Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar ben bu diyeti bu sitede gördüm ve uyguladım. benim çok fazla kilom yok. 52.5 kiloya çıkmıştım. kendime 46 hedefini koydum. diyeti hiç bozmadan 7 gün uyguladım. hiç zorlanmadım açıkçası. 7. günün sonunda tam 49 kiloya indim. yani 3.5 kilo verdim. üstelik tam da vermek istediğim yerden gitti. tabi haftanın beş günü 1 saat yürüdüm ve haftada bir gün 1 saat yüzdüm. ama sporu hep yapıyordum, bu yüzden onun çok etkili olduğunu düşünmüyorum. diyetim bitince iki gün gelsin börekler gitsin çikolatalar yaptım ama hiç kilo devinimi olmadı. iki gün aradan sonra protein ağırlıklı bir liste hazırladım kendime üç gündür bu listeyi uyguluyorum 1 kilo daha verdim :)) geriye iki kilom kaldı. onu da verince haftada bir günü serbest gün ilan edip geri kalan altı günde sağlıklı nitelikli yiyeceklerden oluşan bir diyet programı uygulayacağım... demem o ki diyet işe yarıyor. pes etmeyin.

bende 2 gün yaptım ama 3 gün bozdum diyeti ama tekrar devam edecegim benimle başlamak isteyen varsa beraber baslayalım destege ihtiyacım var 87 kiloyum dogumdan kaldı

Son düzenleme:
arkadaşlar kaç kilo verdiğinizi yazıyosunuz ama 150 kilo bir insanla 60 kilo insanın vereceği kilo bir değil lütfen kaç kilo olduğunuzu ve kaç kilo verdiğnizi yazın 150 kilo bi insan 3 günde 3 kilo verdim yazıyor 3 kilo fazlası olan insanda aa 3 günde veririm diyor ve başlıyor..ama veremiyor.lütfen insanları istemeden de olsa kandırmayalım. herkes kilosuyla berbaer yazarsa daha iyi olur.ben dün akşam yaptım sabah deneidm iğrençti tadı (Allah'ın gücüne gitmesin) öğlen limon sıktım güzel geldi birazcık 1 hafta tartılmıcam.bakalım 61 e düşebilcek miyim:):):):):):):):):):):):):):):):):):)

tatlışlar ilk gün kahvaltımı şöyle yaptım:

elma erik kayısı havuç üzüm karpuz dan oluşan koca bir meyve tabağı (karpuz az koyun kalorisi fazla=) )

arada sadece 1 gofret yedim

öğlen elma erik kayısı havuç üzüm + lahana çorbası 2 kase

akşam da bakalım.. akşamda 2 kase çorba + meyva yemeyi düşünüyorum. her gün 50 mekik çekiyorum 2 set toplam 100. bu göbek gitmeli!

ben de 2 gun denemistim 2. gun biraz tansiyonum dusuyor gibi olmustu. bende korktum biraktim ama o 2 gunde bile kendimi hafif ve biraz incelmis hissetmistim devamini getirseydim keske. az once tekrar basladim.
yarim lahana 3 kuru sogan 2 domates 2 yesil biber pisiriyorum normal yemek tadinda limonla cok iyi oluyo. maydonozu haslayip ayri yemek istiyorum cunku corbada icilmio.. bakalim bu defa cooooooooook karaliyim. HADI BASLAYALIM ARTIK....

Arkadaşlar merhaba,

Eskiden 55 kilonun üstüne çıkmayan ben üniversitede 80 leri görmeye başladım. Düzensiz düzenli beslenme haliyle kiloya dönüştü ve yerleşik hayata geçti Geçen eylülde evlendim.Düğünden önce çok güzel kilo vermiş tam istediğim gibi olmasa da zayıf sayılabilcek bir gelin olmuştum. Ama evlendikten sonra işi bırakıp evde olunca ee birde mutfağa pastaya böreğe meraklı olunca bool boll yaptım e haliyle yedim de :S başlangıçta kilo almadım ama son 1 ayda inanılmaz şiştim sanırım 15-20 kilo kadar Lahana çorbası diyetine çarşamba günü 95.8 ile başladım. Günde 4-5 bardak ama varil gibi bir bardak içiyorum. Yanında da günde 2 bardak kayısılı ya da elmalı form çay içiyorum. hiç kaçamak yapmadım, dün gece 94.4 ile yattım ve sabaha 93 ü görme ümidiyle uyudum. Sabah uyandığımda bir de ne göreyimmmmmm 92.7 :)))))))) pes etmeyin... devam kızlar olmak zorunda başka yolu yok ))

cok iyi canim. peki corbana kereviz koydun mu ? cunku artik bulunmuo. nette kuru sunu buldum ama faydasi olur mu. bide kori baharati koydugum zaman icemiorum tadi cok kotu oluo. siz kullaniyomusunuz?

