ben de dün akşam yaptım, domates koymadım ama, şu anda içmeye çalışıyorum ama gitmiyo
içine ne koysam bilemedim, hazır çorba ilave etsem mi acaba diye düşünüyorum
Merhaba cnm ben daha önceki yorumları günlerdir okuyorum dünde okuduklarım arasında hazrı mantar çorbasıyla yapanlar olmuş ve mis gibi mantar koktuğunu soylüyorlar ben mantar çorbasını çok severim bu akşam tekrar yapıcam mantar çorbasıyla denicem ezogelin de koyabilirsin sevdiğin herhangi bir tat içmene dahada yardımcı olacaktır.
okuya okuya gaza geldim... bu akşam alıyorum lahanamı yarın başlıyorum Allah ın izniyle....
haftasonu gözünüzü kapayın herşeye 2 sadece oruç tutarken 1 ay nasıl durduk bırakmayın derim ben böyle güzel gidiyorrken :)
ozaman fazla kaçırmamaya çalış en tehlikeli zamanlar herkes evlendikten sonra mutlaka kilo alır bence dikkat et rahatlık ve rehavet ve kış aylarında tv seyrederken çay yanına kuruyemiş ve bisküvi atıştırmaları çok fena istediğin kiloya geldiğinde yada yaklaştığında sıkılırsan haftada 3 gün yap bu lahana diyetini ben istediğim kiloya geldiğimde aynen bu şekilde yapıcam haftanın 3 günü kontrollü gidicem 4 aşıraya kaçmadan istediklerimi yicem gelen yağlar olursa hemen yakmak için :)
selam kızlar,
dünden bugüne kilomda değişiklik yok,
hiç kaçamak yapmadan 3. günümdeyim,
yarın sabahı bekliyorummm
sizlerde ne var ne yok?
Gunluk kac kase iciyorsunuz kizlar