- 9 Ocak 2014
- 103
- 2
- 34
sağolasın İstemk. zaten ananası bitirdimaferin bana
çorba ısıttım telafi için. bol nane attım. biraz da kimyon. azcık tatlansın diye. daha iyi gibi. kötünün iyisi işte
senin nasıl gidiyor? tamamladın mı bir turu?
kızlar selam,
dün sizin yazdıklarınızı okudum ve bir hevesle foruma üye oldum.
çorbamı hemen yaptım. evde var olanlarla. (lahana, soğan, brokoli, kabak ve kurutulmuş domates)
dün akşam çorba içtim ama biraz da çerez(çiğ badem, fındık) yedim. o yüzden sayılmaz.
bugün itibariyle başlamış bulunuyor diyetim. sabah çorba içtim ve greyfurt yedim.
öğlen çorba ve 2 halka ananas yedim.
akşam da çorba ve 2 halka ananas, mandalina ve birazdan yeşil elma yiyeceğim.
fakat başım çok ağrıyor. sabah kahvaltı yapamayacağım için çay demlemedim. çaysızlıktan başladı sanırım öğleye doğru.
hala geçmedi. ben oruç tutarken de hep başım ağrır. ama bu oruç değil, tam aç değilim demek ki çaysızlıktan
diyetle ilgili sorularım olacak. yarın çorba+sebze günüm. ne yiycem ve nasıl yiycem bilmiyorum. brokoli ve k.bahar haşlayıp mı yesem. ama z.yağı dökmeden nasıl olacak tatları:26:
yarın akşam ki patates ödülünü kahvaltıda kullansam olmaz mı yaa
bi taraftan tam motive oluyorum. diğer taraftan çorbayı görünce midem kalkıyor daha ilk günden. nasıl dayanıcam bilmem
malesef benim bugün 4.günüm ve henüz tartıda bir oynama yoksanırım bir haftaya zar zor bitirip sonrasında ise yalnızca herhangi bir çorba ile besleneceğim. :S
Ve ALEYKÜM selam!
Brokoli ve k.bahar müthiş bir seçim!
Yağsız tuzsuZ yiyeceğiz cnm diyetteyiz zaar! Bak zor zor içiyormuşsun çorbayı, bari diğer yediklerinede dikkat et, derim ben, ama sen bilirsin! Benim çorbam acayip lezzetli,ELHAMDÜLİLLAH ! Kerevizi ,soğanı, biber,... Kısacası sebzeyi çok severim! İçine birazda sebze bulyon attım, acılı acılı hüpletiyom....
Patatesi sabah yemek daha iyi akşama kadar onu eritirsin. Şekersiz yeşil çay dene
inşallah bitirdiğinde topluca yansır giden kilolar. bazen 1 hafta sonra yansıyor vücuda. (spor yaptığım zamanlar öyleydi)
geçmiş olsun. neyin var? yanma, reflü falan mı?
derslerinde başarılar dilerim. zor olur hem ders çalışıp hem diyet yapmak.
çok mu vermen gereken kilon? benim 12 kg vermem gerek.
k.validemden duyduğum kadarıyla mideye haşlanmış brokoli iyi gelirmiş.
6. gün deneyebilirsin.
aslında hazır çok az şey yiyorken yani karışık yemiyorken mide rahatsızlığında bir fark oldu mu?
benim boyum 1,70. ben de 60 kg hatta 58 kg iken kendimi iyi hissediyordum. ama şimdi 64 kiloya razıyım.
evlendikten sonra 10 yılda 10 kg aldım. uzun süreli olduğu için fazlalıklarım zor veririm diye düşünüyorum. o nedenle de uzun vadede her ay 2 kg şeklinde vermeyi zorlayacağım. çünkü devam ettirilebilir diyetlere ihtiyacım var. bu lahana diyetini zıplatmak için ve de kendimi diyete motive edebilmek için yapıyorum.
arkadaşlar benim bugün 3.günüm üstelik diyeti birebir uyguladım yanı sıra yarım saatten fazlada spor yaptım günlük. Diyete başlamadan önce kilom 63tü, sabah tartıldım ama hala 63 :S hiç bir değişiklik olmamış.
selam tekrar. tuzsuz mu yeniyo bu çorba.. Allahım yaa bol tuz atıyom ben herşeye
bitki çaylarıyla aram iyi neyse ki. yeşilçayı zaten hep içerim. ve hiç şekerli içecek kullanmam.
kereviz alıcam yarın onu da haşlayıp yerim artık brokoli ve k.bahar yanına. ama artık gazwoman falan olurumafedersiniz.
Zayifliyan oldumu arkadaşlar ya benin 3 günüm tartım bi 3 gösteriyor bi bir kilo gösteriyor bendemi bi sorun var acaba yanlış bişeyler mi yapıyorum. ....
Zayifliyan oldumu arkadaşlar ya benin 3 günüm tartım bi 3 gösteriyor bi bir kilo gösteriyor bendemi bi sorun var acaba yanlış bişeyler mi yapıyorum. ....
Kizlar yarin benim 5. Gunumde et ve domates gunu bugun Beyaz ette yenirmiki ben Beyaz eti daha cok seviyorumda
evet brokoliyi yiyorum hafif oluyor ağrıtmıyor. Mide rahatsızlığında bilindiği gibi uzun süre bir şey yememek rahatsızlık veriyor çok az şeyler yerken o yüzden bir sorun olmuyor ama bulantı meydana geliyor aynı şeylerin yenmesinden dolayı. Yani ben de öyle oluyor malesef.
Evet zaten bu diyeti 1 haftadan fazla yapmamak sağlıklı olanmış. Bende 5 6 kilo veriliyor diye okuyunca kendimi motive edeyim dedim ama olmucak gibi bu gidişle :)
Bol tuz atma, tuz yerine bulyon at, benim yaşadığım yerde sebzebulyonları var, ben onu kullanıyorum! Türkiye'dede vardır kesin