- 24 Haziran 2013
- 3
- 1
Saol canimm...pzt patates diyeti yapcam yani su 5gunde 5kilo diyeti bakalım nolcak
Slm kizlar yarin bende yarin corbami pisircem malzemelerimi Tmm yarin basliycam insallah varmi benle baslamak isteyen yarin basliyalim kilom 70 -69 arasi geliyodu insallah ben de Veririm busefer bozmak yok hadi bana katilmak isteyen yokm1. gün: Muz haricinde istediğiniz tüm meyvelerden, istediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz. İstediğiniz kadar lahana çorbası içebiliyorsunuz. Bunun dışında, tabii ki su ve şeker eklenmemiş çaylar da serbest
2. gün: Çiğ veya pişmiş tüm sebzelerden ve tabii ki lahana çorbasından istediğiniz kadar yiyip içebiliyorsunuz. Mümkün olduğunca yeşil yapraklı sebzeleri seçmeye çalışın ve kuru fasulyeden, bezelyeden ve mısırdan uzak durun. Akşam yemeğinde kendinizi bir büyük haşlanmış patates üzerine koyduğunuz bir minik parça tereyağı ile ödüllendirebilirsiniz. Ama meyve yok.
3. gün: 1. ve 2. günleri karıştırın. Haşlanmış patates haricinde, istediğiniz meyve ve sebzeleri yiyebilirsiniz. Hem de lahana çorbası eşliğinde:)
4. gün: Sırınırsız lahana çorbası. En fazla 8 adet muz ve istediğiniz kadar yağsız süt. Bu günü, tatlı ihtiyacnızı azaltmak için düşünmüşler.
5. gün: 280-350 gram arası biftek ve 6 tane çiğ domates yiyebilirsiniz. En az 6 bardak su içmeniz gerekiyor ki, vücudunuzdan ürik asit atılsın. En azından bir kere lahana çorbanızı için. Biftek yerine, haşlanmış ya da pişmiş tavuk da yiyebilirsiniz (mutlaka derisiz olacak). 6. gün de biftek yenileceğinden, bu iki günden birinde, biftek yerine balık da yiyebilirsiniz (kızarmamış balık olacak.)
6. gün: Et ve sebze yiyebilirsiniz. Patates haricinde tüm sebzeler serbest, ayrıca eti de istediğiniz kadar yiyebilirsiniz (mesela 2-3 dilim biftek). Yeşil yapraklı sebzeler yine favorimiz. En azından bir kere lahana çorbanızı da için.
7. gün: Kahverengi pirinç, şekersiz meyve suları ve sebzeler. Karnınızı lahana çorbası ve sebzelerle doldurmaya çalışın. Kahverengi pirinci de yağsız olarak bir tabak yiyebilirsiniz.
Gelelim çorbanın tarifine.
Malzemeler:
- Yarım baş lahana (eğer büyükse)
- 6 tane taze soğan
- 2 yeşil biber
- 3-4 adet domates (isterseniz daha da fazla)
- 3 havuç
- 300 gram kadar mantar
- 1 kereviz
- Tuz, karabiber, biber, maydonoz, köri, sarımsak, vs.
- İsterseniz et/tavuk suyu tableti
(Ben de bir siteden bulup yazdim,ama bu sekilde aynen.Allah yardimcin olsun.bu diyeti tavsiye etmemekle beraber,yine de kolayliklar diliyorum!)
