- 24 Temmuz 2012
- 609
- 1.051
slm kızlar bende başlıyorum bakalım masıl olcak ılk defa yapıcam su fazla olan 6-8 kılomdan kurtulmaz ıstıyorum artık :)) Ben bu tarıfı buldum dogrumu acaba bıde lahana bu bıldıgımız laha dımı beyaz olan sarma falan yaptıgımız dımı yanlıs anlamadım :)gitsin yağlar
benım tarıf bu kızlar
yağ yakıcı çorba tarifi:
1 orta boy lahana,
6 büyük soğan,
1-2 domates,
2 yeşil biber,
1 demet maydanoz.
Tarif doğru ben de bu akşam üşendim, yarın yapıp başlıycam. Daha önce 8 kilo vermiştim bakalım bu kez nolucak.:26:
bende dün başladım diyete ancak tam regl öncesi döneme denk geldi ve reglime 2 gün kaldı.acaba bu durum kilo verilmesine engel olur mu? Bilgisi olan var mı?malzemeleri ben de aldım ama evde hazırlanmayı bekliyorlarancak 7 günü bitirip paylaşanı görmedim, bilen var mı:)
yağ yakıcı dediler başladım 3.günümdeyim bu çorba yedikçe karnı şişiriyo ama doyurmuyo 3 gündür şişmiş bir karınla geziyorum günlük suyumu ve yeşil çayımıda içiyorum bu arada, henüz tartılmadım ama verirsem yazıcam buraya
lahana vücuttaki ödemi atmaz mı , neden şiştin ki?
Merhaba ben dün akşam bu çorbayı yaptım 4 adet soğanı 1 kırmızı biber 2 yeşilbiber ve 2 adet kabukları soyulmuş domatesi yağsız tencerede susuz kavurdum,daha sonra bir kerevizi saplarıyla doğrayıp onuda içine attım onunda çevirdim ve arkasından yarım lahanayı ince ince doğradım ve onuda tencerede iyicer yumaşamısını sağladım kavurdum yani daha sonra düdüklüde hazır domates corbası yaptım ve içine bu tenceredeki karışımıda atarak hiç tuz koymadan 30 dk pişirdim ve şu anda da yiyarum tadı gayet güzel tüm sebzelerin kokusu gitti yemesi kolay sabah 1 kase yemiştim iş yerinede 2 kavanoz getirdim akşamda yemeyi düşünüyorum benim tarifim bu tek eksik maydanoz du onuda bu yemegim bittikten sonra koyucam evde yoktu çünkü hedefim 60 kilo olmak umarım verebilirim bayrama kadar .