kaç kilo vermiştin? Bende denerim, sözde biraz ara verecektim, ama fazla kilosu olunca insanın ara felan veremiyor
Bide şunu soracaktım: gerçekten lahana diyeti etkilimi sence? Düşünceni bilmek isterdim! Gerçi memnun kalsak niye başka diyet arayışı içine girelim dimiya aslında iyi inceltiyor insanı, bide bilsek giden Su mu kas mı? Ben artık halsizlik yaşıyorum ve bu bütün gün sürüyor! Eğer yağ yaksaydım hafiflerdim canlanırdım diye düşünüyorum,yanlışmı düşünüyorum kızlaaaaar
bende bu sabah başladım lahana çorbasına dün akşam pişirip hazırladım sabahleyin 1 kase içtim 1 tane kivi yedim az önce de 1 ayva yedim bakalım mümkün olduğu kadar gitsin istiyorum bilmiyorum dayanabilirmiyim 1 hafta ama en azından 3-4 gün devam etmek istiyorum en azından haftasonu aldığım 1 kg yu vereyim
Tamam kız seninle 1 hafta dewam edelim birbirimizi sıkı takip edelim bakalım sonuc ne cıkıcak en azından bir hafta dayanalım safak 6 gün :)
Yok cnm gidiyo Sudan felan degil iyi vermisin sende bu ay masallah o yoghurt duyetini yaptigimda bol yoghurt yemistum listem yoktu iki haftada 6 kilo felan gitmisti sabah meyveli yogurt yiyodum aksam oglende ne pidirdiysem az yiyordum yanindada bi kase yagsiz yogurtla yiyodum simdi gene aynisuni yapcam gene yazarim kilomu
ben şu ana kadar 4 kase çorba 1 armut 1 kivi ve bir ayva yedim işyerinde çorbam bitti akşama kadar mecburen başka bişey yok yarın sebze gününde nasıl yapacağım bilmiyorum en zoru sebze günü diyorlar
yoğurt diyeti yapan arkadaşlar ayran detoksu bende işe yaramadı tam olarak nerede bulabileceğimizi yazarmısınız bi de onu deneyeyim lahanadan sonra