Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Edalı70, motıvasyon iyi oluyor, hele bide benim gibi veremeyenler için:KK43:
Sen kaçıncı günündesin? Ve verebildinmi kilo?
Ben 75 kiloyum, ve lahana diyetinin 4. Günündeyim BIIZNILLAH

Konyaaaaa ben 4. Gundeyim 70 .2 kiloyla basladim simdi 68.0 kiloyum iyi gidiyor cok su iciyorum iki uc bardak yesil cay corbayi 3-4 kere icebiliyorum simdilik iyi gidiyo yani krndimi Ac hissetimiydi meyve yiyorum arada isirik CNmin cektinide yoyorum abartmadan en fazla 3 isirik ama hepsini ayni anda degil :) ara ara
Insallah boyle gider

Meraba arkadaslar,
Bende suan diyetteyim ama delirmek uzereyim ikinci gunun ve sadece yarim kilo verebildim ki bu da ac kalmaktan muhtemelen. 61 kiloyum ve 55 olmak istiyorum. Bi kac kisi zaten ikinci gunden sonra kilo veriliyor dedi umutlandim fakat cok moralim bozuldu. Ben corbaya sadece 2 sogan koymustum okudugum tarif oyleydi diyet bitince tekrar yazarim ayrintilariyla umarim cikolatadan bu kadar ayri kalmama deger :KK43:(

Dur kız jiletleme kendini, sabır et!!!! Hemi o kadar fazla değilmiş vermen gereken kilo.
Şöyle düşün bu kiloları kaç yıldır üzerimizde taşıyoruz, yağlarımıza iyi baktık, o kadar iyi baktıkki, geliştiler, genişlediler:KK66:
Eeeee yağlarımız - kedicikler gibi nankör değil, sadıklar! Hemen kolay kolay bizi terk etmezler, ben hergün tartılıyorum, ve hergün aynı rakamı görüyorum fakat ben son 10 yılda 25 kılo aldım, şimdi hemen 4 günde gitmesini istemek- biraz hayal birazda mucize gibi geliyor ! Fakat kilo verenleride bu sitede okudukça , acabamı diye lahana diyeti yapıyorum! Sıfır kaçamaksız!!!!!

Vallahi bende delireceğim :) bugün 4.günüm ve evdeki tartımıza göre hala 63 kiloyum. Yani spor bile yapıyorum neden veremiyorum anlamadım :S su içiyorum diyetide uygun yapıyorum çorbayıda tıka basa yiyorum ama yok veremiyorum.

Sağlık açısından da bir sorunum yok hani veremememi sağlıcak çünkü daha önce diyetisyen ile verdiğim olmuştu. Anlamadım bu lahana çorbası beni neden zayıflatmıyor!!!! :KK53:

Konyaaaaa ben 4. Gundeyim 70 .2 kiloyla basladim simdi 68.0 kiloyum iyi gidiyor cok su iciyorum iki uc bardak yesil cay corbayi 3-4 kere icebiliyorum simdilik iyi gidiyo yani krndimi Ac hissetimiydi meyve yiyorum arada isirik CNmin cektinide yoyorum abartmadan en fazla 3 isirik ama hepsini ayni anda degil :) ara ara
Insallah boyle gider

Kız bende içiyorum su 2 litreyi geçiyor , 4 bardak yeşil çay , 6-8 küçük kase çorba.
Kılo gitmedi bende, fakat bi incelme oldu sanki, ev halkımda bunu söylüyor:KK66:

Insallah boyle gider

Kız bende içiyorum su 2 litreyi geçiyor , 4 bardak yeşil çay , 6-8 küçük kase çorba.
Kılo gitmedi bende, fakat bi incelme oldu sanki, ev halkımda bunu söylüyor:KK66:

Vallahi bende delireceğim :) bugün 4.günüm ve evdeki tartımıza göre hala 63 kiloyum. Yani spor bile yapıyorum neden veremiyorum anlamadım :S su içiyorum diyetide uygun yapıyorum çorbayıda tıka basa yiyorum ama yok veremiyorum.

Sağlık açısından da bir sorunum yok hani veremememi sağlıcak çünkü daha önce diyetisyen ile verdiğim olmuştu. Anlamadım bu lahana çorbası beni neden zayıflatmıyor!!!! :KK53:

Sende benim gibisin desene:KK66:Sabret verirsin İNŞALLAH,incelme oldumu sende hiç?

Edalı70, motıvasyon iyi oluyor, hele bide benim gibi veremeyenler için:KK43:
Sen kaçıncı günündesin? Ve verebildinmi kilo?
Ben 75 kiloyum, ve lahana diyetinin 4. Günündeyim BIIZNILLAH

Insallah boyle gider

Kızlar hani sebze yenebilir deniliyorya ama kurufasülye ve bezelye hariç. Yani kavrulmuş pırasa yenebilir değil mi ? Sebze illa ki haşlanmış olması gerekmez.

