- 24 Aralık 2012
- 62
- 1
kızlar selam 2.parti lahana diyetinin 4,gün raparu 1,4 kg 71 kilo olmuşum
ilkinde 4.günde 2,5 vermiştim bence başarılı ve 69 kiloyu görmeme 2 kilocuk kaldı :)))))
Senenin başında bu diyeti yapmıştım :))) Bu diyetten önce resmen moralsizdim başlamadan önce 75 kilo idim diyetisyene gidip kilo veremiyordum endokronoloji servisine yönlendirildim testler vs vs umudumu kesmiştim sanrım kilo veremiyorum diye ama şunu anladım ki stres yaparsak takıntı yaparsak ne yaparsak yapalim kilo veremiyoruz bu da bir etkenmiş stress o dönemler lahana diyetini deneyeyim dedim ve topicteki yazılarımdan paylaşım yaptim :) 1 haftayı tam 2.partiyi 4 gün yapmiştim 15 gün ara vererek ve sonuçta 4 kilom gitmişti bu benim için büyük bir mucize idi sonrası yavaş yavaş gitti çünkü gerçek ben çok zor kilo veriyorum :) Şu an ise 68,4 kiloyum ve gördüğünüz gibi almadım hiç önemli olan diyet sonrası abartmamak dikkat etmek vs hatta 67,2 gördüm şimdiki hedefim 65 kilo olmak ve lahanaya mevsiminden dolayı dönmek istiyorum muhtemelen önümüzdeki haftalarda başlarım hepinizi kolay gelsin motive olmanız için yazdım :) Diyete başladığımda günlük bildiri yapacağım
pazartesi günü beraber başlamaya nedersınız
Herkese mrb... aralik ayinda yapmistim bu dieti 7 gunde 5 kilo vermistim inanilmaz bisiydi... ama bi turlu tekrarini yapamadim bugun alisverisimi yaptim yarin isim var persembe gunu basliyorum insallah yapan yada yapmak isteyen varsa destek olalim birbirimize...suan 72 kiloyum 65 kiloya dusene kadar yapmayi dusunuyorum
Canim cok sevinirim inanki dstek cok onemli gercekten ahhh benn bi 65 olsam valla gobek aticam benim corbam hazir bile...Merhaba size katilmak istiyorum.bende bugub 65i gordum tok karna 26 aralik digumgunun kendime 60 kilo olmayi hediye etmek istiyorum.hep kadinlar kulubunu ve yorumlari okurum ilk kez yaziyorum.malzemelerimi aldim sabahtan corbami yapip baslamak istiyorum.beni motive edecek eminim.herkese basarilar diliyorumm
O zaman pazartesiden itibaren senide bekliyoruz canimbende önümüzdeki pazartesi başlıyorum takipte olacağım sizi bende bu diyetle kilo verebilen ve dikkat ettiğim için almayan biri olarak bende pazartesi yanınızda olacağım
Hayatımda ilk kez 63 kg ı gördüm tartıda. Bugün başladım yapmaya. Bikaç saattir başımda bir ağrı var fakat geçecek diye olumlu düşünüyorum
Ayrıca sormak istediğim bir şey var . 7 günden sonra ne kadar ara verip 2. kez bu diyeti uygulayabiliyorduk ?
Arkadaşlar merhaba, ben de yemek yedim falan tartıda 92 gösteriyorum. ben de öncelikle 85 kg ye düşmek istiyorum. bilemiyorum bu diyetle tabii mümkün mü, gerekli desteği aldığım sürece yapabileceğime de inanıyorum. biraz motivasyona ihtiyacım var, zaten motivasyon eksikliğinden 1 yılda 20 kilo alan da benim :) yemeği yaptım, tencerem içeride, fakat el blendırım bozulmus sanırım. yarın çektirip başlamayı düşünüyorum. eğer bir listeniz varsa, benim de nickimi yazın. :) teşekkür ederim. hepimize kolay gelsin hanımlar.
bende yarın başlıyorum varmı bi diyet arkadaşıı
bugün sabah başlamış bulunuyorum diyetime hayırlısıyla...
başlangıç kilom net olarak 73.5
diyetime ek olarak sabah ac karnına sade türk kahvesi içeceğim duble fincanda metabolizmayı hızlandırıyor
birde 9lu bitki çayı içiyorum
sabah yürüyüşümü yaptım yarım saat
şimdi kahve elimde keyif yapayım azcık işler beni bekliyor
corbayıda öğleye doğru baslarım içmeye en az 5 kase falan içerim mutlaka
UNUTMAYINNNN bu çorba ne kadar cok içilirse o kadar cok kilo verdiriyor kızlar haberiniz olsun
inşallah canım sonuna kadar gideceğimize inanıyorum bende uzun süredir motive olamadığım için diyet yapamadım ama sizin sayenizde yine bi istek heves geldi içime ben daha corbayı içmedim acıkınca baslıcam hadi hayırlısı bakalım ALLAH yardımcımız olsungünaydın bende günlerdır lahana çorbasıyla ilgılı yazılanları okuyorum.ve sonunda sıteye üye olmaya ve bu zorlu yoda birbirimize destek vererek motive ederek bu işi başaracagımıza inanıyorum..maviboncuk bende senın gibi akşam çorbamı pişrdım ve bu sabah itibariyle başladım..umarım sonuna kadar gideriz
ben pzartesi günü 67.50 kğ le elma diyetıne başladım 3 günde 2 kilo verdim.şuan 65.50 kg yim..bakalım bu diyetle ne kadar verıcem.sabah 8:00 de 1 dlm kepek ekmegi yarım domates yarım bıber ve 4 tane zeytınle kahvaltımı yaptım.şuandada koca bı tabak dolusu çokkk lezzetlı çorbadan yiyorumaslında yemek gibı pişirdım ıkı kaşık yagda blca kavurarak bir düdüklü dolusu oldu allah kolaylık versın nasıl bıtecek bu bılmem ama motivasyonum çok yüksek ve ben bunu başarıcam