Kizlar yapan varsa yazinda birbitimizi motive edelim
Edalı70, motıvasyon iyi oluyor, hele bide benim gibi veremeyenler için
Sen kaçıncı günündesin? Ve verebildinmi kilo?
Ben 75 kiloyum, ve lahana diyetinin 4. Günündeyim BIIZNILLAH
Meraba arkadaslar,
Bende suan diyetteyim ama delirmek uzereyim ikinci gunun ve sadece yarim kilo verebildim ki bu da ac kalmaktan muhtemelen. 61 kiloyum ve 55 olmak istiyorum. Bi kac kisi zaten ikinci gunden sonra kilo veriliyor dedi umutlandim fakat cok moralim bozuldu. Ben corbaya sadece 2 sogan koymustum okudugum tarif oyleydi diyet bitince tekrar yazarim ayrintilariyla umarim cikolatadan bu kadar ayri kalmama deger(
Konyaaaaa ben 4. Gundeyim 70 .2 kiloyla basladim simdi 68.0 kiloyum iyi gidiyor cok su iciyorum iki uc bardak yesil cay corbayi 3-4 kere icebiliyorum simdilik iyi gidiyo yani krndimi Ac hissetimiydi meyve yiyorum arada isirik CNmin cektinide yoyorum abartmadan en fazla 3 isirik ama hepsini ayni anda degil :) ara ara
Insallah boyle gider
Konyaaaaa ben 4. Gundeyim 70 .2 kiloyla basladim simdi 68.0 kiloyum iyi gidiyor cok su iciyorum iki uc bardak yesil cay corbayi 3-4 kere icebiliyorum simdilik iyi gidiyo yani krndimi Ac hissetimiydi meyve yiyorum arada isirik CNmin cektinide yoyorum abartmadan en fazla 3 isirik ama hepsini ayni anda degil :) ara ara
Insallah boyle gider
Vallahi bende delireceğim :) bugün 4.günüm ve evdeki tartımıza göre hala 63 kiloyum. Yani spor bile yapıyorum neden veremiyorum anlamadım :S su içiyorum diyetide uygun yapıyorum çorbayıda tıka basa yiyorum ama yok veremiyorum.
Sağlık açısından da bir sorunum yok hani veremememi sağlıcak çünkü daha önce diyetisyen ile verdiğim olmuştu. Anlamadım bu lahana çorbası beni neden zayıflatmıyor!!!!
Sende benim gibisin deseneSabret verirsin İNŞALLAH,incelme oldumu sende hiç?
Edalı70, motıvasyon iyi oluyor, hele bide benim gibi veremeyenler için
Sen kaçıncı günündesin? Ve verebildinmi kilo?
Ben 75 kiloyum, ve lahana diyetinin 4. Günündeyim BIIZNILLAH
Kızlar hani sebze yenebilir deniliyorya ama kurufasülye ve bezelye hariç. Yani kavrulmuş pırasa yenebilir değil mi ? Sebze illa ki haşlanmış olması gerekmez.
Net bişiy yok ama bu sabah çok olmayan göbeğimin ( bende kilo kalçalarda :) ) biraz küçüldüğünü hissettim ama tabi bu psikolojik olabilir :)
Insallah boyle gider
kızlar selam,
dün sizin yazdıklarınızı okudum ve bir hevesle foruma üye oldum.
çorbamı hemen yaptım. evde var olanlarla. (lahana, soğan, brokoli, kabak ve kurutulmuş domates)
dün akşam çorba içtim ama biraz da çerez(çiğ badem, fındık) yedim. o yüzden sayılmaz.
bugün itibariyle başlamış bulunuyor diyetim. sabah çorba içtim ve greyfurt yedim.
öğlen çorba ve 2 halka ananas yedim.
akşam da çorba ve 2 halka ananas, mandalina ve birazdan yeşil elma yiyeceğim.
fakat başım çok ağrıyor. sabah kahvaltı yapamayacağım için çay demlemedim. çaysızlıktan başladı sanırım öğleye doğru.
hala geçmedi. ben oruç tutarken de hep başım ağrır. ama bu oruç değil, tam aç değilim demek ki çaysızlıktan
diyetle ilgili sorularım olacak. yarın çorba+sebze günüm. ne yiycem ve nasıl yiycem bilmiyorum. brokoli ve k.bahar haşlayıp mı yesem. ama z.yağı dökmeden nasıl olacak tatları:26:
yarın akşam ki patates ödülünü kahvaltıda kullansam olmaz mı yaa
bi taraftan tam motive oluyorum. diğer taraftan çorbayı görünce midem kalkıyor daha ilk günden. nasıl dayanıcam bilmem
hiiiikarpuzun 100 gramı ile ananasın 100 gramı aynıymış. (56 kalori )
Allahım ne güzel başladım diyete ben böyle
ama ananas yağ yakan bir gıda diye avutayım mı kendimi İstemk ?:26: