Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

az once lahanaları düdüklüye attım blendırdan geçirip baharatlarla falan kıvama getirmeyi düşünüyorum.. bakalım nasıl olacak tadı.. 5 kilo fazlam var acil vermem gerek umarım başarabilirim .. kilo verenler yazarsa sevinirim

Bende başlayıp devam ettirememiştim ramazan falan filan derken. Bugün başladım. Hergün yazalım kim ne kadar vermiş. Birbirimizi motive edelim. 67.6 ile başladım hadi bakalım hayırlısı olsun kızlar :)

selam kızlar bende bugün başladım lahana çorbasına bir kere daha yapmıştım 7 günde 3.5 kilo vermiştim bakalım bu sefer ne kadar vericem 5 kilo fazlam var iinşllh veririm

diyete başlayan hatunlar hergün kilomuzu yazarsak daha çok motive oluruz sankii benn 64.7 kg başladım

merhabalar,,
ben bu diyeti 5 sene evvel apmıştım sonucta süperdi sadece bes gün dayanabildim artık içemiordum midem kalkıyordu kestim ve 6 kilo vermiştim ertesi haftada diyetisyene gittim, süper bi diyetle 5 kilo daha verdim uzun bir süre kilo almadım sı-onra evlendim, hamile kaldım ve çok kilo aldım veremedim aslında vermek içinde bi çabam olmadı ama artık yavas yavas vermek istiyorum.

önce bu dietle başlayıp nefsimi frenlemek arkasından yine diyetisyene gidicem.

bu gun yarın malzemeleri hazırlayıp baslamak istiyorum..

burdan paylaşımda bulunucam sizden gelenlerlede motive olucam herkese kolay gelsin arkadaşlar.........

selam kızlar dün gece hazırladım çorbamı ve bugun başladım umarım deva ettirebilirim :26::26:

hoşgeldiniz, inşallah sizde hergun yazıcam diyip, hiç yazmayanlardan olmazsın, gelişmeleri merakla takipteyim

hoşgeldiniz, inşallah sizde hergun yazıcam diyip, hiç yazmayanlardan olmazsın, gelişmeleri merakla takipteyim

hoşbulduk insanlar bakıyor kimse yazmıyorsa çıkıyor sanırım bende bazen öyle yapıyorum bugun 2.günüm sabah çorbayı çok içemedim midemi bulandırdı ama şimdi iyiyim

hoşbulduk insanlar bakıyor kimse yazmıyorsa çıkıyor sanırım bende bazen öyle yapıyorum bugun 2.günüm sabah çorbayı çok içemedim midemi bulandırdı ama şimdi iyiyim

Benimde midemi bulandırıyor içmeye çalışıyorum gerçekten etkili bir çorba ama içmek çok zor. Bu arada bazı zorunlu nedenlerden dolayı düzenli yapamadım ben. Bir yere gidiyorsun zorla yediriyorlar yaa. :)) hele annemle kayınvalidem offf :)

heheh benimde nişanlım beni delirtiyor hastalık sonucu aldığım kilolarımı veremiyorum bi türlü destek ol bana diyorum köstek oluyor eşşek

Bak yine bir ev gezmesi ve yine yedik börekleri yaa :))) bu ısrarcılık olmasa kimse kilo almaz bence :)

arkadaşlar ben bugün başladım ve bu gidişle 6 7 kase içeceğim gibi geliyor bi sakıncası olmaz değil mi? Bir de bayram tatili sonuna kadar 5 kilo verebilir miyim sizce 7 8 kilo fazlam var da 5 versem yeter yani?

arkadaşlar ben bugün başladım ve bu gidişle 6 7 kase içeceğim gibi geliyor bi sakıncası olmaz değil mi? Bir de bayram tatili sonuna kadar 5 kilo verebilir miyim sizce 7 8 kilo fazlam var da 5 versem yeter yani?

Valla bence ne kadar çok içersen o kadar yağ yakıyor vücudun. Çok içsende sorun olmuyor diye biliyorum. Kolay gelsin yaz buraya kilo verirsen :)

kızlar bu topic benim kadınlar kulubündeki ilk göz ağrım...geçen yıl bu zamanlar kilo sorunumu sonsuza dek çözmek için buralarda az gezmedim.
hayatımda ilk kez listeli bir diyet yaptım; o da bu lahana kürüydü.
geçen yıl 70 kilo civarındayken 7 günde 2,5 - 3 kilo arası birşey vermiştim.birkaçgün içinde yarısı geri gelmişti.su kaybıydı sonuçta .yani haftada 1 kilo vermiş oldum.2 kilo için bu eziyete değmez bir daha asla yapmam dedim ama bir dönem kilo vermem durunca yine başladım 2. gün bıraktım,yutamadım.
gelelim bu yıla.
aslında hedefime ulaştım ama bazı nedenlerden 2- 3 kilo kadar aldım.4-5 haftadır veremiyorum.bende tekrar meşhur çorbamı hazırladım ama tarifteki gibideğil.
bolllllllll soğanı az zeytinyağ ve suyla güzelce kavurdum. 3-4 domates rendeledim.ilk tencerede maydanoz evde vardı ziyan olmasın diye koydum ama 2. yapışımda koymadım.içinde tadı çok kötü oluyr,hiç gerek yok.bolllllllllllllllll pul biber koydum.ağzım yana yana yedim.çok tuzlu yemem normalde bunada lezet versin diye az tuz koydum tuzsuz iğrençti.kısacası damak tadımdan çok fazla ödün vermeden güzel bir kapuska yaptım.genelde karatay diyetine uymaya çalışıyorum.bu kapuskayı da öğün araları 5 saat olacak şekilde yedim.protein günlerinde 2 kk kadar az yağlı peynir yedim.peynirsiz 7gün duramam ben.bugün kahvaltıda 5fındık+3 badem yedim.yanımda yediler canım çok istedi.pişman değilim.aşırı yemedim sonuçta...
kısacası bu sefer verecek kilom az olduğu için fazla kasmadım.
sonuç 5 günde 1800 gr gitmiş.süper bence.
geçen yıl kendime boşuna işkence etmişim.
yarın diyetimin son günü.cuma sabahı toplamda kaç kilo gittiği belli olacak.200-300 gr daha gider sanırım.
bu arada haftaiçi her öğlen 1 saat yürüyorum.her akşam da jıllıan shred yapıyorum.
sporsuz olmuyor arkadaşlar, bilginize....

Arkadaşlar ben 4. Güneyim 100gr vermedim diyeti hiç bozmadım neden moralim bozuluyor

bendede öyle olmuştu.sonra birden bire çok veriyorsun.vazgeçme. bağırsak düzenin iyiyse rahat verirsin.lahana diyetinin mantığı bu zaten;hafif beslenip, hergün düzenli boşaltım yaparak hafiflemek...

Bende bu sabah bu çorba diyetine başladımm ayyyy çok iğrenç kaşıkla içmeye dayanamadım bardakla içiyorum daha doğrusu içmeye çalışıyorum ama çok zor 83 ile başladım bakalım bir hafta sonra kaç olucam kilo veren arkadaşlar nekadar zamanda kaç kilo verdiklerini yazıp söylerlerse en azından bizim içinde motivasyon olur belki ozaman çorbayı daha bir iştahla içeriz 😃

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…