Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

süper ortam kalabalıklaşmış harika pazartesi günü bende dahil olacağım ve o zamana kadar sizler harika kilolar vermiş olacaksınız ama tavsiye ediyorum sonrasında lütfen dikkat edin kilo almayacaksiniz takipteyim :)))

Çok teşekkür ederim . İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara hızlıca ve sağlıklıca kavuşuruz.

2 gündür baş ağrısı çekiyorum ama adaptasyon süreci gibi düşünüyorum . Normalde çok yemek yiyen biri değilim ama o kahveyle yenen kekler çikolatalar beni zorluyor galiba

unutmadan bıde telımın saatını her 2 saate bır alarm kurdum alarm çalınca çorbamı yıycem..böyle bı sıstem buldum kendıme elma dıyetınıde o şekıl yapmıştım bı dene ıstersen
Iyi bi taktik aslinda bende oyle yapayim duzenli olur en azindan

Evet canim ortam cok guzel sende iyi hazirla kendini simdiden...

Insallah canim ya bas agrisi Olur ilk gunler normal...dusunmemeye calis bol su ic masaj yap yada vaktin varsa uyu biraz sade kahve iyi geliyor benim bas agrima dene bakalim hemde istahini kapatir kahve...

Bugun öglenden bu saate kadar disardaydim.nolmalde hayatta ac kalmam disarda mutlaka biseyler atistirirdim..ama diyete sadik kalmak sonradan pisman olmamak icin isim bitince koşa koşa eve geldim ve koca bi kase lahana yemeginden doldurdum yiyorum

ooo süpersin valla maşallah hep böle devam edersin umarım ALLAHIM bol sabır ve irade versin hepimize
benimde günüm cok güzeldi 5 kase çorba içtim büyüktü kasem öle küçük falanda değil yani

ooo süpersin valla maşallah hep böle devam edersin umarım ALLAHIM bol sabır ve irade versin hepimize
benimde günüm cok güzeldi 5 kase çorba içtim büyüktü kasem öle küçük falanda değil yani
..Aminnnn başka türlü bu kilolardan kurtulacagimiz yok..dogumdan sonra 83 kiloydum bugune kadar hep diyetlerle ugrasdim.aldim verdim aldim verdim sonunda bu kiloya geldim..daha önce bikac iez daha 65 i görmüştüm ama diyeti birakinca otomatikman kendimi yemege verdim ve kilolar geri geldi.bu sefer 65 i kırmak istiyorum bu corbayla en azindan bi 3 kilo verip 62 olmak hedefim.eminim hepimiz biraz sabır ve gayretle bununda üstesinden gelicez.sonucda 1 hafta aylarca degil yaa.sayili gün çabuk gecer...dayaninn kızlar pes etmek yokk...

Aynen bizde takipdeyizz:))) bir an önce aramiza katilki bu zorlu yolda birbirimize destek olalim..

sen bide bana sor bende doğumdan sonra 96 kiloydum kendi cabamla diyetsiz 87 ye düştüm kısarak bazı seyleri... en sonunda 87 de karar kıldım zayıflamaya aslında ilk hedefim 70 di ama suan 65 daha sonrada 60 tabi... bende 65 e kadar düştüm eylül ayında sonra sigarayı bıraktım inan 2 ayda sonuç bu işte 8.5 kilo aldım inanıyorummki bukez olacak ve ben yeni yıla en azından 65 ve altı olarak gireceğim... bi hafta yada 10 gün yapöayı düşünüyorum nereye kadar dayanırsam bakalım...bu arada sen gerçekten cok destek oluyorsun bana teşekkür ederim...

evet ilk günü tamamladım nihayet hem kolay hem zordu açıkçası...
5 kase büyükçe çorbamı içtim
5 fincan 9 lu cayımı içtim
2.5 litre suyumuda bitirdim
bu arada sölemeyi unuttum ben ayrıca ek olarak sarımsak zencefil kürünüde yapıyorum 2 brd onuda içtim sabah ve aksam olmak üzere
yarım saat yürüyüş yaptım
biraz basım ağrıyo suan ama olsun

Rica ederim canım ne demek aynen bende senden destek aliyorum..demekki hep destek tam destek

Masallah sende süpersin ilk gunü kazasiz atlasmissin bendede arada basim agriycakmis gibi hissediyorum..corbamin yarisi bitti bile bugun yarinda kalan yarisini yerim.aksamada yenisini yaparim artik.yarin sabah ilk isim tartilmak olucak.umarim sonuc iyi olur.ama yarin erkenden hastaneye gtmem gerk dönusde kilomu yazarim..sende yaz ama merakdan catlarim yoksa

maşallah ne cabuk bitirdin gerci ben koca bi düdüklü tencereyle yaptım 3 e böldüm yarın bitecek corbam... akşamdan beri acayip bi baş ağrım vardıki anlatamam sabah cocugu okula zor götürddüm inanki yürüyüş de yapamadım bugün ama öğleden sonra tekrar gideceğim okula o zaman yaparım yürüyüşümü...
ben tartılmadım canım cok korktum eger kilo vermişsem mutlaka kaçamak yaprım nasıl olsa kilo vermişim diye o yüzden tartılmaya cekindim ne zaman kendimi hazır hissedersem o zaman tartılacagım aslında en dogru olanı haftada 1 tartılmak neyse sen tartıldıysan eger söle bakalım merak ettim bak belki yarın tartılırım bende...
bu arada hayırdır hastane işi ne önemli bişi yoktur umarım

yaa ben bu sıtede acmıyım bıraz nereyı tıklıyom napıyom bılmıyom...bıde bu kilo cetvelını nasıl yapıyonuz onu ögrenebılırmıyım

ben bu nete yabancı degılım ama bu iteye yabancıyım..alıntı ile cevapla yapıyorum onu bıle beceremıyorum..ne bılım onuda ögrenırız:))

Yardimin icin tesekkr ederim canim.ama benim oglan okuldan gelince halleder.benbbeceremedim.simdi biraz ev isi biraz spor hadi bakalim bugunu nasil atlaticaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…