Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

slmm
bugün diyetimin 3. günü. ilk gün akşam tartıldım 400gr gitmişti, dün akşam tartıldım 600 gr gitmiş. yani toplamda 1 kilo gitti
az önce tartıldım dünün aynısı ama tok karnına tartıldım bugün. eminim 300 gr falan gitmiştir.
çorbayı daha çok içmem gerekiyor sanırım. günde sadece 2 kase içiyorum.'ne kadar çok içerseniz o kadar yağ yakar' diyodu. bir düdüklünün ağzına kadar dolu ve daha yarılanmadı bile

slm kızlar bende başlıyorum bakalım masıl olcak ılk defa yapıcam su fazla olan 6-8 kılomdan kurtulmaz ıstıyorum artık :)) Ben bu tarıfı buldum dogrumu acaba bıde lahana bu bıldıgımız laha dımı beyaz olan sarma falan yaptıgımız dımı yanlıs anlamadım :)gitsin yağlar

benım tarıf bu kızlar

yağ yakıcı çorba tarifi:

1 orta boy lahana,

6 büyük soğan,

1-2 domates,

2 yeşil biber,

1 demet maydanoz.

Tarif doğru ben de bu akşam üşendim, yarın yapıp başlıycam. Daha önce 8 kilo vermiştim bakalım bu kez nolucak.:26:

Tarif doğru ben de bu akşam üşendim, yarın yapıp başlıycam. Daha önce 8 kilo vermiştim bakalım bu kez nolucak.:26:

bende baslayamadımm hala ev di iş ti cocuktu derken :) aldım bugun yarın yapıcam ıns :) bıldıgımız lahana degılmı

malzemeleri ben de aldım ama evde hazırlanmayı bekliyorlar ancak 7 günü bitirip paylaşanı görmedim, bilen var mı:)

malzemeleri ben de aldım ama evde hazırlanmayı bekliyorlar ancak 7 günü bitirip paylaşanı görmedim, bilen var mı:)
bende dün başladım diyete ancak tam regl öncesi döneme denk geldi ve reglime 2 gün kaldı.acaba bu durum kilo verilmesine engel olur mu? Bilgisi olan var mı?

yağ yakıcı dediler başladım 3.günümdeyim bu çorba yedikçe karnı şişiriyo ama doyurmuyo 3 gündür şişmiş bir karınla geziyorum günlük suyumu ve yeşil çayımıda içiyorum bu arada, henüz tartılmadım ama verirsem yazıcam buraya

Son düzenleme:

lahana vücuttaki ödemi atmaz mı , neden şiştin ki?

Bugun çorba ve meyva gunumdu corba ıctım tamm bı sekılde bulyondu falan tadı eh ıste oluor ama sürekli içilecek gıbı degıl ya bugun sadece bır kase kadr ıctım tekrar içebılırmıyım bılemıyorum ıctıkten sonra mıgdem cok kotu oldu

kısçelerim selaaaaaaaaaaaaaaaaaam.

ben bu diyeti yapcaktımda, ne biliyim çorba falan hazırdı ama tadı çok kötü yaaaaaaaaaaaaaaa

2 gündür tekrar diyetteyim 300 gram gitmiş bile ayyyyyyyyyyy

Merhaba kizlar bende corbami yaptim diyetime yarin baslayacagim bu diyetle daha once toplamda 14 kilo vermistim 2 aydir deli gibi yiyorum ve 4 kilo aldim 75 kiloyum. Hedefim ilk once 70 yani 10 gun icinde 70 kiloya ulasmak istiyorum. Sonra 3 gun ara ve 10 gun daha yapmak istiyorum bana katilmak isteyen arkadaslar var mi acaba? Hadi birlikte birbirimizi motive edelim ve baslayalim...

