- 24 Aralık 2012
- 62
- 1
kızlar selam 2.parti lahana diyetinin 4,gün raparu 1,4 kg 71 kilo olmuşum
ilkinde 4.günde 2,5 vermiştim bence başarılı ve 69 kiloyu görmeme 2 kilocuk kaldı :)))))
Senenin başında bu diyeti yapmıştım :))) Bu diyetten önce resmen moralsizdim başlamadan önce 75 kilo idim diyetisyene gidip kilo veremiyordum endokronoloji servisine yönlendirildim testler vs vs umudumu kesmiştim sanrım kilo veremiyorum diye ama şunu anladım ki stres yaparsak takıntı yaparsak ne yaparsak yapalim kilo veremiyoruz bu da bir etkenmiş stress o dönemler lahana diyetini deneyeyim dedim ve topicteki yazılarımdan paylaşım yaptim :) 1 haftayı tam 2.partiyi 4 gün yapmiştim 15 gün ara vererek ve sonuçta 4 kilom gitmişti bu benim için büyük bir mucize idi sonrası yavaş yavaş gitti çünkü gerçek ben çok zor kilo veriyorum :) Şu an ise 68,4 kiloyum ve gördüğünüz gibi almadım hiç önemli olan diyet sonrası abartmamak dikkat etmek vs hatta 67,2 gördüm şimdiki hedefim 65 kilo olmak ve lahanaya mevsiminden dolayı dönmek istiyorum muhtemelen önümüzdeki haftalarda başlarım hepinizi kolay gelsin motive olmanız için yazdım :) Diyete başladığımda günlük bildiri yapacağım