Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Salça ve havuç koyulmasa daha iyi olur bence cnm ama yinede sen bilirsin tabi.
yoq onlaro koymadım zaten cnmm ben 6 adet sogan bır demet maydonoz 2 yesil bier 2 domates koydum o sekılde pısirdim.ayrıca sımdı yenıden koydum ocaga bır umut belkı duzelte bilirim biraz daha pissin bakalım....:18::18:

İnşallah kurtuluruz kilolardan hayırlısıyla.

Slm kizlar Benim ikinci gun bitti ucuncu gune doncek yarin iyi gidiyo masallah ama ucden fazla icmiyorum corbayi arada bir isirik baziseylerin tadina baktim uc kere okadar ondanda bisey olmaz demi kizlar olma z olmazsa iyi insallah gidiyodur kilolat

Aynen bende 3 kere içiyorum kaçamak hiç yapmadım ben meyveyle yedim bakalım bi haftanın sonunda ne olacak bu arada ben sporada gidiyorum bu arada benimde yarın 3 günüm

Bende bugün kaçamak yaptım ama tadimlik mesala bir dilim hazir kek yedim.ben bugün 2 kere içtim yarında muhtemelen oyle olucam çünki gec kalıyorum ve asla kalkar kalkmaz bişey yiyemem bir fincan kahve bin çeşit kahvaltıya değer fakat bugün icmedim sıcak su içtim onun yerine iki fincanda yesil cay içtim çorbalar gelince cok iğrenç kaşıkla icmedim büyük su bardagina koydum bıraz pipetle götürdüm gerisini diktimm kafaya yoksa ole kasik kaşık çekileceği çilesi değil midemi biraz rahatsız ediyor ictikten sonra migde bulantısı feci oldu sabah akşamda kepek ekmeği ile bastirdim o tadi bir tane de turşu attım ağzıma gitmiyor o koku midem kalkıyor bu arada reflü var bende belkide ondan yordu beni bugün bide ben hic acikmiyorum ya bol bol cay Nescafe kesiyor galiba benim ağzım bos durmaz mutlaka sicak birsey olucak ..bir haftada herseyi yiyerek porsiyonlari düşürerek iki kilo vermisim bu arada tartilmiyacaktim ama dayanamadım hergün tartilinca sıhri kaçıyor umitsizlik oluyor aaaa az gitmiş bugün diye birde ben hergün bi spor planı yaptım 100 mekik çekiyorum birde yanları eritmek icin bir egzersiz var onu yapıyorum peşine tabi 100 mekik tek seferde değil ama 20 30 yapıyorum parça parça plates yapıyorum sabahlarda fitness a gideceğim birde açılışı bekliyorum ins bu kadar şeyden sonra zayiflarim...

Ben önce 02.01.2014, elma diyetiyle başladım, 4.günden sonra lahana diyetine geçtim, ha bu arada bu 4 gün içinde 2 kilo gitmişti, ama lahanaya başlayalı, tık yok

Azimle devam arkadaşlar ınş veririz kiloları bende bugün iki kere içtim corbami elma bide portakal yedim

Kızlar turp yedim kilo aldirirmi nolur cvp verin

Yok CNm bisey olmaz asil ben bugun birtane kucuk borek yedim kendim yapmistim simdi onu eritmeye calisiyorum 70 kiloyla basladim aradaku kacaklara ragmen 68.5 olmusum bugun insallah yarinada boyle olur hayirlisi bakalim herkese bol iradeler icinde banada tabiki bol su corba ISIN anahtari :)

Çok sevindim adına bende veririm umarım ben verilenlerin dışına çıkmıyorum ama ceviz yesek nasıl olur.

Çok sevindim adına bende veririm umarım ben verilenlerin dışına çıkmıyorum ama ceviz yesek nasıl olur.

Verirsin eger cikmiyosan , ben yiyorum ama tadimlik bir isirik yoksa bozarim irademe guvenemem diye canincevizi istiyosa bir tane felan ye listede degil ama kendin bilirsin genede :)

Yuppiiiiiiii, yarın 4. Günüm AİV, muz ve süt
Muz ile süte bu kadar sevineceğim aklıma ölsem gelmezdi, işte ne oldum demicen ne olacam dicen!!

Ben varım benimde yarın 4 günüm ne kadar kilo ile başladın ben 69 mutlaka bildirelim kizlar

arkadaşlar benim bugün 3.günüm üstelik diyeti birebir uyguladım yanı sıra yarım saatten fazlada spor yaptım günlük. Diyete başlamadan önce kilom 63tü, sabah tartıldım ama hala 63 :S hiç bir değişiklik olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…