Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

ben de dün akşam yaptım, domates koymadım ama, şu anda içmeye çalışıyorum ama gitmiyo :KK43:
içine ne koysam bilemedim, hazır çorba ilave etsem mi acaba diye düşünüyorum

Merhaba cnm ben daha önceki yorumları günlerdir okuyorum dünde okuduklarım arasında hazrı mantar çorbasıyla yapanlar olmuş ve mis gibi mantar koktuğunu soylüyorlar ben mantar çorbasını çok severim bu akşam tekrar yapıcam mantar çorbasıyla denicem ezogelin de koyabilirsin sevdiğin herhangi bir tat içmene dahada yardımcı olacaktır.

bu süper oldu işte :) çalıştığım için evden kavanozla çorbayı getirmiştim, sabah ısıtmadan içtim biraz ama içim kalktı, öğlen hazır çorba alıp karıştırayım bakalım nasıl olacak, sıcak içilio yine,
ben malesef 73 kiloyum bakalım ne kadar vericem
ben de hergün yazıcam,

Merhaba kizlar yaa ben basladim basliyorum derken bu diyete hala baslayamadim oglus cok hasta oldugu icin ilgilenemedim corbam bir kenarda bozuldu gitti. Ama az once tekrar yapmaya basladim arkadaslar allahtan bir mani cikmazsa bende yarin baslayacagim artik...kilom 76 cikti azonce tartildim. Hedef 70 bakalim ne kadar surede verebilecegim...

kızlar bugün 2. günümdeyim,
sabah tartıldığımda 500 gr vermiş olduğumu görünce gözlerim parladı :)
tavsiyeler;
hazır çorba ile karıştırıcaksanız ki başka türlü içilmio malesef, mantar çorbası ile deneyin, tadı süper oluo, domates çorbası ile kötü oluor,
bilginize ve ilginize :)

Evet kızlar herkese şiddetle tavsiye ediyorum mutlaka yapılması gereken bir şok diyet hem moral aşısından hem de taşları yerinden oynatmak için süper sanırım ben bu diyeti yürüyüş ve pilatesle desteklediğim için 2. günün sonu yani bu sabah 63,2 geldim yani düne göre 1 kilo daha gitti yaklaşık 2 litre su içiyorum.Hergün motivasyonum daha da artıyor 7 günün sonunu çok merak ediyorum :))

okuya okuya gaza geldim... bu akşam alıyorum lahanamı yarın başlıyorum Allah ın izniyle....

haftasonu gözünüzü kapayın herşeye 2 sadece oruç tutarken 1 ay nasıl durduk bırakmayın derim ben böyle güzel gidiyorrken :)

ozaman fazla kaçırmamaya çalış en tehlikeli zamanlar herkes evlendikten sonra mutlaka kilo alır bence dikkat et rahatlık ve rehavet ve kış aylarında tv seyrederken çay yanına kuruyemiş ve bisküvi atıştırmaları çok fena istediğin kiloya geldiğinde yada yaklaştığında sıkılırsan haftada 3 gün yap bu lahana diyetini ben istediğim kiloya geldiğimde aynen bu şekilde yapıcam haftanın 3 günü kontrollü gidicem 4 aşıraya kaçmadan istediklerimi yicem gelen yağlar olursa hemen yakmak için :)

ozaman fazla kaçırmamaya çalış en tehlikeli zamanlar herkes evlendikten sonra mutlaka kilo alır bence dikkat et rahatlık ve rehavet ve kış aylarında tv seyrederken çay yanına kuruyemiş ve bisküvi atıştırmaları çok fena istediğin kiloya geldiğinde yada yaklaştığında sıkılırsan haftada 3 gün yap bu lahana diyetini ben istediğim kiloya geldiğimde aynen bu şekilde yapıcam haftanın 3 günü kontrollü gidicem 4 aşıraya kaçmadan istediklerimi yicem gelen yağlar olursa hemen yakmak için :)

:) kış gelmesin yahu, kışın yemekten başka bişi yok ki yapacak
kocam yese lahanadan süper olurdu, ama o sadece lahana dolmasını yiyor,

Yarın sabah tartılmayı sabırsızlıkla bekliyorum umarım yine kilomda eksilme olur motivasyonum çok yüksek sizlerde diyete başlayın paylaşımlarda bulunun arkadaşlar....

selam kızlar,
dünden bugüne kilomda değişiklik yok, :KK43:
hiç kaçamak yapmadan 3. günümdeyim,
yarın sabahı bekliyorummm
sizlerde ne var ne yok?

evet 3.günün sonu kilom aynı 63,2 fakat incelme santim santim başladı bu bakımdan aynı kalmak beni demorelize etmedi çünkü ölçülerim küçüldü muhtemelen yarın düşüş olur yani hala diyetimde emin adımlarla gidiyorum sporla beraber 3 hafta sonra tatilde iyi sonuçları gördüğümde daha da mutlu olucam herkese kolay gelsin sabredin ....

selam kızlar,
dünden bugüne kilomda değişiklik yok, :KK43:
hiç kaçamak yapmadan 3. günümdeyim,
yarın sabahı bekliyorummm
sizlerde ne var ne yok?

sanırım 3. gün kilolar duruyor ben daha önceki yazılarıda okudum çoğunluk bu şekilde ama sonraki günlerde tekrar kilo verimi başlıyor eğer sabredersek bundan sonraki kilo kaybı çoğunlukla yağdan olucak

Son düzenleme:
Merhaba kizlar. Ben bu diyeti yapiyorum fakat kilo gitmiyor ama hacimsel olarak kuculuyorum . Yani incelmeye basladim fakat suanda hic kilo veremiyorum,incelme disinda hicbirsey yok

Gunluk kac kase iciyorsunuz kizlar

canım kilodan kaybetmedim diye üzülme demekki senin vücudunda bizim ki kadar ödem yokmuş ben 2 günde 2,8 kilo kaybettim fazladan 2,5 kilo su taşıyormuşum 300 gr na yağdersek incelme oluyorsa kilo kaybıda olur bende düne göre aynıyım fakat incelme bende de başladı mezurayla ölçüyorum kendimi devamlı ilk baştada ölçülerimi yazmıştım forum da zaten...

bengün de 8 fincandan fazla içiyorum ama başka birşey emiyorum bir de 3 fincan form çayı 2 lt su birde canım dün akşam 2 si bir arada kahve istedi onu içtim bugünüde bitirdim sayılır geceyide bitirirsem 4. günede atlatmış olucam yarın umarım kilom oynar

Arkadaslar pazartedi bende aranizdayim ins. 72 kiloyum ins. Altili sayiyi görürüm ins. tartildigimda

Kizlar ben bu diyete dun basladim tamamen. Ama dun kacamaklarim oldu ve bol corba ictim. Herseye ragmen kendimi cok hafiflemis hissediyorum. Kiloma bakmadim zaten daha dun basladim sadece yemegin verdigi agirlik yok vucudumda cok rahatim o yuzden...

slmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar ben bu diyeti yaptığıma çok pişman oldum:KK14: ilk başta evt kilo verdim ama sonrasında fazlasıyla geri aldım. eğer kendimi ciddi şekilde frenlemeseydim daha da alabilirdim. 4 gün yaptım bu diyeti.normalde fazla ekmek yemememe rağmn bıu diyetten sonra sürekli ekmek yedim. pilavın yanında bile canım acaip şekilde ekmek ister oldu. en iyisi hiç diyet yapmadan alışkanlıkları değiştirmek ve hareket:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

X