Slm kizlar yarin bende yarin corbami pisircem malzemelerimi Tmm yarin basliycam insallah varmi benle baslamak isteyen yarin basliyalim kilom 70 -69 arasi geliyodu insallah ben de Veririm busefer bozmak yok hadi bana katilmak isteyen yokm
Bende yarın başlıyorum ins iii sonuç alırım bu ara istahim yok migdemin küçüldü gunu hissediyorum umarim tam zamanıdırSlm kizlar yarin bende yarin corbami pisircem malzemelerimi Tmm yarin basliycam insallah varmi benle baslamak isteyen yarin basliyalim kilom 70 -69 arasi geliyodu insallah ben de Veririm busefer bozmak yok hadi bana katilmak isteyen yokm
Bende bugün yeniden başlıyorum bu diyete. zamanında yapmıştım çok etkili olmuştu. birlikte yapalım cancağızım, ben katılıyorum sana
Ben 57 kiloydum hamile kaldım hoop 15 kilo aldım yetmedi doğum sonrası aldım 15 de sütüm yoktu olsun diye tahin pekmezler hosaflar ballar helvalar aman tanrım tatlı krizi geçiriyordum velasil oldum 90 boyum 173 fazla kilomu gösteriyorum ama bülten ersoy gibi duruyorum su aralar oğlum 3 yasinda daha ilk kez diyet yapicam hayatımda ins hersey yolunda gider allam ne olur dur de bana artik cok sıkıldığını bu kilolardan
canım keşke benimde öyle olsaydıpcos yüzünden 90 kg oldum bende. şimdi hastalıklarım düzeldi ama kilolar kaldı. tabi kilolarda baki değil gidecek onlar. benimde boyum 1.70 fazla göstermiyorum ama tombik duruyorum. mayıstada düğünüm var. napıp edip zarif bir hatun olmam farz
Bende bugün yeniden başlıyorum bu diyete. zamanında yapmıştım çok etkili olmuştu. birlikte yapalım cancağızım, ben katılıyorum sana
canım keşke benimde öyle olsaydıpcos yüzünden 90 kg oldum bende. şimdi hastalıklarım düzeldi ama kilolar kaldı. tabi kilolarda baki değil gidecek onlar. benimde boyum 1.70 fazla göstermiyorum ama tombik duruyorum. mayıstada düğünüm var. napıp edip zarif bir hatun olmam farz
Bende bugun basliycam ins ben 1 haftadır ekmeği kestim yemek porsiyonlarini kistim cok su icmeye uğraşıyorum bide baska bitr yerde okudum ilik su bol.bol sirkeli sabah ac limonlu gun icinde sade regl döneminde de tatlı isteğini bastirmak icin tarcinli balli ilik su derde devaymis onuda uyguluycam plates Twister yapıyorum plates haftada 2 3 gun yapicam zaman bulamıyorum çünki bakalim hayırlı işler diyelim ...Slm kizlar bende bugun basladim corbami sabah pisirdim, biraz aci olmus ama tadi fena degil sabahtan beri uc tas ictim birazcik esinle tost kacamagi yaptim ama kosesinden aldim cok degil gene devam uc meyve yedim sabahtan beri . Iyi gidiyor simdi yesil cayimi iciyorum bol suyumuda tabiki hadi bakalim hayirlisi benimle yapmak isteyen varsa buyursunberaber yapalim sabah kilom 70 ti bakalim iki gune yazarim kac oldumu
Kızlar bende Dün tamamiyle başladım pazar gecesi tam 72,80 gr.dım bu sabah su çorba ve çay içmeme rağmen 70,30 gr.dım
Çorba mucize gibi kesinlikle tadı çok kötü değil annem yparken acısını biraz fazla koymş bu soğukta kaynar kaynar içmek bence güzel.
Deneyin kesin sonuç
merhaba arkadaşlar...
Bende bu diyete dün başladım. Ama benim mide rahatsızlığım olduğu için dün sürekli aynı çorbayı içmekten bulantılar meydana geldi, bende bugün sabahları yarım dilim ekmek ve sadece domates ile salatalıkla birlikte kahvaltıya karar verdim. Daha 1 güncük oldu ve tabi ki daha hiç bir değişiklik yok :) umarım işe yarar ve o 10 kiloyu verebilirim.
bugun dedıgım gıbı basladım yaptım corbamı ama cok ıgrenc nasıl ıcılecek bu ya dıyordum bu kadar ıgrenc olamaz dıye ama sımdı ogure ogure ıcıyorum dıyenlere cok pıs hak verıyorum 1 saat olü gıbı yattım resmen mıgde bulşantısındanbıde bısey sorucam ya benım corba cok puturlu kaldı böyle mercımek gıbı olmadı az pısırdım ondanmı acaba yoksa normeldede boylemı oluyor.....