Bende malzemelerimi aldım bu akşam gidip yapıcam yarın bismillah başlıcam ilk 7 gün sadece lahana çorbası içmeyi düşünüyorum sebze meyve et falan bu tarz şeyler le uğraşmak zor oluyor benım için acıktıkça çorba yemek niyetindeyim zaten ne kadar çok içilirse o kadar çok kilo verilebiliyor.Beni en çok gaza getiren Sinem Kobal'ın bunu 1 ay boyunca yapıp 5 kılo vermesı o bile bu kadar azmedip dayanabildiyse biz neden yapamayılım kız zaten dal gibi ben kilomu gün gün yazmayı motive olmayı sizlerle beraber bu diyeti yapmayı istiyorum umarım bana katılıp kaybedilen kilolarını buraya yazmayı isteyen arkadaşlarım vardır.Benim boyum 1.70 kilom 65 ben kilodan çok kendisini devamlı ölçen birisiyim benim için önemli olan açıkçası tartı değil incelmek bu arada pilatesede yeni başaldım evde kendim tüm pilates aletlerini tam takım olarak aldım 1 saate yakında genelde yürümeye çalışıyorum.Ben açılışı yapıyorum katılmak isteyen benle beraber yola çıksın görüşmek üzereee...
boy:1.70
kilo:65
bel:72
bel altı :84
basen:102
üst bacak:59
alt bacak :44

arkadaşlar geçen hafta pazartesi yaptım 2 kilo verdim bu diyeti eksiksiz yaptığımı söyleyemicem çünkü kaçamaklar yaptım bir de çorbayı sadece cuma gününe kadar içip hafta sonu bıraktım ama yine de farkettirdi kendini, bi daha yapıcam bu hafta (kaçamaksız)

Merhaba arkadaşlar ben nebahat;
Bende bu diyeti yapmak istiyorum ama tarifini göremedim yardımcı olursanız sevinirim.
Ben ikinci doğumumu yapalı 8 ay oldu ve artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
Şu an 95 kiloyum malesef ben daha önce de lahana çorbası diyeti yapmıştım 1 ayda on kg vermiştim sizin burda konuştuğunuzda aynı tarif mi diye merak ettim.
Yalnız gerçekten olmuyor bende bu çorbayı pişirip szilerle beraber devam ettirmek istiyorum inşallah.

Merhaba ben dün akşam bu çorbayı yaptım 4 adet soğanı 1 kırmızı biber 2 yeşilbiber ve 2 adet kabukları soyulmuş domatesi yağsız tencerede susuz kavurdum,daha sonra bir kerevizi saplarıyla doğrayıp onuda içine attım onunda çevirdim ve arkasından yarım lahanayı ince ince doğradım ve onuda tencerede iyicer yumaşamısını sağladım kavurdum yani daha sonra düdüklüde hazır domates corbası yaptım ve içine bu tenceredeki karışımıda atarak hiç tuz koymadan 30 dk pişirdim ve şu anda da yiyarum tadı gayet güzel tüm sebzelerin kokusu gitti yemesi kolay sabah 1 kase yemiştim iş yerinede 2 kavanoz getirdim akşamda yemeyi düşünüyorum benim tarifim bu tek eksik maydanoz du onuda bu yemegim bittikten sonra koyucam evde yoktu çünkü hedefim 60 kilo olmak umarım verebilirim bayrama kadar .

Benim daha önce yaptığım lahana çorbası tarifi :
4 bağ lahana
4 adet kereviz
1 demet maydonoz
1 demet taze soğan
1 demet taze nane
4-5 adet çarliston biber
4-5 adet domates

ben de dün akşam yaptım, domates koymadım ama, şu anda içmeye çalışıyorum ama gitmiyo
içine ne koysam bilemedim, hazır çorba ilave etsem mi acaba diye düşünüyorum,

Buradaki yorumları okuyup lahana çorbası yapmaya kara verdiğimde kilomu 65 zannediyordum ki dün sabah bismillah dediğimde 66 kiloyu göstermişti tartı dün bütüngün çorba içmeme ve 2 lt reden fazla su içmeme rağmen bu sabah 64.2 çıktım ama ben sadece çorba içiyorum listedeki meyve ve sebze menülerini uymuyorum açıkçası bu şekilde devam etmek fikrindeyim.7 gün sonunda görücez ama hergün yazıcam kaç gram verdiğimi...

ben de dün akşam yaptım, domates koymadım ama, şu anda içmeye çalışıyorum ama gitmiyo
içine ne koysam bilemedim, hazır çorba ilave etsem mi acaba diye düşünüyorum

Merhaba cnm ben daha önceki yorumları günlerdir okuyorum dünde okuduklarım arasında hazrı mantar çorbasıyla yapanlar olmuş ve mis gibi mantar koktuğunu soylüyorlar ben mantar çorbasını çok severim bu akşam tekrar yapıcam mantar çorbasıyla denicem ezogelin de koyabilirsin sevdiğin herhangi bir tat içmene dahada yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…