Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Zayifliyan oldumu arkadaşlar ya benin 3 günüm tartım bi 3 gösteriyor bi bir kilo gösteriyor bendemi bi sorun var acaba yanlış bişeyler mi yapıyorum. ....

dün 74,7 idim. bu sabah 73,7 çıktım. çok sevindim ve devam ediyorum diyete. yani 1 günde 1 kilo gitti.

fakat son zamanlarda çerezi abartmıştım. (fındık, badem, kayısı içi bi de çikolata) haliyle birden onları da bırakıp yemek te yemeyince 1 kilo gitmesi normaldir di mi?

zaten bunu bekliyordum çünkü son 2 haftada hızla 2 kilo almıştım. daha çok taze oldukları için kolay gideceklerdir. ama 2 kilodan fazlası gider mi emin değilim.

suyu yazmayı unutmuşum. her ne kadar istesem de kışın su içmeyi arttıramıyorum.

uzun bardakla dün 5 bardak falan içmişimdir. yani anca 1,5-2 litre olmuştur. iyimser yaklaşımla.

hee bi de ben damacanaya 1 yemek kaşığı karbonat ekliyorum 1 bardak sıcak suda eritip. alkali olsun diye.

bu çorba da kesin alkali yapıyor bizi. sebze suyu sonuçta.

Damacanaya karbonat neden ki bacim..

damacanaya karbonatı su alkali olsun diye koyuyorum. (her bardağa koymayla uğraşmaktansa)
vücudumuz yediklerimizden dolayı çok asitleniyormuş. ve bu asitlenme bütün hastalıklara davetiye veriyormuş.

örneğin; fazla asitlenince damarlarımızı yıpratıyormuş. vücut da o yıpranmayı tamir etmek için kolestrol üretip yama yapıyormuş. alkali diyet kitabından hatırladığım.

Son düzenleme:
40 dk.lık hızlı tempolu yürüyüşüme çıkıyorum. çorba içip çıksam iyi ama hiç canım istemiyore

Son düzenleme:
yürüdüm geldim.
akşam yemeğim: yeşil salata ve konserve patlıcan salatası + çorba(pek içemesem de)

ve bir kaçamak (3 kaşık tavuklu şehriyeli salata)

kaçamak yaptığım için patatesden vazgeçtim. (biraz da üşendim)

dün akşam yemeyi planlayıp yemediğim yeşil elmada gözüm var. ama yiyemiyorum. yarını beklemeliyim. yarın meyve+sebze+çorba günüm.

kızlar sizin nasıl gidiyor? nerdesiniz?

bence içilebilir.(haşlanmış sebze sonuçta) ama yatmadan 2 saat önce yeme içme eylemlerini bırakmak gerekir genel kural.

Mmm ilk kez duydum denemek lzm..

akşam çorbayı içememiştim ama sonradan içtim. blenderdan geçirip az da sulandırıp soğuyunca içebildim ancak.
(başta çorbayı ben yemek gibi yemeyi tercih etmiştim, yani sulu iri parçalı yemek gibi)

bugün çok su içemedim. yatana kadar 3-4 bardak içmeye gayret edicem. bi de yeşilçay içicem ve günü kapatıcam.

eee arkideşler nerdesiniz? ne durumdasınız? pes mi ettiniz nettiniz alooo

Valla ben daha devam ediyorum ayni sekilde bugun 5. Gunude bitirdim sukur fazla kacamak yapmadim hatta hic yapmadim yarin 6. Gun bakalim pazartesi sabahi kaci gorcem en Son 68.0 dum 2 kilo vermistim insallah vermisimdir de sizlerede motive ederim Hic olmazsa degilmi?

Ben zaten bu diyet bitsin birdaha basliycam pazartesi gunu cok iyi zorlanmiyorum

Bende ! ALLAHim izin verirse! Ama biraz ara veririm galiba.
Benim anlamadığım tartılınca kilom aynı, fakat incelme oldu gözle fark edilecek kadar, acaba bu incelme su kaybımı- yoksa yağ kaybımı???? Sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…