Kereviz koymuyorum ben canım, lahana, kuru, soğan, domates, biber, biraz karabiber,bol pul biber acı yaparsan daha kolay içiliyo, sarmısak koyuyorum 1 2 diş bir de etsu tablet, blender dan geçiriyorum mercimek çorbası gibi oluyo zaten bardağa doldurup pipetle içiyorum öyle daha fazla ve daha çabuk içebiliyosun bir elimde çorba bardağı bir elimde su şişesiyle yaşıorum 4 gündür : köri koyma kimyon belki ama köri yakışmaz çorbaya zorlanırsın içerken...

Son düzenleme:
tskr canim. kori de tokluk hissi veriyormus ama tadi cok kotu bi tencere corbayi onun yuzune doktum. bugun yaptigima koymadim guzell oldu gayette yenilebilir..:) peki 4 gunde kac kilo gitti kacamak yaptin mi yazabilirmisin

çorbanı içebiliyo olmana sevindim canım :) evet köri tokluk hissi verir ama çorbada sanmıyorum :S benim tek kaçamağım ki kaçamak sayılmaz İCE TEA içiyorum arada bir onun dışında hiç birşey yok. bu sabah itibariyle 92.2 :) dün sabah 92.7 ye uyanmıştım bu sabah o kadar sevinemedim regl dönemim çünkü -500 de iyi bir sonuç bence :) 3. günün sonunda toplamda -3.600 gitmiş oldu :)

Son düzenleme:
ben bu diyetle iki hafta önce tam 3.5 kilo verdim. sonra başka bir yöntemle bir kilo daha verdim ama kalan iki kiloma ulaşamıyorum. bugün yeniden başladım lahana çorbasına. bence uygulaması çok kolay bir diyet. liste çok net. benim boyum 1.61 kilom 52.5'tu bir haftada 3.5 kiloyu rahatça verdim. hedefim daha önce de söylediğim gibi 46. ben dört beş kilo fazlayla bu kadar verdiysem eğer 10, 15 kilo fazlası olan haftada 7,8 kiloyu rahat verir. tabi biraz sporla. biz okulda dört beş öğretmen birlikte uyguluyoruz. hem destek de oluyoruz birbirimize.
ben kaçamak olarak günlük üç kupa lıght süt tozu ve tatlandırıcı ile hazırlanmış kahve içiyorum.
umarım hepimiz kafamızdaki ideal kiloya ulaşırız...

Merhabalar, yıllardır her başım sıkıştığında Google'da kadınlar klubü ekleyerek konuları taradım. Sonra üye oldum :). Tabiiki başımız kilo ile dertte.Denemediğim yöntem kalmadı. Sigarayı bıraktım o arada mirada spiral taktırdım ikisi bir olup bana 6 kilo aldırttı. Lahanayı daha önce denemiş, çiğ olarak tüketmiştim. sonuç sıfır. Üç gündür devam ediyorum. İlk gün diri çorbayı içemedim, ağzımda büyüdü. Sonra blendırdan geçirdim , sıcak su katıp kafaya diktim. Tadı sebze çorbası gibi daha içilir oldu. Henüz tartılmadım. Sonuç alırsam sizinle paylaşırım.

Arkadaşlar bana lahana çorbasının tarifini verirmisiniz ben dün akşam yaptım ama içemedim midem ağzıma geldi istifra istifra öldüm ya nasıl içiyorsunuz ben anlamadım bendemi bir sorun var lütfen yardım....

Daha önce bu diyeti deneyip bi haftada 3.9kg vermişligim var diyetin üstünden ne yemekler geçti bende yeniden buraya dönüp şansımi tekrar deneyeyim dedim kilomu yarın taze taze paylaşayim eee hazırlık baslasin o zaman

kızlar tamam lahana çorbası zayıflatıyor diyosunuz ama inceltiyor mu? incelen varsa ne kadar inceldi bel ve kalçalardan mesala

Mide kısmından incelme olmuştu bende ama net ölçü bilmiyorum tabi o noktada spor devreye giriyor sporsuz incelme pek mümkün olmuyor

Dun başladım sadece çorba içiyorum dün sabah 69.3tü bugün 68.5 su da gitmiş olabilir tabi

bu çorba yağ yakmıyor zaten kaybedilen su ve kas

İlk gün vardı tabi sadece diyet değil başka sebepler de vardı ama onun dışında yok dün öğlen piknikte olduğum için döner ekmek dondurma limonata tüketim akşam yine çorba ama sonuç iyi açlık halsizlik hissetmiyorum 4. Gün bitti bugün kaçamaksiz gayet mutluyum, 6. Gün normal yeme düzeni uygulayıp pazartesi 5 günlük bi seri daha yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…