Net bişiy yok ama bu sabah çok olmayan göbeğimin ( bende kilo kalçalarda :) ) biraz küçüldüğünü hissettim ama tabi bu psikolojik olabilir :)

Psikolojik değil bence, neyse O!
(Bari böyle teselli olalım)
Youtube dan kalça eritme egzersizlerini bi araştır bence

Insallah boyle gider

İNŞAALLAH!!
Senin adına çok sevindim, artık darısı başımıza:)
Sen bu işi kavramışsın,

Son düzenleme:
Msjları okuyorumda; acayip dikkat edenler, kilo verenler, veremeyenler, kaçamak yapınca vicdan azabı çekenler..... ALLAH hepimizin yardımcısı olsun, sabır versin....
Kilo vermek- almak kadar kolay olmuyor maalesef . Ama biz bunu başaracağız İNŞAALLAH! Değilmi:KK66:))))

Cnm ben pazartesi tartilacam fazla meyve yemek kilo aldirirmi arkadaşlar ben corbayla genelde meyve tuketiyorum

kızlar selam,
dün sizin yazdıklarınızı okudum ve bir hevesle foruma üye oldum.

çorbamı hemen yaptım. evde var olanlarla. (lahana, soğan, brokoli, kabak ve kurutulmuş domates)
dün akşam çorba içtim ama biraz da çerez(çiğ badem, fındık) yedim. o yüzden sayılmaz.

bugün itibariyle başlamış bulunuyor diyetim. sabah çorba içtim ve greyfurt yedim.
öğlen çorba ve 2 halka ananas yedim.
akşam da çorba ve 2 halka ananas, mandalina ve birazdan yeşil elma yiyeceğim.

fakat başım çok ağrıyor. sabah kahvaltı yapamayacağım için çay demlemedim. çaysızlıktan başladı sanırım öğleye doğru.
hala geçmedi. ben oruç tutarken de hep başım ağrır. ama bu oruç değil, tam aç değilim demek ki çaysızlıktan:KK1:

diyetle ilgili sorularım olacak. yarın çorba+sebze günüm. ne yiycem ve nasıl yiycem bilmiyorum. brokoli ve k.bahar haşlayıp mı yesem. ama z.yağı dökmeden nasıl olacak tatları:26:

yarın akşam ki patates ödülünü kahvaltıda kullansam olmaz mı yaa:KK53:

bi taraftan tam motive oluyorum. diğer taraftan çorbayı görünce midem kalkıyor daha ilk günden. nasıl dayanıcam bilmem:KK53:

40 dakikalık tempolu yürüyüş de yaptım bugün.
yarına iyi bir sonuç bekliyorum tartıdan:KK16:

gün boyunca o kadar çok şeytan dürttü ki:KK47: dolabı açıyorum peynir bile beni çekiyor :)
resmen gelgitler yaşıyorum. tamam mı devam mı diye. daha ilk günden. neyseki bozmadım.

yeşil çay da içtim bir kupa. 3 saat önce. şimdi şekersiz Türk kahvesi içiyorum.

sanırım bu günü 1 yeşil elma ile bitiricem birazdan. çorbayı midem almayacak gibi. :KK37:

bu arada sabah 74,7 idim. bakalım yarın kaç çıkcam. eğer fark görürsem motive olucam valla.

kızlar selam,
dün sizin yazdıklarınızı okudum ve bir hevesle foruma üye oldum.

çorbamı hemen yaptım. evde var olanlarla. (lahana, soğan, brokoli, kabak ve kurutulmuş domates)
dün akşam çorba içtim ama biraz da çerez(çiğ badem, fındık) yedim. o yüzden sayılmaz.

bugün itibariyle başlamış bulunuyor diyetim. sabah çorba içtim ve greyfurt yedim.
öğlen çorba ve 2 halka ananas yedim.
akşam da çorba ve 2 halka ananas, mandalina ve birazdan yeşil elma yiyeceğim.

fakat başım çok ağrıyor. sabah kahvaltı yapamayacağım için çay demlemedim. çaysızlıktan başladı sanırım öğleye doğru.
hala geçmedi. ben oruç tutarken de hep başım ağrır. ama bu oruç değil, tam aç değilim demek ki çaysızlıktan:KK1:

diyetle ilgili sorularım olacak. yarın çorba+sebze günüm. ne yiycem ve nasıl yiycem bilmiyorum. brokoli ve k.bahar haşlayıp mı yesem. ama z.yağı dökmeden nasıl olacak tatları:26:

yarın akşam ki patates ödülünü kahvaltıda kullansam olmaz mı yaa:KK53:

bi taraftan tam motive oluyorum. diğer taraftan çorbayı görünce midem kalkıyor daha ilk günden. nasıl dayanıcam bilmem:KK53:

selamm
diyetin içeriğinde kavun karpuz olmaz deniyor ama benim bildiğim kadarıyla ananasta çok yüksek kalorili olması lazım. Belki onun yerine başka bir meyve tercih edebilirsin

Son düzenleme:
hiiii:KK52: karpuzun 100 gramı ile ananasın 100 gramı aynıymış. (56 kalori )

Allahım ne güzel başladım diyete ben böyle:KK52:

ama ananas yağ yakan bir gıda diye avutayım mı kendimi İstemk ?:26:

hiiii:KK52: karpuzun 100 gramı ile ananasın 100 gramı aynıymış. (56 kalori )

Allahım ne güzel başladım diyete ben böyle:KK52:

ama ananas yağ yakan bir gıda diye avutayım mı kendimi İstemk ?:26:

valla canım yalnızca kalorisi yüksek diye biliyordum yağ yakması konusunda bir fikrim yok :) Bence sen yinede portakal, elma, özellikle greyfurt gibi meyvelere ağırlık ver:)

X