- 9 Ocak 2014
- 103
- 2
- 34
Zayifliyan oldumu arkadaşlar ya benin 3 günüm tartım bi 3 gösteriyor bi bir kilo gösteriyor bendemi bi sorun var acaba yanlış bişeyler mi yapıyorum. ....
Damacanaya karbonat neden ki bacim..suyu yazmayı unutmuşum. her ne kadar istesem de kışın su içmeyi arttıramıyorum.
uzun bardakla dün 5 bardak falan içmişimdir. yani anca 1,5-2 litre olmuştur. iyimser yaklaşımla.
hee bi de ben damacanaya 1 yemek kaşığı karbonat ekliyorum 1 bardak sıcak suda eritip. alkali olsun diye.
bu çorba da kesin alkali yapıyor bizi. sebze suyu sonuçta.
Mmm ilk kez duydum denemek lzm..damacanaya karbonatı su alkali olsun diye koyuyorum. (her bardağa koymayla uğraşmaktansa)
vücudumuz yediklerimizden dolayı çok asitleniyormuş. ve bu asitlenme bütün hastalıklara davetiye veriyormuş.
örneğin; fazla asitlenince damarlarımızı yıpratıyormuş. vücut da o yıpranmayı tamir etmek için kolestrol üretip yama yapıyormuş. alkali diyet kitabından hatırladığım.
eee arkideşler nerdesiniz? ne durumdasınız? pes mi ettiniz nettiniz alooo
eee arkideşler nerdesiniz? ne durumdasınız? pes mi ettiniz nettiniz alooo
Buradayız......
Pes etmedim, açıkcası dahada bi hırslandım!
1 haftadır beni görmeyenler "aaaaaa nasıl zayıflamışsın " dediler, ŞÜKÜR !!
Ben zaten bu diyet bitsin birdaha basliycam pazartesi gunu cok iyi zorlanmiyorum
Bende ! ALLAHim izin verirse! Ama biraz ara veririm galiba.
Benim anlamadığım tartılınca kilom aynı, fakat incelme oldu gözle fark edilecek kadar, acaba bu incelme su kaybımı- yoksa yağ kaybımı???? Sizce[/Q
Yag kaybida olabilir o bence yedi gunu tamamladiginda gorebilirsin tartida cogu zaman tarti kilo verdigini gostermryebiliyo o yuzden diyetisyenler haftadabir gun tartilin diyebosuna demiyo motivasyon acisindan yedinci gunun sonunda tartil bakalim ne olcak yani pazaetesi sabahi bende oyle yapcam
Bende ! ALLAHim izin verirse! Ama biraz ara veririm galiba.
Benim anlamadığım tartılınca kilom aynı, fakat incelme oldu gözle fark edilecek kadar, acaba bu incelme su kaybımı- yoksa yağ kaybımı???? Sizce[/Q
Yag kaybida olabilir o bence yedi gunu tamamladiginda gorebilirsin tartida cogu zaman tarti kilo verdigini gostermryebiliyo o yuzden diyetisyenler haftadabir gun tartilin diyebosuna demiyo motivasyon acisindan yedinci gunun sonunda tartil bakalim ne olcak yani pazaetesi sabahi bende oyle yapcam
Evet çok haklısın
Bugün diyetin 6. Günü, sabah tartıldım ve 2 kilo vermişim, ŞÜKÜR