Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

buse12345 said:
Bugün 18:08
Ben varım benimde yarın 4 günüm ne kadar kilo ile başladın ben 69 mutlaka bildirelim kizlar

Busecim birbirimize destek olalım:)
Ben daha önce 02.01.2014 elma diyeti ile başladım, 2 kilo gitmişti, 3 gündür lahanaya transfer oldum yani 77 kg idim, şimdi 75 kg, ama başka bi gelişme olmadı! Sabırla devam....
Yarın bildiririm bi gelişme olursa İNŞAALLAH

Inş cnm en azından veremesek bile az yemeyi öz yemeyi öğrenmiş oluruz bende 7 gün dolsun o zaman tartilacam

Yani o 2 kilo elma diyetiyle gitti, lahanaya başlayalı gram değişiklik olmadı
Ama diyete devaaam))))

buse12345 said:
Bugün 18:51
Inş cnm en azından veremesek bile az yemeyi öz yemeyi öğrenmiş oluruz bende 7 gün dolsun o zaman tartilacam

Aynen katılıyorum sana!Seni takip edecem, İNŞAALLAH istediğin kiloya ulaşırsın, ben illa günlük tartılıyorum, bi gelişme olmayıncada motivasyonum düşüyor. Ben bide günlük 1 kilo salatalık yemeye çalışıyorum, çünkü potasyum için!2 litre su 1 litre yeşil çay içiyorum, ve bi avuç fındık dışında hiç kaçamak yapmadım

Google da daha detaylı yazıyor, kısaca : hergün kahvaltı yapıyorsun sonra 2 saate bir yeşil elma yiyorsun! 1. Gün-1 kg, 2. Gün-1,5kg, 3. Gün-2 kg,4.gün:1,5kg, 5. Gün-1 kg......
Böyle gidiyor işte...
Benim arkadaşım böyle 1 -1,5 ayda 10 kilodan fazla vermiş, ama bilinçli yapmadım, canım istiyordu elmayı diyor, bide arkadaş daha fazla yemiş

CNN bol su ic belki suyu az iciyondur yada duraklamada olabilirsin haftanin sonuna Belli olur kilonun gittigi aslinda
Ben yarin tartilmiycam cuma yada cumartesi sabahi tartilir yazarim kilomu

evet çok su içmiyorum ama onun yerine günde 1.5- 2 litre arasında elma suyu içiyorum. Artık bekliyorum bakalım. Umarım sonucumuza ulaşırız ya :)

evet çok su içmiyorum ama onun yerine günde 1.5- 2 litre arasında elma suyu içiyorum. Artık bekliyorum bakalım. Umarım sonucumuza ulaşırız ya :)

Cnm bide suyu dene elma suyunu biraz birak belki elma suyundanda olabilir bende su ve yesil cayda bu corbanin yardimcisi Ama birakma Canim az kalmis baksana

Son düzenleme:
yok bırakmıcam bakalım pazar gününe kadar artık :)

Slm kipkar ben dayanamadim Sabah ciktim tartiya -500 gram cikti cok super 3 gunde 2 kilo giden su degil bence cok su iciyorum 3 Dort Litre nerdeyse ama cok super arada agzima tadimlik birsryler abartmadan atsamda bu corba super arkadaslar icmesi zor olsada oyle insallah 2-3 kilo daha gider bugunle beraber tam 4 gunum var Sizde durumlar nasil kizlar

Meraba arkadaslar,
Bende suan diyetteyim ama delirmek uzereyim ikinci gunun ve sadece yarim kilo verebildim ki bu da ac kalmaktan muhtemelen. 61 kiloyum ve 55 olmak istiyorum. Bi kac kisi zaten ikinci gunden sonra kilo veriliyor dedi umutlandim fakat cok moralim bozuldu. Ben corbaya sadece 2 sogan koymustum okudugum tarif oyleydi diyet bitince tekrar yazarim ayrintilariyla umarim cikolatadan bu kadar ayri kalmama deger (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…